Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Rygstøttepude til Læsning Sengepude til TV
4.88(16)
Farve:Grøn
kr.
435
kr.
870
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slap af i ryggen og læs komfortabelt uden nakkestivitet!

At ligge på din seng, enten på ryggen eller maven, for at læse kan være direkte ubehageligt. Derfor sidder mange mennesker oprejst og skiller sig af med puder på ryggen for at afhjælpe situationen. Desværre er standardpuder ikke lavet til dette formål. Hvis man bruger dem, kan det føre til krumme rygsøjler og invaliderende smerter i det lange løb. Det førte til opfindelsen af rygstøttende puder.

ORTOREX™ rygstøttepuden til læsning har en fast støtte til hoved, ryg, skuldre og talje. Denne form for pude er en god mulighed for at forbedre din læseproces og samtidig afhjælpe rygsmerter eller problemer med dårlig kropsholdning, da den giver en fremragende støtte til ryg og nakke. Vores rygstøttepude kan prale af 3 justerbare niveauer: lavt, mellem og højt, så du kan tilpasse den nøjagtige mængde komfort, du har brug for.

ORTOREX™ rygstøttepuden er fremstillet af blødt, slidstærkt og slidstærkt stof. Indsatsen er fremstillet af blød, hudvenlig bomuld. Den er velegnet til personer, der sidder eller hviler i lang tid. Desuden er denne rygpude en moderne og moderigtig boligindretning, der fås i flere farvemuligheder: grøn, hvid, vinrød, blå, lysegrå, mørkegrå og kaffe. Metallynlåsen på det ydre hylster gør det nemt at fjerne pudebetrækket for at vaske det.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ STRESSAFLASTNING — Giver en behagelig position i sengen til at læse uden at forårsage nakke- og rygsmerter. 

✔️ JUSTERBAR HØJDE — Ved hjælp af sideknapperne kan du nemt justere puden til den nødvendige højde.

✔️ SIDELOMMEDESIGN — En sidelomme gør puden praktisk og bekvem - du kan placere din mobiltelefon, fjernbetjening eller andre varer der, så du altid har dem lige ved hånden.

 

Produktets størrelse:
45x45x20cm

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J****n
Danmark

Næsten perfekt! God og støttende. Jeg er ret høj, så jeg lægger den runde pude ovenpå for at støtte min nakke. Virkelig dejligt!

S****n
Danmark

Den er mindre end jeg troede den ville være. Farven er flot og betrækket er blødt. Jeg er tilfreds med mit køb.

M****a
Danmark

Så behagelig, åndbar og robust. Støttende også. En sand fornøjelse at bruge!

Q***n
Danmark

Den perfekte pude til brug når man har brug for ekstra komfort når man sidder i sengen eller sofaen!

R**e
Danmark

Jeg sidder i sengen og bruger min iPad og ser tv-serier om aftenen og bruger denne pude til at støtte min ryg. Den er fast nok til at give støtte, men alligevel blød nok til at være så behagelig! ELSKER den!

R***a
Danmark

dejlig. behagelig. fast, men ikke for fast. tak

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
435
kr.
870

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.