Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionsærmer Til Læggene
4.75(16)
Farve:Sort-Blå
kr.
110
kr.
220
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev gradueret kompression for at lindre smerter i benene!

Ortorex-viklemufferne giver et ensartet og målrettet tryk. Dette hjælper med at mindske træthed og muskelømhed. Desuden gør vores calf sleeve, at genopretning af skader går hurtigere og lettere.

Smertelindring

Vores ærmer holder på kropsvarmen for at opvarme led og muskler og øge blodcirkulationen. Dette mindsker akutte og kroniske smerter fra gigt, forstuvninger, skinnebensbetændelse og kramper. Desuden reducerer de åreknuder og hævelser.

Forebyggelse Af Skader

Vores lægstøtte reducerer muskelvibrationer ved jordkontakt. Dette giver stabilitet til musklen for at hjælpe med at forebygge eventuelle mikrotraumer.

Hurtig genopretning

Ved at forbedre blodgennemstrømningen hjælper Ortorex-skalmarmmerne med at fjerne blodlaktat, der skyldes nedsat ilttilførsel. Som følge heraf eliminerer det ubehag og fremmer en hurtig genopretning efter en skade eller operation.

Skridsikkert bånd

Elastikbåndet forhindrer, at ærmet kan vendes opad eller glide ned ad benet.

360° støtte

Vores ærmer giver muskelbeskyttelse på højt niveau over hele læggen.

Ergonomisk pasform

Elasticiteten i vores lægærmer gør dem velegnede til alle størrelser.

Flere grunde til at elske vores ærme

Letvægt

Ikke Begrænsende

Vaskbar

Tynd

Fugttransporterende

Åndbar

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J****y
Danmark

Fantastiske kalveærmer!!! Kunne godt lide stræk, komfort, pasform, den nemme måde at tage dem på, og hvor godt de holder!!!

E***e
Danmark

Jeg er en stor fan af kompressionsstrømper og besluttede at give disse kalveærmer en chance. Fantastisk til mine løbeture, især hvis mine lægge er ømme. Jeg vil def bestille flere!

H***y
Danmark

Disse hjælper mig enormt meget gennem dagen. Hvis jeg nogensinde glemmer at bære dem, kan jeg helt sikkert mærke en forskel.

L**e
Danmark

Jeg bruger disse ærmer under graviditeten. Jeg har haft dem på hver anden dag, de er til at tage på og super behagelige. Hjælper med hævelse og minimerer mine åreknuder

J**e
Danmark

Fremragende materiale og følelse. Det eneste problem jeg havde var længden, bare lidt for lang, men jeg rullede noget af det for at skabe en manchet. Til træning eller lange køreture giver den komfort og støtte. Jeg vil købe flere produkter fra Ortorex!

B****b
Danmark

Virker helt sikkert og får arbejdet gjort. Jeg bruger mine til arbejde, hvor jeg er på mine fødder det meste af skiftet. Det hjælper blodcirkulationen og mindsker ømhed og smerter. Jeg elsker dem!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
110
kr.
220

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.