Ortopædisk Pude med Hukommelsesskum mod Nakkesmerter

kr.270

Tilbud

Ortopædisk Pude med Hukommelsesskum mod Nakkesmerter

kr.270

Kun 21 tilbage på lager

Beskrivelse

Opgrader din søvn. Opgrader dit liv.

Ortorex-puden støtter komfortabelt dit hoved, din nakke og dine skuldre, så du kan sove uafbrudt hele natten. Dens ergonomiske design fremmer en korrekt rygjustering, hvilket resulterer i reduceret muskelspænding. Vores pude tilpasser sig konturen af din nakke og skuldre og lover en afslappende søvn som aldrig før.

Smertelindring
Ortorex-puden giver din rygsøjle en naturlig placering og reducerer muskelspændinger i halsregionen. Du vågner udhvilet og fri for ømhed.
Lindring af snorken
Den ortopædiske kontur holder hoved og nakke i en neutral position og åbner luftvejene. Det fremmer en jævnere luftstrøm under søvnen og reducerer støjende vejrtrækning.
Optimal komfort
Med specialtilpasset støtte får du en bedre søvnkvalitet, da ubehag ikke længere vækker dig om natten.
Langsomt tilbagevendende hukommelsesskum

"Slow rebound"-teknologien giver overlegen trykaflastning og forbedret cirkulation - sig farvel til morgenhovedpine og stiv nakke!

Åndbart materiale

Vores pude er lavet med memoryskum og åndbart stof, der giver god luftcirkulation og sikrer kølig komfort hver nat.

Ortopædisk kontur

Takket være det innovative design passer Ortorex-puden til ryg-, side- og mavesøvn.

Flere grunde til at elske vores nakkestøttepude
Kvalitetsmaterialer
Anti-Lugt
Holdbar
Bærbar
4.73
15 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. J***s (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har brugt mange år på at prøve forskellige puder til at støtte mit hoved og min nakke. Denne pude er fremragende. Den har perfekt støtte og giver mig en ideel hoved- og nakkeposition!

 2. T****l (verificeret køber)

  Danmark

  Holder min nakke på linje og lige og stopper dermed den stramme smerte i mine skuldre og nakke. Jeg er tilfreds med købet 👍🏼👍🏼

 3. N****a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er så glad for, at jeg valgte denne pude, intet har kunnet lindre mine nakkesmerter før min anden dag, hvor jeg sov med denne pude. Den er superblød og behagelig, og jeg vil anbefale den til alle.

 4. T****y (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er uden tvivl den bedste pude, jeg nogensinde har brugt. Jeg rejser og tager den også med mig på ture. Sov ikke væk hjemmefra uden den!

 5. M***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er meget tilfreds med puden. Jeg føler, at den giver den støtte, jeg har brug for, og at jeg ikke får ondt i nakken. Vil anbefale den

 6. P****e (verificeret køber)

  Danmark

  Denne pude burde være definitionen på komfort…. Den er perfekt på alle måder! Tusind tak 😍

 7. Z**e (verificeret køber)

  Danmark

  Siden jeg modtog min pude, har jeg sovet bedre og vågnet op frisk, og nakkesmerter er der næsten ikke, selvom jeg har et stillesiddende job sammen med fibromyalgi. Det var købet værd!

 8. R*****e (verificeret køber)

  Danmark

  Den første nat, jeg prøvede puden, tænkte jeg, at den ikke ville fungere. Den gjorde ondt i mit øre og føltes bare ubehagelig. Den tredje nat sov jeg meget bedre, og det er kun blevet bedre, efterhånden som jeg fortsætter med at bruge puden. Ingen smerter, god søvn, meget tilfreds med puden!

 9. A****e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg bestilte oprindeligt denne pude, fordi mine andre puder manglede støtte, hvilket fik mig til at vågne op med en stram nakke. Jeg bemærkede en betydelig forskel inden for et par dage efter at have brugt den. Ikke alene er min søvnkvalitet forbedret, men den har også givet stor lindring til min nakke og øvre ryg! Jeg kan helt klart anbefale den!

 10. L***s (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide blødheden og komforten i denne pude. Den har den helt rigtige fasthed. Jeg sover på siden og på maven, og jeg har ingen problemer med at sove på den på nogen af måderne!