Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kinesiologisk Bånd
4.75(16)
Farve:Blå
M-størrelse pakke:Pakke med 3 - kr74,11 pr. stk.
kr.
295
kr.
443
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
295
kr.
443
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold op med at lide af vedvarende skader! Stop smerten og hjælp dine muskler til at helbrede hurtigere med kinesiologisk tape!

Kinesiologitape er en elastisk kropstape med et stærkt klæbemiddel i den ene ende, der er beregnet til at klæbe til huden og strække den ud. Det trækker i de øverste hudlag og skaber mere plads mellem dermis og musklen. Dette rum letter trykket på lymfekanalerne i området og skaber mere plads til lymfeflowet. Derved opnås en bedre lymfeafledning gennem et påvirket område. Den øgede plads giver musklerne større kontraktilitet, hvilket resulterer i en bedre muskelydelse. Det endelige resultat er mindre muskeltræthed, større bevægelighed og bedre kvalitet af muskelsammentrækningen.

Fordelene ved at bruge kinesiologisk tape:

  • Lindring af smerter
  • Blå mærker og genopretning af skader
  • Reduktion af inflammation og hævelse
  • Genopretning og støtte af muskler og led
  • Forebyggelse af spasmer
  • Forebyggelse af fremtidige skader
  • Forbedret sportslig præstation

Tapen kan strækkes op til 70% af sin hvilelængde. Den strækker sig let og hjælper dig med at give dig et uovertruffen niveau af støtte, komfort og afslapning af dine muskler og led. Den er også vandtæt, åndbar og let og hæmmer ikke dit fulde bevægelsesområde. Forudskårne tape-strimler er specificeret til en lang række kropsdele. Kinesiologitapen er beregnet til forebyggende vedligeholdelse og kan bruges til en lang række forskellige formål. For eksempel til bedre træning, aktiv løb, en volleyballkamp, cykelløb eller andre atletiske aktiviteter.

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ EFFEKTIV FYSIOTERAPIBEHANDLING — Giver dine muskler og led støtte, stabilitet og dekompression til at håndtere et væld af skader, slappe af i musklerne, reducere inflammation og forbedre den sportslige præstation.

✔️ ØKONOMISK — Mere økonomisk over tid end andre modaliteter. Den er nem at anvende, og den kan bruges over en længere periode.

✔️ BRUGES TIL EN RÆKKE FORSKELLIGE ANVENDELSER — Kan bruges til alle dele af kroppen og kan prale af en lang række anvendelsesmuligheder: under og efter træning, løb, cykling, sportsspil og meget mere.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H****h
Danmark

Jeg er meget glad for, at denne tape har hjulpet mig med at lindre mine skuldersmerter. Det er meget effektivt for mig. Klæbemidlet er ret stærkt, så det klæber godt fast på kroppen.

R***a
Danmark

Denne tape er meget nyttig til at give stabilitet, når det er nødvendigt, og hjælper med at fremme helingen. Jeg bruger den til en dårlig ankel, som tidligere havde en forvredet sene. Meget hjælpsom og effektiv.

K***e
Danmark

Jeg elsker denne tape. Min fysioterapeut foreslog dette til min tennisalbue, og det hjælper virkelig med smerten og mobiliteten. Jeg er meget tilfreds.

B**l
Danmark

Dette tape hjalp mig virkelig med at komme over patella tendinitis og gjorde det meget nemmere at lære at gå korrekt! Kan varmt anbefales!

S***e
Danmark

Jeg bruger den på min skulder. Det hjælper virkelig, jeg er virkelig overrasket over, at et lille stykke tape kan gøre så meget. Forsendelsen var meget hurtig. Godt køb.

M***a
Danmark

Denne tape er vidunderlig. Jeg bruger den flere steder (lænden, piriformis, bursa, knæ) og kan mærke en reel forskel i både smertelindring og støtte. Jeg har haft den på i næsten en uge, herunder daglige brusebade og poolbade.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.