Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Nakke og Pukkel Holdningskorrigerende Støtte Nakkekrave Støtte Til Halskrave
4.75(8)
kr.
190
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
190
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Bevar en sund kropsholdning og lindrer nakkesmerter

Hold dig beskyttet mod usundt pres, mens du læser, skriver eller bruger din computer med Ortorex-holdningskorrigeren. Enheden giver optimal støtte til halshvirvelsøjlen for at forhindre usundt slæbende arbejde i hverdagen, samtidig med at den fremmer blodtilførslen til rygmarvspulsårerne.

Ergonomisk udformning

Ortorex nakkestøttens hule V-form tilpasser sig perfekt til din nakke.

Let at bruge

Ortorex pukkelkorrektor kan bæres hjemme, på arbejdet eller i skolen. Den kan også bruges stående eller siddende.

Lige kropsholdning

Ortorex-støttebøjlen beskytter din nakke mod deformationer på grund af langvarig fremadvendt hældning ved brug af en computer eller mobil. Den bevarer din sunde rygsøjlestruktur over en længere periode.

Letvægt

Fremstillet af slidstærkt mikrofiber og dæmpende skum.

Bærbar

Let at folde og pakke sammen, uanset hvor du går hen.

Anti-lugt

Åndbar ramme sikrer bedre luftpassage end konventionelle kraver.

Flere grunde til at elske vores halsbånd

Let At Rengøre

Hudvenlig

Velcrolukninger

Skridsikker

Forsigtig Brug

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 8 anmeldelser
(6)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A******e
Danmark

Denne ting virker helt sikkert! Jeg sidder meget ved mit skrivebord, og jeg har for nylig udviklet nogle nakkesmerter/ømhed. Du spænder denne enhed om din nakke, og det ser ud til at sidde sikkert på. Det, der er så nyttigt ved den, er, at den forhindrer min nakke i at slænge sig, hvilket sandsynligvis ville være hovedårsagen til mine nakkesmerter. Den gør det muligt for min nakke at forblive i en neutral position og ikke gøre så ondt i lange perioder, hvor jeg sidder ved mit skrivebord. Ville anbefale

E***t
Danmark

Fremragende enhed. Hjælper med at korrigere min kropsholdning under kontorarbejdet hjemme. Det er super let, men robust, synes at være godt lavet. Ville være let at bære den rundt

T***a
Danmark

Jeg kan virkelig godt lide dette nakkeværktøj. Det holder mit hoved lige, når jeg normalt ville have hovedet fremad, når jeg ser tv eller læser. Meget tilfreds med købet!

A***a
Danmark

Denne nakkestøtte er perfekt til en person, der har brug for at arbejde på sin kropsholdning, som ikke kan bøje nakken på grund af en ulykke eller bare for at hjælpe med at holde nakken på plads i længere tid. Den er ekstremt robust, nem at tage af og på, og den virker!

L***e
Danmark

Denne nakkestrækker fungerer fantastisk til at lindre smerter i nakken og hjælpe med at rette min kropsholdning. Jeg arbejder hjemme og sidder ved mit skrivebord i lange perioder. Jeg har bemærket, at min kropsholdning har været meget dårlig og har forårsaget mig alvorlige nakke- og rygsmerter. Brugen af denne båre har hjulpet mig enormt meget med mine nakke- og rygsmerter. Den er meget nem at bruge og justere, og den er også behagelig at have på. Absolut anbefale.

K**y
Danmark

Holder din hage oppe og støtter hovedet. Tog et par gange for at få den justeret til komfort og støtte. Men det gør jobbet fint.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.