Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Skinne Til Støtte Af Håndleddet
4.75(16)
Hånd:Højre
Størrelse:M
kr.
195
kr.
293
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
195
kr.
293
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev den stabiliserende støtte fra vores skinne håndledsstøttebøjle for at finde smertelindring og fremskynde genoptræning!

Uanset om en gammel skade blusser op, eller du forstuvede dit håndled i din kampsportsklasse, giver denne håndledsbandage dig mulighed for at stabilisere og immobilisere din håndledsskade for at reducere belastningen på dine smertefulde muskler, led og nerver. Håndledsstøtten fås med enten venstre eller højre håndled, og den indeholder en letvægts, aftagelig metalskinne, der holder dit håndled i en neutral stilling for at fremskynde genopretningen efter en skade eller behandle kroniske tilstande.

Denne håndledsstøtte er effektiv til at lindre smerter i forbindelse med en række tilstande, herunder:

  • Reumatoid arthritis
  • Slidgigt
  • Karpaltunnelsyndrom (KTS)
  • Repetitiv belastningsskader (RBS)
  • Seneskedehindebetændelse
  • Forstuvninger eller forvridninger af håndleddet
  • Rhizarthrose
  • Skade eller operation af håndleddet

Det lette, åndbare materiale og den formfaste pasform gør denne håndledsbandage behagelig at have på hele dagen og natten for optimal heling. Skinnebøjlen er fremstillet af højkvalitets og holdbare materialer, der kan modstå daglig slitage. Et sikkert stropsystem hjælper dig med at opnå den ønskede mængde skridsikker støtte og kompression - du skal blot justere 3 velcroremme med velcrolukning for at opnå en god og behagelig pasform. Det ergonomiske udformning giver dig mulighed for at bevare fuld bevægelighed i dine fingre, herunder ved at gribe eller knytte bevægelser. Uanset om du er ved at komme dig efter en skade eller bare har brug for håndledsstøtte under dine fitnessøvelser, kan du stole på stabiliteten og støtten fra denne håndledsbandage, fordi den er specielt designet til immobilisering og beskyttelse. Desuden er den en nyttig tilføjelse til enhver opgørelse over produkter til sundhedspleje i hjemmet.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ HURTIG HELING Giver moderat stabiliserende støtte til ømme, svage og skadede håndled for at hjælpe med at komme sig hurtigere.

✔️ FOREBYGGER YDERLIGERE SKADER Giver pålidelig støtte gennem anstrengende aktivitet og beskytter samtidig håndleddet mod forstuvninger.

✔️ AFTAGELIGE ALUMINIUMSSKINNER Giver stabilitet, kontrollerer håndledsbøjning og giver en stiv struktur for at forhindre overdreven bevægelse af håndleddet.

✔️ PERFEKT PASFORM 3 justerbare velcroremme med en velcrolukning giver en tilpasset pasform for komfortabel kompression og stabilitet. De fastholder også terapeutisk varme for at hjælpe med at forbedre cirkulationen.

✔️ KOMFORTABEL & HOLDBAR Åndbart, fugttransporterende materiale er holdbart og let, hvilket gør det ideelt til brug hele dagen og om natten. Støtter svage eller skadede håndled, samtidig med at de bevarer fuld bevægelighed for tommelfinger og fingre.

STØRRELSESGUIDE:

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C****e
Danmark

Dette er alt, hvad jeg ønskede i en støtte. Den har den rigtige længde, ikke for kort og ikke for lang. Der er tre stropper, der sikrer, at den ikke går nogen steder. Jeg har tidligere haft andre, der kun havde én rem, og efter kort tid blev den slidt op, og jeg vågnede op med den ikke på plads. Helt tilfreds med denne. Tak til Ortorex.

E***a
Danmark

Dette er den første bøjle, der lindrer mine karpaltunnelsmerter om natten. Jeg kan virkelig godt lide den og anbefaler gerne disse handsker til karpaltunnelproblemer eller andre problemer, der kræver ekstra støtte.

G****e
Danmark

Brace af høj kvalitet. Stabilisatorerne er velplacerede og kraftige nok til at give god støtte, men ikke mere begrænsende end nødvendigt. Velcrobåndene gør et fremragende stykke arbejde med at holde den på plads. Meget tilfreds.

K****n
Danmark

Denne tingest har reddet min højre hånd, som er den dominerende. Jeg faldt i søvn i en stol og komprimerede på en eller anden måde en nerve længe nok til at lamme hele hånden. Denne tingest giver mig nok støtte til at styrke strækkemusklerne til at jeg faktisk kan bruge en mus og skrive lidt. Støttestykket kan være ubehageligt, men det er trivielt sammenlignet med en livsændrende tilstand. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

C***n
Danmark

Har haft smerter pga. seneskedehindebetændelse og besluttede mig for at bestille disse. Meget hurtig at sende og en god kvalitet. De giver god støtte og mine sener er ikke så smertefulde i øjeblikket. Tak

G***a
Danmark

Jeg kan godt lide dem. Smerten og den forfærdelige prikken om natten er stoppet. Kan ikke slå prisen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.