Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Anti Snorken Tunge Holder Silikone Muffe
4.69(13)
kr.
105
kr.
158
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til snorken og velkommen til en fredelig søvn

Snorken producerer et støjniveau, der kan sammenlignes med høje kontorlyde. Det afbryder søvnen og påvirker helbredet. Vores apparat er designet til forsigtigt at forhindre din tunge i at falde tilbage. Dette gør, at du kan trække vejret uhindret, hvilket resulterer i en søvn af høj kvalitet.

Forbedre søvnkvaliteten

Silikonehylsteret suger forsigtigt din tunge fremad og åbner luftvejene. Det reducerer snorken, hvilket fører til bedre søvn for dig og din partner.

Behagelig at bruge

Tungeholderen er fremstillet af blød silikone af medicinsk kvalitet og sikrer en behagelig og tæt pasform hele natten.

Forebygge sundhedsproblemer

Snorken er blevet forbundet med en øget risiko for hjerteproblemer. Forebyggelse af snorken bidrager til bedre hjerte-kar-sundhed.

En-størrelse-passer-til-alle

Universel størrelse passer til de fleste tunger.

Bærbar

Kompakt og praktisk til opbevaring ved sengen og på rejser.

Hygiejnisk

Medicinsk silikone er let at rengøre og vedligeholde, hvilket hjælper med at holde din tungeholder hygiejnisk.

Flere grunde til at elske vores tungeholder

Øjeblikkelig Lindring Af Snorken

Letvægt

Kan Genbruges

Prisvenlig

Kan Bæres Sammen Med Tandproteser

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 13 anmeldelser
(10)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A**m
Danmark

Fem stjerner til denne ting! Min søvnkvalitet er blevet markant bedre, og selv mine venner og familie har bemærket en forskel i mit energiniveau. Tak!!!

H****y
Danmark

Min snorken var så slem, at min kone var nødt til at tage ørepropper eller hovedtelefoner på. Ikke længere! Denne tingest fjerner ikke snorken, men den reducerer den betydeligt, så min kone kan falde fredeligt i søvn nu. Jeg har det bedre om morgenen, og jeg føler helt klart, at min søvnkvalitet er blevet bedre. Jeg kan varmt anbefale dette enkle silikonehylster!

V***e
Danmark

Stol på mig, når jeg siger dette: dette tunge sleeve VIRKER. Min partners snorken er nu en saga blot en saga blot. Vi får begge endelig en god nats søvn. En sand livredder til brug. Anbefalet

G**n
Danmark

Jeg troede aldrig, at jeg ville sove godt igen, før jeg opdagede denne tungeanordning. Den er diskret og vigtigst af alt, effektiv. Jeg elsker også opbevaringsetuiet. Det er helt sikkert værd at prøve

L***a
Danmark

Denne lille silikoneanordning har reddet mine forhold! Jeg kan endelig sove hele natten uden at vække min kæreste. Jeg kan ikke sige, at den er behagelig, men man skal vænne sig til den. Det er hver en øre værd.

C****y
Danmark

Slut med urolige nætter! Så glad for dette køb. Det er behageligt, nemt at rengøre og virkelig effektivt. A++!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
105
kr.
158

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.