Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Næse Renere Sinus Skylle Vaske Flaske
4.67(9)
kr.
195
kr.
293
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
195
kr.
293
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Rens din næse ud, hurtigt og smertefrit

Glem alt om kirurgi og unødvendig medicin med Ortorex-næserenseren. Få øjeblikkelig ubehag fra irriterende bihuleforstoppelse og ledsagende sygdomme på en beroligende og hydrerende måde.

Let at bruge

Ortorex bihulerenseren fungerer problemfrit ved at vende den på hovedet og blot trykke på en knap - du behøver ikke at klemme på flasken.

Genopretningshjælp

Vores produkt skyller alle indåndede pollen, støv eller ekstra slim ud for at forebygge problemer som f.eks. snue og forureningsbetingede allergier.

Sikker for børn

Vaskeflasken til Ortorex-næserenseren er udstyret med en blød dyse, der effektivt passer til og renser børns smalle bihuler.

Kompakt

En praktisk kapacitet på 300 ML sikrer, at du kan have den med overalt.

Bred mund

Forbered saltvandsopløsning i selve vaskeflasken.

Vinklet mundstykke

Gør det behageligt at bruge med minimal hovedhældning.

Flere grunde til at elske vores næserensere

Kan Vaskes

Smertefri

Holdbart materiale

Giftfri

Ingen Lækage

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K**e
Danmark

Dette er den bedste og nemmeste at bruge enhed, jeg har fundet indtil videre til at skylle og rense mine bihuler! Elsker, at den er kompakt, så jeg kan tage den med mig på rejser. Let at rengøre! Godt køb!

R**a
Danmark

Jeg har lidt af allergi i årevis, og jeg besluttede mig for at skylle min næse i stedet for at tage piller. Jeg prøvede denne flaskerenser, og jeg følte øjeblikkelig lindring. Super nem at bruge og den er meget effektiv!

F***d
Danmark

Jeg har brugt flere forskellige typer af saltvandsspuleflasker & dette er langt den nemmeste at bruge! Jeg kan også godt lide, at den kom med 2 forskellige størrelser spidser, så mine børn nemt kan bruge den. Jeg var langt mere imponeret end jeg havde forventet med dette!

H***n
Danmark

Jeg var lidt tøvende med at prøve dette, fordi jeg aldrig har kunnet lide følelsen af vand i min næse. Jeg fik det efter min mand brugte sin og så hans søvnkvalitet ændre sig til det bedre. Så jeg fik min, jeg brugte den to gange om ugen, og den hjalp faktisk meget på mine allergier og min stoppede næse! Så jeg anbefaler helt klart!

D****d
Danmark

Plastik af høj kvalitet, virker til at være holdbar. Det er praktisk at skylle næsen. Jeg er 100% tilfreds med det!

C****n
Danmark

Er helt vild med denne ting. Jeg havde aldrig brugt sådan en enhed før og var ikke sikker på, om jeg ville drukne mig selv ved at gøre det, men det fungerer fantastisk. Præcis hvad jeg havde brug for til at skylle mine næsepassager og bihulehulrum. Tak

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.