Nakke og Pukkel Holdningskorrigerende Støtte Nakkekrave Støtte Til Halskrave

kr.190

Tilbud

Nakke og Pukkel Holdningskorrigerende Støtte Nakkekrave Støtte Til Halskrave

kr.190

Beskrivelse

Bevar en sund kropsholdning og lindrer nakkesmerter

Hold dig beskyttet mod usundt pres, mens du læser, skriver eller bruger din computer med Ortorex-holdningskorrigeren. Enheden giver optimal støtte til halshvirvelsøjlen for at forhindre usundt slæbende arbejde i hverdagen, samtidig med at den fremmer blodtilførslen til rygmarvspulsårerne.

Ergonomisk udformning
Ortorex nakkestøttens hule V-form tilpasser sig perfekt til din nakke.
Let at bruge
Ortorex pukkelkorrektor kan bæres hjemme, på arbejdet eller i skolen. Den kan også bruges stående eller siddende.
Lige kropsholdning
Ortorex-støttebøjlen beskytter din nakke mod deformationer på grund af langvarig fremadvendt hældning ved brug af en computer eller mobil. Den bevarer din sunde rygsøjlestruktur over en længere periode.
Letvægt

Fremstillet af slidstærkt mikrofiber og dæmpende skum.

Bærbar

Let at folde og pakke sammen, uanset hvor du går hen.

Anti-lugt

Åndbar ramme sikrer bedre luftpassage end konventionelle kraver.

Flere grunde til at elske vores halsbånd
Let At Rengøre
Hudvenlig
Velcrolukninger
Skridsikker
Forsigtig Brug
4.75
8 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 8 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. A******e (verificeret køber)

  Danmark

  Denne ting virker helt sikkert! Jeg sidder meget ved mit skrivebord, og jeg har for nylig udviklet nogle nakkesmerter/ømhed. Du spænder denne enhed om din nakke, og det ser ud til at sidde sikkert på. Det, der er så nyttigt ved den, er, at den forhindrer min nakke i at slænge sig, hvilket sandsynligvis ville være hovedårsagen til mine nakkesmerter. Den gør det muligt for min nakke at forblive i en neutral position og ikke gøre så ondt i lange perioder, hvor jeg sidder ved mit skrivebord. Ville anbefale

 2. E***t (verificeret køber)

  Danmark

  Fremragende enhed. Hjælper med at korrigere min kropsholdning under kontorarbejdet hjemme. Det er super let, men robust, synes at være godt lavet. Ville være let at bære den rundt

 3. T***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan virkelig godt lide dette nakkeværktøj. Det holder mit hoved lige, når jeg normalt ville have hovedet fremad, når jeg ser tv eller læser. Meget tilfreds med købet!

 4. S**e (verificeret køber)

  Danmark

  Denne korrektor har givet mig en sådan lettelse! Jeg vågner om morgenen med nervesmerter i begge mine hænder. Jeg bærer denne om morgenen i kort tid, og jeg kan genvinde følelsen i mine hænder. Hvis man bærer den for længe, bliver nakken svag.

 5. A***a (verificeret køber)

  Danmark

  Denne nakkestøtte er perfekt til en person, der har brug for at arbejde på sin kropsholdning, som ikke kan bøje nakken på grund af en ulykke eller bare for at hjælpe med at holde nakken på plads i længere tid. Den er ekstremt robust, nem at tage af og på, og den virker!

 6. L***e (verificeret køber)

  Danmark

  Denne nakkestrækker fungerer fantastisk til at lindre smerter i nakken og hjælpe med at rette min kropsholdning. Jeg arbejder hjemme og sidder ved mit skrivebord i lange perioder. Jeg har bemærket, at min kropsholdning har været meget dårlig og har forårsaget mig alvorlige nakke- og rygsmerter. Brugen af denne båre har hjulpet mig enormt meget med mine nakke- og rygsmerter. Den er meget nem at bruge og justere, og den er også behagelig at have på. Absolut anbefale.

 7. M****r (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan sige at denne krave støtte hjælper med at lindre noget af trykket, det ser ud til at strække min nakke, hvilket føles godt. Det har også hjulpet med at lindre hovedpine. Ville sige, at det er værd at prøve, hvis du har nakkeproblemer

 8. K**y (verificeret køber)

  Danmark

  Holder din hage oppe og støtter hovedet. Tog et par gange for at få den justeret til komfort og støtte. Men det gør jobbet fint.