Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionsstrømper
4.75(16)
Farve:Sort
Størrelse:S-M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
105
kr.
210
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
105
kr.
210
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forny dine smukke ben! Sig farvel til endeløse smerter!

ORTOREX™-sokkerne giver avanceret gradueret kompression. Det forbedrer blodcirkulationen for at helbrede hurtigere. På grund af det forebygger de forskellige kroniske venesygdomme. Vores sokker reducerer smerter, ømhed, træthed og kramper. Desuden støtter de musklerne og beskytter dig mod skader.

Smertelindring

ORTOREX™-sokkerne lindrer smerter og ubehag forårsaget af plantar fasciitis. Desuden reducerer de muskeltræthed, ømhed, kramper og hævelse.

Sygdomme beskyttelse

På grund af deres forbedring af blodcirkulationen reducerer vores kompressionsstrømper risikoen for at udvikle sygdomme i venerne. Disse omfatter åreknuder og spindelvæv, blodpropper og andre.

Mild kompression

Vores sokker giver en kompression på 15-20 mmHg. Det fremmer varmen og stimulerer blodet til at bevæge sig gennem dine ben.

Hævelse lindring

Ved at opvarme dine ben behandler ORTOREX™-sokkerne tilstoppede vener for at reducere hævelser.

Anbefalet af læger

Vores sokker anbefales til gravide kvinder og til dem, der tilbringer mange timer på deres fødder.

Forstærket tå

De forstærkede tæer gør fødderne mere behagelige og forhindrer vabler.

Flere grunde til at elske vores sokker

Fugttransporterende

Åndbar

Ikke-Begrænsende

Kobbermateriale

Let At Kombinere

Skridsikker Manchet

Størrelsesguide

Sådan måler du dine fødder til sokker:

1. Stå med bare fødder med hælen mod væggen.
2. Placer en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
STØRRELSESSKEMA
SOCKS US UK EU cm INCH
S-M 5-10 3-8 35.5-40 21.5-26 8.5-10.2
L-XL 10-15.5 8-14 40-50 26-33 10.2-13

0

Yellow Cover

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D**a
Danmark

Disse kompressionsstrømper hjælper mig med at reducere smerter efter en lang dag på arbejde. Også kvaliteten er fantastisk! Jeg vasker dem og bruger dem næsten hver dag, og de forbliver så gode som nye.

J**e
Danmark

Mine dejlige kompressionsstrømper! Takket være disse sokker mærker jeg ikke ubehaget forårsaget af plantar fasciitis, hvilket jeg er meget taknemmelig for Ortorex🥰

G**i
Danmark

Min læge rådede mig til at købe kompressionsstrømper til behandling af åreknuder. Jeg besluttede mig for at bestille disse fra Ortorex og er meget tilfreds med kvaliteten. Godt produkt med god kompression!

D**e
Danmark

Jeg købte kompressionsstrømper til min far. Han har et problem med spindelårer, og hans læge anbefalede ham at købe kompressionsstrømper. Jeg bestilte to par til ham. Han sagde, at disse sokker har en meget god kompression, men samtidig giver de ikke ubehag.

R*****y
Danmark

Disse sokker er et must-have for ALLE! Perfekt til at gå, træne og til at sidde eller stå hele dagen. De føles fantastiske og hjælper med at forhindre, at der dannes blodpropper ved nedsat bevægelse. HØJT anbefalelsesværdigt!

P***e
Danmark

Jeg elsker disse sokker!!!! Nemme at tage på, ikke for stramme og de formår at løse mine hævede fødder hurtigt!!! Jeg vil købe flere par til mig og min mor med samme fodproblemer!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.