Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Smart Kropsholdning Korrektor Bøjle
4.56(16)
kr.
195
kr.
390
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
195
kr.
390
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Vi har din ryg!

Sig farvel til rygsmerter, og få den perfekte kropsholdning uden besvær.

ORTOREX™ smart holdningskorrektionsbøjle er et godt valg for folk, der lider af rygsmerter sammen med dårlig kropsholdning. Den justerbare kropsbøjle er designet til at strække dine muskler, lindre smerten og lette en god kropsholdning hver dag. Lavet af højteknologisk strækbart neoprenmateriale kan holdningskorrektionsbøjlen bæres komfortabelt på arbejdet, i fitnesscentret og endda under dit tøj for at sikre, at du kan praktisere en sikker og effektiv kropsholdning hele dagen. Den vil hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning, rette din ryg op og stoppe med at sidde ned.

Når din ryg er bøjet nedad, registrerer holdningskorrektionsbøjle-sensoren den forkerte stilling og aktiverer straks vibrationsalarmen, der minder dig om at holde hovedet op og ryggen lige.

Holdningskorrektionsbøjlen med justerbare stropper er let at tage på. De polstrede stropper trækker forsigtigt dine skuldre tilbage for bedre tilpasning. Stærkt, men letvægtsmateriale, der kan åndes og vaskes, gør, at du holder dig kølig, mens du fremmer en korrekt kropsholdning.

 

 

✔️SMERTEFRIT LIV – Ved at korrigere kropsholdningen lindrer holdningskorrigeringsbøjlen også ryg-, skulder- og nakkesmerter på samme tid.

✔️BEHAGELIG PASFORM – Holdningskorrektionsbøjlen er udelukkende fremstillet for din komfort.

✔️SMART PÅMINDELSE OM KROPSHOLDNING – Intelligent vibrationspåmindelse giver dig mulighed for at være opmærksom på at holde ryggen ret.

✔️STOF AF HØJ KVALITET – Med stærke, men lette, åndbare materialer.

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***s
Danmark

Dette produkt gør dig meget opmærksom på dårlig kropsholdning, så du nemt kan rette op på det, når du har bøjlen på. Det reducerer smerter for mig. Let at tage på, og det er ikke synligt under tøj.

M***i
Danmark

Kan varmt anbefales. God pris også.

S***i
Danmark

Denne smarte holdningskorrektor er virkelig hjælpsom!

H***e
Danmark

Fantastisk holdningskorrektor! Jeg anbefaler helt klart denne, især til yngre generation, der ikke ønsker nogen rygsmerter i fremtiden

N**k
Danmark

Vil helt sikkert anbefale til andre!

I***v
Danmark

Dette er et fantastisk produkt, meget behageligt med en lille pude. Og det er slet ikke dyrt, kan varmt anbefales.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.