Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionshandsker Til Lindring Af Gigt
4.67(15)
Farve:Mørkegrå
Størrelse:M
kr.
145
kr.
290
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
145
kr.
290
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lad ikke længere gigt stå i vejen for din produktivitet! Udfør hverdagsaktiviteter uden smerter og nyd livet fuldt ud!

Simple ting som at åbne et glas eller skrive på en computer kan være en udfordring for personer, der lider af skader, betændelse eller gigt. Almindelige symptomer på gigt omfatter hævelse, smerte, stivhed og nedsat bevægelsesområde eller fleksibilitet. Hvis det ikke behandles korrekt, kan det vare i årevis og blive værre med tiden. Dette fører til kroniske smerter og manglende evne til at udføre hverdagsrutiner. Glem alt om stikkende smerter, prikkende ubehag og muskelømhed med vores kompressionsgigthandsker til gigt. De er specielt designet til at støtte muskler og led, lindre stivhed og ømhed i håndled, håndflader og fingre. Du skal bare bære dem, når du mærker symptomer på gigt komme. Gigthandskerne er en ideel medicinfri måde at finde lindring og forblive aktiv på.

Vores kompressionshandsker bruges primært til:

 • Håndgigt
 • Reumatoid
 • Slidgigt
 • Karpaltunnelsyndrom
 • Stive led
 • Betændelse
 • Daglig støtte
 • Computerskrivning

På grund af det unikke syede design giver disse kompressionshandsker den meget nødvendige beroligende komfort og lindring hele dagen. De er fremstillet af åndbart, fugttransporterende materiale, der giver den helt rigtige mængde varme til at lindre dine smerter, samtidig med at dine hænder holdes tørre og fuldt bevægelige. Handskerne er lette, vaskbare og formfaste. De omfavner din hånds naturlige form for at reducere irritation af huden og maksimere komforten. Det robuste materiale er lavet til at holde længe, så du kan bære dem og nyde den lindrende kompression, mens du arbejder, træner, laver havearbejde eller bare laver hverdagsaktiviteter derhjemme som at bruge din telefon, skrive eller lave mad. Det er det ultimative inden for kompressionsterapi!

Fordelene ved at bære kompressionshandsker:

 • Reducer symptomerne på gigt: hævelse, stivhed, inflammation
 • Lindre muskel- og ledsmerter og spændinger
 • Øger fleksibiliteten i dine led
 • Fremmer blodcirkulationen
 • Hjælper med at komme sig hurtigere
 • Regelmæssig brug hjælper med at forebygge symptomerne, især under gigtudløsende aktiviteter som at skrive eller lave havearbejde

STØRRELSESSKEMA:

NØGLEFORDELE:

✔️ SMERTELINDRING — Ved at give blid, men effektiv kompression hjælper handskerne dig med at få den støtte, du har brug for for komfort hele dagen eller natten for at fremme blodcirkulationen, lindre reumatiske smerter og muskelspændinger i hånden, reducere inflammation og hævelse og forbedre fleksibiliteten i håndleddet og fingrene. Lindre dine sener, muskler og led fra gigtsmerter ved at reducere stress på trykpunkter.

✔️ SLID HELE DAGEN — Letvægts, åndbart bomuld-spandex-materiale giver dig mulighed for at bære handskerne komfortabelt hele dagen, så dine hænder forbliver tørre og behagelige selv efter længere tids brug.

✔️ ÅBENT FINGERDESIGN — Udfør hverdagsopgaver som at bruge din mobiltelefon, skrive, køre bil, havearbejde eller motionere uden begrænsninger.

✔️ SMARTE SØM-SYNINGER — Den formfaste bomuld-spandex-blanding omfavner din hånds naturlige form med kompressionsstøtte. Minimale syninger er gavnlige for at reducere irritation og maksimere komforten. Handskernes sømme er forstærkede og stærkere, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at blive slidt, selv efter hyppig brug.

✔️ NEMME AT VASKE — Vask og tørres sammen med dit vasketøj med nogle dages mellemrum for at holde handskerne friske og langtidsholdbare.

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 15 anmeldelser
(11)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****b
Danmark

Jeg oplever ret kraftige smerter i mine fingre i venstre hånd. Jeg læste om kompression og smertelindring og købte et par af disse handsker. De giver øjeblikkelig smertelindring samt er super behagelige. De er lette og ikke voluminøse, så jeg ved næsten ikke, at jeg har dem på. Jeg kan varmt anbefale dem!

U****e
Danmark

Jeg ELSKER disse gigthandsker. De giver mig næsten øjeblikkelig lindring. Kompressionen er lige tilpas og føles rigtig godt. Jeg har dem også på, når jeg sover hver nat. Jeg har også købt to par mere, i tilfælde af at et par skulle blive væk.

O****y
Danmark

Jeg har prøvet mange tiltag for min gigt. Jeg besluttede mig for at give disse handsker et forsøg, og da de kom besluttede jeg mig for kun at have dem på om natten. Da jeg vågnede om morgenen efter den første nat med dem på, var jeg overrasket over at finde mine fingre bøjelige! Jeg var i stand til at starte min morgenrutine uden varmebehandlinger og smertefulde strækninger. Efter to uger har resultaterne været fremragende. Jeg kan varmt anbefale dem.

J****a
Danmark

Jeg kan lide disse handsker mere end jeg havde forventet! De tager lidt tid at vænne sig til, som alle handsker af denne art ville gøre det. Men når jeg tager dem af, er mine hænder ikke så hævede eller stive, som de plejer at være. Godt produkt og tak for at hjælpe med mine problemer!

S***s
Danmark

Jeg har haft handskerne på i ca. en uge. Jeg er glad for at jeg endelig har fundet handsker der virker. Jeg vil varmt anbefale disse handsker til alle med smerter i hænderne på grund af gigt.

F***r
Danmark

Jeg har gigt smerter i fingrene og disse handsker er gode, fordi de rækker ud over det andet led. De er kompressionshandsker, men ikke alt for stramme. Materialet er blødt og behageligt. Heller ikke for varme heller. Jeg har ikke vasket dem endnu, men de virker meget godt lavet. Meget tilfreds med dette køb.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.