Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Smart Nakke Pukkel Kropsholdning Korrektor

4.70(10)
kr.
240
kr.
480

Juster din kropsholdning, og sig farvel til kroniske rygsmerter!

Ortorex holdningskorrigeren er innovativt designet til at redde dig fra den krumme og ømme ryg. Den ændrer din kropsstilling, fjerner presset på brystkassen og fremmer blodcirkulationen, god fordøjelse og let vejrtrækning. Vores enhed hjælper med at indgyde vanen med at holde en sund kropsholdning og vil ikke forårsage irritation eller skrammer på din hud, da den er lavet af silikone af fødevarekvalitet.

Forebyggelse af smerter

Dårlig kropsholdning kan forårsage hovedpine, dysfunktioner i rygsøjlen, muskeltræthed og rygsmerter. Ved at holde den korrekte rygstilling hjælper vores enhed med at øge energiniveauet og velvære og reducerer risikoen for ovennævnte tilstande betydeligt.

Forbedring af kropsholdning

Ortorex-korrektoren anvender en indbygget chip og en gestegenkendelsesfunktion, der scanner din kropsholdning. Når du bukker dig forover, vibrerer den og angiver, at du skal føre din krop tilbage til den korrekte stilling. Til gengæld lærer din muskelhukommelse at opretholde en god kropsholdning, selv når du ikke har enheden på.

Boost af selvbilledet

Ved at tilskynde dig til at sidde oprejst og opmærksomt øger vores apparat din selvtillid og dit selvværd. En god kropsholdning skaber hormoner i hjernen, der får dig til at føle dig mere selvsikker. Desuden får en chin-up- og brystudspændt stilling dig til at se selvsikker ud og føle dig selvsikker på et psykologisk plan.

Intelligent kontrol

Ortorex-stillingskorrigatoren viser afvigelsesvinklen til overvågning i realtid.

Let at bruge

Du skal blot oplade vores enhed, lægge den på dine skuldre og tænde den med et tryk på en knap for at starte korrektionen.

Ergonomisk kontur

Vores apparat er elastisk, hvilket gør det nemt at justere på din nakke og skuldre.

Flere grunde til at elske vores enhed

Letvægt

Bærbar

Fleksibel

Hudvenlig

Specifikationer

Dimensioner:
7.28x5.7x0.78 inch (18.5x14.5x2 cm)
Vægt:
0.19 lbs (90 g)
Nominel indgang:
5V/1A
Nominel effekt:
0.4 W
Batterikapacitet:
200 mAh
Strømforsyning:
USB

Bedømmelse og anmeldelser

4.70
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****n
Danmark

Vi fik denne til vores datter, da vi er blevet trætte af at minde hende om at sidde lige. Den er lille og kompakt, svær at lægge mærke til når hun har den på. Jeg kan ikke sige, at hun kan lide tanken om en sådan påmindelse, men vi bemærkede en betydelig forskel i hendes siddestilling.

F****r
Danmark

Jeg er lærer og har en forfærdelig kropsholdning fra at sidde foroverbøjet på min bærbare computer. Jeg var spændt på at prøve denne ting, og den gør et godt stykke arbejde. Jeg bemærkede, at jeg var meget mere opmærksom på min kropsholdning allerede efter én brug. Fantastisk enhed.

L***e
Danmark

Dette har hjulpet mig til at være mere opmærksom på min kropsholdning. Ret simpelt at bruge. Jeg kan allerede se, at min kropsholdning bliver bedre, mens jeg arbejder. Spændt på at se, hvordan det går på lang sigt. Tak.

D****n
Danmark

Jeg var bekymret for at denne tingest generer min nakke, men jeg bemærker næsten ikke engang, at den er der. Meget let og praktisk. Kunne ikke være mere tilfreds med købet!

B**t
Danmark

Jeg købte denne enhed til min kone, som arbejder hjemmefra og sidder foran computeren hele dagen, og hun elskede den! Enheden er let og virker virkelig. Hun bruger den et par gange om ugen, og det er en god måde for os begge at være mere opmærksomme på vores kropsholdning.

C******e
Danmark

Jeg har altid kæmpet med en god kropsholdning og har prøvet så mange holdningskorrektører, men de var så ubehagelige. Denne her den er så enkel at have på og så nem at bruge. Det er næsten umærkeligt! Det virker som magi og jeg har ingen klager over det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
239.98
kr.
480

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.