Kinesiologisk Bånd

kr.295kr.985

Tilbud

Kinesiologisk Bånd

kr.295kr.985

Beskrivelse

Hold op med at lide af vedvarende skader! Stop smerten og hjælp dine muskler til at helbrede hurtigere med kinesiologisk tape!

Kinesiologitape er en elastisk kropstape med et stærkt klæbemiddel i den ene ende, der er beregnet til at klæbe til huden og strække den ud. Det trækker i de øverste hudlag og skaber mere plads mellem dermis og musklen. Dette rum letter trykket på lymfekanalerne i området og skaber mere plads til lymfeflowet. Derved opnås en bedre lymfeafledning gennem et påvirket område. Den øgede plads giver musklerne større kontraktilitet, hvilket resulterer i en bedre muskelydelse. Det endelige resultat er mindre muskeltræthed, større bevægelighed og bedre kvalitet af muskelsammentrækningen.

Fordelene ved at bruge kinesiologisk tape:

 • Lindring af smerter
 • Blå mærker og genopretning af skader
 • Reduktion af inflammation og hævelse
 • Genopretning og støtte af muskler og led
 • Forebyggelse af spasmer
 • Forebyggelse af fremtidige skader
 • Forbedret sportslig præstation

Tapen kan strækkes op til 70% af sin hvilelængde. Den strækker sig let og hjælper dig med at give dig et uovertruffen niveau af støtte, komfort og afslapning af dine muskler og led. Den er også vandtæt, åndbar og let og hæmmer ikke dit fulde bevægelsesområde. Forudskårne tape-strimler er specificeret til en lang række kropsdele. Kinesiologitapen er beregnet til forebyggende vedligeholdelse og kan bruges til en lang række forskellige formål. For eksempel til bedre træning, aktiv løb, en volleyballkamp, cykelløb eller andre atletiske aktiviteter.

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ EFFEKTIV FYSIOTERAPIBEHANDLING — Giver dine muskler og led støtte, stabilitet og dekompression til at håndtere et væld af skader, slappe af i musklerne, reducere inflammation og forbedre den sportslige præstation.

✔️ ØKONOMISK — Mere økonomisk over tid end andre modaliteter. Den er nem at anvende, og den kan bruges over en længere periode.

✔️ BRUGES TIL EN RÆKKE FORSKELLIGE ANVENDELSER — Kan bruges til alle dele af kroppen og kan prale af en lang række anvendelsesmuligheder: under og efter træning, løb, cykling, sportsspil og meget mere.

4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. T****r (verificeret køber)

  Danmark

  Båndet fungerer som annonceret. Jeg bruger den på min lænd og mit venstre knæ. Det hjælper virkelig. Når jeg løber tør eller har brug for mere kinesiologi tape, vil jeg bestille fra Ortorex igen!!

 2. L**m (verificeret køber)

  Danmark

  Denne tape har ærligt talt ændret mit liv. Mit knæ er kronisk betændt efter en tidligere skade, som skubber knæskallen rundt og gør det svært for mig at gå. Denne tape holder det på plads, så jeg kan gå behageligt i timevis længere end jeg kunne uden den. Tusind tak.

 3. Z**n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide, at denne tape ikke er voluminøs som en støtte. Jeg vil sige, at et problem er, at det ikke klæber så godt som det mærke, som min OT har, og efter 2 timer begynder det på nogle områder at skrælle af efter 2 timer. Ikke desto mindre giver den rigtig god støtte.

 4. L**a (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er mit nye yndlingsmærke af kinesiologisk tape! Jeg er fysioterapeut og har brugt en masse forskellige mærker på mig selv og mine patienter. De fleste vil få arbejdet gjort, men kun holde på 2-3 dage max. Denne tape blev på mig i en hel uge og holdt sin spænding!

 5. I***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg bruger denne tape til smerter i mine fødder. Den blev anbefalet af en fysioterapeut, som brugte den på mig flere gange med fremragende resultater. Meget tilfreds med denne. Jeg renser området med alkohol inden påføring, og det holder nemt i 4-5 dage. Jeg bruger en føntørrer til at tørre det ud efter brusebadet, for når jeg ikke tager mig tid til at tørre det, holder det ikke så længe.

 6. Y****e (verificeret køber)

  Danmark

  Det skærer og klæber ret nemt. Den er nem at trække fra sig selv, hvis den tilfældigvis klæber til sig selv under påføring. Den holder ca. 3 dage, indtil man fjerner den i brusebadet. Alt i alt kan jeg mærke en forskel på, hvornår jeg bruger tapen og hvornår jeg ikke bruger den.

 7. N***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg blev opereret i knæet tidligere i år, så jeg købte den for at bruge den til støtte. Det virker fantastisk og lindrede mine smertesymptomer. Let at fjerne og anvende, hvis det gøres i henhold til anvisningerne. Jeg ville købe igen.

 8. E**a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg fik at vide, at det hjælper med cirkulation og heling samt mindre smerte. Det er sandt! Jeg har kronisk seneskedehindebetændelse og skadede også et ledbånd. Jeg skar det i strimler og påførte det på mit håndled i et korsmønster, og jeg var så velsignet at opdage, at det virkelig virker! Og det er ok at gå i bad med det på. Jeg anbefaler!

 9. G***y (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk til træning! Tape af høj kvalitet!

 10. D***l (verificeret køber)

  Danmark

  Stor stræk og klæbeevne! Fungerer godt for mig og mine led.