Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Supbra – Holdningskorrektion Til Kvinder
4.56(16)
Farve:Sort
Størrelse:L

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
150
kr.
300
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Reparer slouching med det samme: lindrer ryg- og nakkesmerter fra dårlig kropsholdning og se selvsikker ud!

"Min kropsholdning er forbedret dramatisk efter at have båret supbra holdningskorrektor fra ORTOREX i en uge!

Jeg føler mindre ryg- og nakkesmerter. Og den forbedrede kropsholdning har øget min bryststørrelse! Fin bonus for at den er bedre end en pushup bh lol."

- Helen, yogalærer

 

 

 

Korrekt Kropsholdning

Støtte-BH'en korrigerer din rygstilling ved at trække skuldrene tilbage og løfte brystet, hvilket lindrer de relevante smerter. Du vil se ud og føle dig mere selvsikker med en fantastisk kropsholdning.

Ubemærket udformning

Du kan bære støtte-BH'en under de fleste beklædningsgenstande med dens diskrete form og udformning.

Løft dine bryster, fjern rygsmerter, glem BH-linjer og rygfedt, og lev hver dag som kvinde i absolut komfort og selvtillid med supbra!

Højdepunkter:

  • Bær under beklædningsgenstande
  • Korriger rygstillingen
  • Sikker og komfortabel
  • Super elastisk pasform med komfortable stropper
  • Slip for skrammer, smerter og BH-linjer

Størrelsesskemaer:
Mål under din barm
Lille:   23 - 29″     (60 - 74cm)
Middel:   29 - 31″     (75 - 80 cm)
Stor:   (80 - 85 cm): 31 - 33″     (80 - 85 cm)
XL:   33 - 36″     (85 - 93 cm)
XXL:   36 - 39″     (93 - 101 cm)

30 Dages Prøveperiode

Du har 30 dage til at blive forelsket i din supbra. Er du ikke vild med den? Bare kontakt os, og vi vil organisere din fulde refusion.

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***a
Danmark

God investering. Jeg har døjet med stærke rygsmerter fra en tidligere skade. Komforten og strækningen er på det perfekte sted og hvor man har brug for det. Jeg købte ekstra, så jeg behøver ikke at gå en dag uden dem. Jeg er i stand til at bære det hele dagen uden ubehag eller smerte, og det gør virkelig, hvad det siger.

S*****a
Danmark

Jeg har bemærket lidt muskelømhed i mit bryst/skuldre område. Jeg indså, at det er fordi denne støtte gør sit arbejde ved at trække mine skuldre tilbage. Min kropsholdning er blevet meget bedre, og mine bryster ser vidunderlige ud igen.

A****a
Danmark

Meget let. Sand til størrelse. Passer godt. Giver den nødvendige støtte til at korrigere kropsholdning uden at "skære ind" under brysterne eller skuldrene. Meget tilfreds.

L***x
Danmark

Jeg bestilte 1 til min mor og 1 til mig selv. Den har forbedret vores kropsholdning og afhjulpet spændinger i nakke og skuldre. Den er lidt stram, men den skal ikke være for løs, ellers ville den ikke virke ordentligt. Vi er så tilfredse!

M***e
Danmark

Jeg har tidligere prøvet andre holdningskorrektører, som altid har gjort mere ondt end hjulpet. Denne er let at skjule og sidder behageligt og hjælper dig med at holde dig lige. Den har været så fantastisk, mens jeg har arbejdet. Selv min kiropraktor og fysioterapeut var imponeret af den. De godkendte den helt og holdent, så 5 ud af 5!

X***a
Danmark

Jeg bestilte denne bh primært for at hjælpe med min slunkne kropsholdning. Jeg er helt igennem tilfreds med den! Den er meget behagelig, det føles som om jeg har en sports-bh på, bortset fra at den har en behagelig og ikke mærkbar støtte/træk tilbage på mine skuldre for at rette op. Jeg vil anbefale dette produkt til alle.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
150
kr.
300

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.