Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Elektrisk Tæppe til Opvarmning

4.69(16)
kr.
515
kr.
1030

Få det hyggeligt til varmeterapi!

Ortorex varmetæppet giver dig mulighed for at omgive dig med komfort for at få en positiv indvirkning på helbredet. Dens terapeutiske varme øger blodcirkulationen for at lindre muskelsmerter og fremskynde genopretning af forkølelse, influenza og skader. Desuden hjælper det til at sove bedre og fremmer en nat med uafbrudt søvn.

Smertelindring

Ved at øge blodgennemstrømningen leverer Ortorex-varmetæppet ilt til alle kropsdele. Dette lindrer ømhed, ømme muskler og kramper.

Omkostningseffektiv

Vores plaidetæppe behøver kun at bruge energi til at holde dig varm i stedet for et helt rum. Det vil holde dig hyggeligere uden at betale en formue for centralvarme.

Dyb afslapning

Når du sover under trykket fra dette opvarmede tæppe, aktiveres nervesystemet og frigiver serotonin. Dette reducerer til gengæld stress og spændinger, så du føler dig rolig og forbedrer dit humør.

Hurtig opvarmning

Ortorex-tæppet varmer hurtigt og jævnt, så du kan falde hurtigere i søvn.

Sikkert at bruge

Vores enhed har en automatisk slukkefunktion for at fjerne sikkerhedsbekymringer.

Brugervenlig kontrol

Vores tæppe gør det muligt at regulere temperaturen for at opnå et personligt komfortniveau.

Flere grunde til at elske vores tæppe

Blødt

Overophednings-
beskyttelse

Hudvenlig

Støvmide-Resistent

Specifikationer

Strøm:
45W
90W
180W
Spænding:
110V
220V
Dimensioner:
27.5x59 inch (70x150 cm)
47.3x59 inch (120x150 cm)
59x70.9 inch (150x180 cm)
Stof:
85% synthetic fiber
15% plush

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***e
Danmark

Dette plaidetæppe er let og blødt. Det er også en fin størrelse og jeg kan godt lide farverne rød og blå. Det er hver en krone værd.

D****e
Danmark

Fungerer fint, jeg bruger det som en stor varmepude. Jeg har AFLS, så i køligt vejr giver den trøst til min ømme krop. Har anbefalet den til flere venner.

R***y
Danmark

Føles godt på ømme muskler eller ømme led. Kaster god varme. Fin kvalitet!

L****n
Danmark

Den er rigtig god. Den er blød og bliver hurtigt varm! Man kan mærke den ledning der løber gennem tæppet for at varme det, men ikke nok til at det er til gene. Ville anbefale

N****a
Danmark

Dette tæppe blev købt til min mand. Han bruger det hver nat og har ikke sovet en nat uden det. Det er blødt og stort nok til at lægge om hans skuldre.

A***y
Danmark

Den her ting er fantastisk. Den gør et godt stykke arbejde med at opvarme madrassen. Det er super afslappende og hyggeligt!!! Varmer op på et minut. Ville helt sikkert købe igen!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
514.99
kr.
1030

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.