Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Søvnpakke 25% RABAT
5.00(4)

Ortopædisk Knæpude til Sidesovere

1

Farve:Hvid

100% MØRKLÆGNINGS-Søvnemaske

1

Ortopædisk Pude med Hukommelsesskum mod Nakkesmerter

1

kr.
532
kr.
1065
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forebyg søvnmangel og morgentræthed!

Disse ORTOREX™-produkter sikrer dig en god nattesøvn. Vores formede pude forhindrer at du kan vende dig og fremmer kontinuerlig søvn. Dens ergonomiske design holder dit hoved i en naturlig position. Dette gør det muligt at tage trykket af dine muskler for at få dig til at føle dig forfrisket. Desuden vil det langsomt tilbagevendende hukommelsesskum ikke miste sin form efter kontinuerlig brug.

ORTOREX ™ knæpuden sikrer en sund søvn på siden. Den retter din rygsøjle op sammen med din hofte og stabiliserer din kropsholdning, mens du hviler. Dette hjælper med at reducere inflammation i centralnervesystemet. Dens trekantede form giver dig mulighed for at placere puden mellem dine knæ. Den elastiske strop fastgør knæpuden mellem dine ben.

ORTOREX ™ mørklægningsmasken dækker dine øjne for at blokere 100% af lyset. Den gør det muligt at falde hurtigere og lettere i søvn. Desuden sikrer vores maske afbrudt søvn og får dig til at føle dig udhvilet. Den tilpasser sig dine øjne og lægger ikke pres på øjenæbler og øjenlåg. Den elastiske strop holder den fast på dit hoved hele natten lang.

Bedømmelse og anmeldelser

5.00
Baseret på 4 anmeldelser
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C***a
Danmark

Dette sæt er fantastisk for mig! Det indeholder produkter, der er nødvendige for at sikre en dyb søvn

Z**a
Danmark

Jeg kan lide alle produkterne, men især den ortopædiske pude mod nakkesmerter. Den er meget behagelig og giver fuldstændig hvile om natten!

G**i
Danmark

Jeg er meget taknemmelig for disse produkter. Jeg er glad for, at jeg endelig besluttede mig for at købe dette sæt. Jeg kan godt lide det meget!

P***a
Danmark

En god mulighed for gave! Det omfatter meget gode produkter af høj kvalitet, og prisen er overkommelig!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
532
kr.
1065

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.