Skinne Til Støtte Af Håndleddet

kr.195

Tilbud

Skinne Til Støtte Af Håndleddet

kr.195

Beskrivelse

Oplev den stabiliserende støtte fra vores skinne håndledsstøttebøjle for at finde smertelindring og fremskynde genoptræning!

Uanset om en gammel skade blusser op, eller du forstuvede dit håndled i din kampsportsklasse, giver denne håndledsbandage dig mulighed for at stabilisere og immobilisere din håndledsskade for at reducere belastningen på dine smertefulde muskler, led og nerver. Håndledsstøtten fås med enten venstre eller højre håndled, og den indeholder en letvægts, aftagelig metalskinne, der holder dit håndled i en neutral stilling for at fremskynde genopretningen efter en skade eller behandle kroniske tilstande.

Denne håndledsstøtte er effektiv til at lindre smerter i forbindelse med en række tilstande, herunder:

 • Reumatoid arthritis
 • Slidgigt
 • Karpaltunnelsyndrom (KTS)
 • Repetitiv belastningsskader (RBS)
 • Seneskedehindebetændelse
 • Forstuvninger eller forvridninger af håndleddet
 • Rhizarthrose
 • Skade eller operation af håndleddet

Det lette, åndbare materiale og den formfaste pasform gør denne håndledsbandage behagelig at have på hele dagen og natten for optimal heling. Skinnebøjlen er fremstillet af højkvalitets og holdbare materialer, der kan modstå daglig slitage. Et sikkert stropsystem hjælper dig med at opnå den ønskede mængde skridsikker støtte og kompression – du skal blot justere 3 velcroremme med velcrolukning for at opnå en god og behagelig pasform. Det ergonomiske udformning giver dig mulighed for at bevare fuld bevægelighed i dine fingre, herunder ved at gribe eller knytte bevægelser. Uanset om du er ved at komme dig efter en skade eller bare har brug for håndledsstøtte under dine fitnessøvelser, kan du stole på stabiliteten og støtten fra denne håndledsbandage, fordi den er specielt designet til immobilisering og beskyttelse. Desuden er den en nyttig tilføjelse til enhver opgørelse over produkter til sundhedspleje i hjemmet.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ HURTIG HELING Giver moderat stabiliserende støtte til ømme, svage og skadede håndled for at hjælpe med at komme sig hurtigere.

✔️ FOREBYGGER YDERLIGERE SKADER Giver pålidelig støtte gennem anstrengende aktivitet og beskytter samtidig håndleddet mod forstuvninger.

✔️ AFTAGELIGE ALUMINIUMSSKINNER Giver stabilitet, kontrollerer håndledsbøjning og giver en stiv struktur for at forhindre overdreven bevægelse af håndleddet.

✔️ PERFEKT PASFORM 3 justerbare velcroremme med en velcrolukning giver en tilpasset pasform for komfortabel kompression og stabilitet. De fastholder også terapeutisk varme for at hjælpe med at forbedre cirkulationen.

✔️ KOMFORTABEL & HOLDBAR Åndbart, fugttransporterende materiale er holdbart og let, hvilket gør det ideelt til brug hele dagen og om natten. Støtter svage eller skadede håndled, samtidig med at de bevarer fuld bevægelighed for tommelfinger og fingre.

STØRRELSESGUIDE:

4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. K****n (verificeret køber)

  Danmark

  Denne tingest har reddet min højre hånd, som er den dominerende. Jeg faldt i søvn i en stol og komprimerede på en eller anden måde en nerve længe nok til at lamme hele hånden. Denne tingest giver mig nok støtte til at styrke strækkemusklerne til at jeg faktisk kan bruge en mus og skrive lidt. Støttestykket kan være ubehageligt, men det er trivielt sammenlignet med en livsændrende tilstand. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

 2. C***n (verificeret køber)

  Danmark

  Har haft smerter pga. seneskedehindebetændelse og besluttede mig for at bestille disse. Meget hurtig at sende og en god kvalitet. De giver god støtte og mine sener er ikke så smertefulde i øjeblikket. Tak

 3. G***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide dem. Smerten og den forfærdelige prikken om natten er stoppet. Kan ikke slå prisen.

 4. S***a (verificeret køber)

  Danmark

  Meget effektive og behagelige til at lindre symptomerne på karpaltunnel. Ville anbefale!

 5. T***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg forstuvede mit håndled i gymnastiksalen en morgen, bestilte dette samme dag. Skinnebøjlen passer perfekt, føles meget støttende og beskyttende, er let, og vigtigst af alt – den ser godt ud. Jeg kan varmt anbefale det.

 6. R***r (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg skriver hele dagen lang. Disse står ikke i vejen for min skrivning, og jeg kan justere stropperne for at gøre dem strammere/løsere. De holder mine håndled mere lige end de andre. Jeg kan bære disse dagligt til forebyggelse og ikke kun når det går galt.

 7. W***d (verificeret køber)

  Danmark

  Indtil videre er dette min foretrukne håndledsbøjle. Jeg bruger den på grund af slidgigt i håndleddet for at beskytte det, når det er betændt, og den opfylder det formål fortrinligt.

 8. K***n (verificeret køber)

  Danmark

  Denne armbøjle giver en fast støtte til håndleddet, når jeg skriver på min computer på arbejdet. Jeg var begyndt at føle følelsesløshed og prikken i fingerspidsen, før jeg brugte bøjlen. Efter at have haft den på arbejde i en uge begyndte jeg allerede at mærke en forbedring af disse symptomer. Lad os håbe, at den fortsætter med at virke.

 9. J***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har overbelastet karpaltunnel efter at have været frisør i 18 år. Jeg bruger denne støtte, når jeg kører bil, sover og sidder på tastaturet for at holde mit håndled “neutralt”. Den har gode stropper, der kan justeres, hvor tæt den sidder. Elsker det!

 10. A***y (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk produkt. Passer perfekt. Giver god støtte. Stor værdi for prisen. Jeg er nødt til at bruge disse, fordi en kirurg har lammet mit venstre håndled & disse er den bedste støtte, jeg har fundet. Ville anbefale.