Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Justerbar Knæpudebeskytter

4.71(14)
kr.
195
kr.
293

Støt og beskyt din knæskallen!

Ortorex-puden stabiliserer knæets muskler og led. Ved at give terapeutisk kompression øger den blodcirkulationen, hvilket øger udvekslingen af næringsstoffer. Dette hjælper ikke kun med at slippe af med smerten, men beskytter også knæskallen.

Smertelindring

Vores protektor giver tryk for at støtte patellasenen. Dette lindrer akutte og kroniske smerter fra gigt, seneskedehindebetændelse, forstuvninger og forstrækninger.

Forebyggelse af skader

Ortorex-knæbeskytteren fordeler belastningen fra knæleddene til lårene og lindrer stød ved landing. Derved hjælper den med at forebygge utilsigtede skader på knæskallen.

Hurtig genopretning

Vores knæbeskytter lindrer spændingen på knæskallen og holder den på plads. Den fremmer genopretningen efter knæskader eller operationer.

Åndbart stof

Det hulpermeable materiale tillader luftcirkulation for at fjerne sved.

360° støtte

Ortorex-puden giver en all-round beskyttelse af knæets muskler, ledbånd og led.

Justerbar tæthed

Spændebåndene giver en tilpasset kompression og holder puden på plads.

Flere grunde til at elske vores pude

Elastisk

Ikke Begrænsende

Blød

Skridsikker

Hudvenlig

Kan Vaskes

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 14 anmeldelser
(11)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***e
Danmark

Virkede ret godt for mig efter min FK operation. Jeg havde patella tendinitis, og denne protektor hjalp med smerten.

E******e
Danmark

Jeg fik en meniskoperation for 3 år siden, og mit knæ er blevet gradvist mere smertefuldt. En af mine venner anbefalede denne pude, og jeg er så glad for, at jeg bestilte den. Resultaterne er mirakuløse! Ingen smerter, og jeg løber som en 20-årig. Hvis du har smerter i knæet, så prøv dette!

S***e
Danmark

Jeg har en knæsygdom og plejede at ise det for at få det bedre, indtil jeg bestilte denne gudsbenådede protektor. Den hjælper med at stabilisere området og lindre smerten. Anbefaler den stærkt til alle!

L**y
Danmark

Jeg har haft to knæoperationer og har konstant smerter når jeg går. Denne pude hjælper. Den glider ikke, og den passer til en større persons knæ. Jeg køber måske endda en ekstra.

B***c
Danmark

Elsker denne lille pude og kunne ikke tro, at den ville gøre en forskel, men det gør den! Det begrænser heller ikke mobiliteten og glider ikke ned. Fremragende ting! Tak!

K****r
Danmark

Dette har hjulpet enormt meget med min datters osgood schlatters i begge knæ. Hun bar denne rem for første gang på cross country camp i sidste uge og sagde hun var smertefri. Fantastisk produkt og pris!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
194.99
kr.
293

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.