Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Støjreducerende Ørepropper til Søvn
4.64(11)
Farve:Blå
kr.
195
kr.
293
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
195
kr.
293
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Bær fred og ro med dig, uanset hvor du går

Bloker irriterende lyde, og forbedr dit velvære med Ortorex støjreducerende ørepropper. Hør verden på dine betingelser, og gå aldrig mere glip af søvn.

Dyb afslapning

Ortorex-søvnøreproppernes tætsluttende udformning giver mulighed for mental og fysisk foryngelse ved at støtte længerevarende dybe søvnfaser.

Hukommelsesskum

Vores produkt er fremstillet af et materiale med langsom tilbagestrømning, som straks former sig efter din øregang og forbliver på plads hele natten.

Aktiv livsstil

Ortorex støjreducerende ørepropper beskytter dine ører i støjende miljøer, så du kan leve livet på farten.

Letvægt

Du vil ikke engang vide, at de er der.

Blød og behagelig

Intet ekstra tryk på din øregang.

Åndbar

Designet med mikroporer med høj tæthed sikrer maksimal komfort.

Flere grunde til at elske vores ørepropper

Ikke-Allergisk

Vaskbar

Førsteklasses Materialer

Latexfri

Genanvendelige

Bedømmelse og anmeldelser

4.64
Baseret på 11 anmeldelser
(8)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****r
Danmark

Disse er behagelige, bløde og udvider sig til den helt rigtige størrelse. Jeg bruger dem hver nat, fordi jeg sover let, og min mand snorker. Jeg sover meget på siden, og de generer mig ikke.

A***e
Danmark

Overraskende ørepropper. Min søvnkvalitet er meget dårlig, efter at have brugt disse ørepropper begyndte jeg at sove godt. Lydisoleringskvaliteten er fantastisk og gør ikke mine ører ubehagelige.

M*a
Danmark

Elsker, at disse kan vaskes. Deres unikke form og skumgennemgang passer til alle ørestørrelser, de fungerer også godt for mine børn. Anbefaler stærkt disse ørepropper

H****m
Danmark

Super bløde og nemme at komme ind i øregangen. Effektiv støjreduktion. Værd at pengene værd

B***y
Danmark

Fantastiske skum ørepropper, meget nemme at bruge og meget effektive til at skære støj og lyd ned. Anbefaler at opvarme propperne i hånden i et minut eller to og derefter klemme dem til form, før du sætter dem i øret. Du vil få en bedre forsegling på denne måde. Godt tilbud.

L***a
Danmark

Enkel men effektiv! De former sig fint efter mit øre og fungerer rigtig godt. Behagelige at have på og blokerer lyde ganske godt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.