Søvnpakke 25% RABAT

kr.532

Tilbud

Søvnpakke 25% RABAT

kr.532

Ortopædisk Pude med Hukommelsesskum mod Nakkesmerter

Kun 21 tilbage på lager

Ortopædisk Knæpude til Sidesovere

100% MØRKLÆGNINGS-Søvnemaske

Beskrivelse

Forebyg søvnmangel og morgentræthed!

Disse ORTOREX™-produkter sikrer dig en god nattesøvn. Vores formede pude forhindrer at du kan vende dig og fremmer kontinuerlig søvn. Dens ergonomiske design holder dit hoved i en naturlig position. Dette gør det muligt at tage trykket af dine muskler for at få dig til at føle dig forfrisket. Desuden vil det langsomt tilbagevendende hukommelsesskum ikke miste sin form efter kontinuerlig brug.

ORTOREX ™ knæpuden sikrer en sund søvn på siden. Den retter din rygsøjle op sammen med din hofte og stabiliserer din kropsholdning, mens du hviler. Dette hjælper med at reducere inflammation i centralnervesystemet. Dens trekantede form giver dig mulighed for at placere puden mellem dine knæ. Den elastiske strop fastgør knæpuden mellem dine ben.

ORTOREX ™ mørklægningsmasken dækker dine øjne for at blokere 100% af lyset. Den gør det muligt at falde hurtigere og lettere i søvn. Desuden sikrer vores maske afbrudt søvn og får dig til at føle dig udhvilet. Den tilpasser sig dine øjne og lægger ikke pres på øjenæbler og øjenlåg. Den elastiske strop holder den fast på dit hoved hele natten lang.

5.00
4 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. C***a (verificeret køber)

  Danmark

  Dette sæt er fantastisk for mig! Det indeholder produkter, der er nødvendige for at sikre en dyb søvn

 2. Z**a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan lide alle produkterne, men især den ortopædiske pude mod nakkesmerter. Den er meget behagelig og giver fuldstændig hvile om natten!

 3. G**i (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er meget taknemmelig for disse produkter. Jeg er glad for, at jeg endelig besluttede mig for at købe dette sæt. Jeg kan godt lide det meget!

 4. P***a (verificeret køber)

  Danmark

  En god mulighed for gave! Det omfatter meget gode produkter af høj kvalitet, og prisen er overkommelig!