Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

3D Søvnmaske Hukommelsesskum Øjendæksel
4.79(14)
Farve:Grå
kr.
220
kr.
440
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sikrer fredelig hvile i komplet mørke

Du kan få en god søvn hvor som helst og når som helst med Ortorex-søvnmasken. Det innovative design blokerer lyset og giver en behagelig komfort.

Åndbar

Vores øjenmaske tillader luft at passere igennem, så du forbliver afkølet, mens du har den på.

Komfortabel

Denne glidemaske er lavet af memoryskum og er hudvenlig og let. Den unikke 3D-form sikrer, at der ikke er noget tryk på dine øjne.

Justerbar

Ortorex-masken leveres med en elastisk rem, så den kan tilpasses individuelt. Det gør vores tilbehør velegnet til alle uanset hovedstørrelse.

Bedømmelse og anmeldelser

4.79
Baseret på 14 anmeldelser
(11)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P***l
Danmark

Jeg har aldrig kunnet bære en øjenmaske, fordi jeg ikke bryder mig om, at den trykker mod mine øjenlåg eller på mit hoved. Men denne maske er blød og let og trykker slet ikke, men bliver på plads hele natten. Jeg elsker den indtil videre.

J*****e
Danmark

Jeg ved ikke, hvordan jeg kunne leve uden denne 3D-søvnmaske før! Det er den perfekte kombination af blødhed og mørke. OG den gav mig en ekstra times søvn, hvilket er fantastisk!!!

B****y
Danmark

Min søvn er blevet drastisk forbedret, siden jeg brugte denne søvnmaske. Den er superblød, behagelig og blokerer lys effektivt. Helt klart et 5-stjernet produkt!

C****s
Danmark

Kvaliteten, pasformen, komforten - denne sovemaske opfylder alle kravene! Den har forbedret min søvn fænomenalt. Kan varmt anbefales til alle, der har søvnproblemer.

G****e
Danmark

Jeg arbejder på skiftehold og forsøger konstant at sove i løbet af dagen. Denne 3D-søvnmaske har forvandlet min lille lur til en dyb kvalitetssøvn. Jeg vågner op og føler mig helt udhvilet. Dejlig maske.

L*****a
Danmark

Jeg elsker fornemmelsen og designet af denne sovemaske. 3D-formen sikrer absolut mørke og rører ikke ved øjenlågene. Jeg ville ønske, at jeg havde fundet dette produkt før!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
220
kr.
440

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.