Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Vibrations Nakkemassager til Smertelindring
4.69(16)
kr.
245
kr.
490
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
245
kr.
490
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slet smerter, omfavn velvære - din vej til et smertefrit liv

Ortorex nakkemassager er et kraftfuldt værktøj til smertelindring og dyb afslapning. Den har seks pulsationstilstande og nem strømstyring for en tilpasset oplevelse. Den leverer magnetterapi og fremmer stressaflastning for et smertefrit og sundere liv.

Smertelindring

Elektriske pulser lindrer nakkesmerter, ømhed og spændinger og forbedrer det generelle velvære.

Personlig oplevelse

Med seks tilstande og 15 tilpassede vibrationsniveauer giver vores massageapparat en brugerdefinerbar oplevelse, der fremmer dyb afslapning og stressaflastning.

Aktiv livsstil

Lindre ubehag og stivhed, og forbedre mobiliteten. Oprethold nemt en aktiv og sund livsstil.

Magnetisk terapi

Ortorex nakkemassager anvender magnetterapi for at forbedre blodcirkulationen og fremme heling. Dette giver mulighed for hurtigere smertelindring og genopretning.

Holdbar

Vores massageapparat er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er bygget til at holde, så du kan nyde godt af dets fordele i lang tid.

Bærbar

Det lette og holdbare design giver mulighed for hurtig og effektiv smertelindring, uanset hvor du har brug for det.

Flere grunde til at elske vores puder

Stressaflastning

Praktisk

Ergonomisk Design

Nem At Bruge

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K**a
Danmark

Dette er så meget bedre end det tidligere nakkemassager, som jeg havde. Denne passer godt til min nakke og forårsager ikke ubehagelige eller sårende følelser! Virker som magi!

L***m
Danmark

Jeg får ofte migræne, som er relateret til stress og muskelspændinger. Dette massageapparat hjælper meget. Normalt har jeg problemer med nakken og hovedpine, men ikke længere. Sikke et fantastisk fund!!!

M**e
Danmark

Så praktisk og meget effektiv. Det virker fantastisk til at lindre mine nakkesmerter og afslapper min skulder. Anbefaler det stærkt!

A****a
Danmark

Let at bruge og har hjulpet mine nakkesmerter enormt meget!!! Jeg har længe lidt af en stiv nakke, fordi jeg skal arbejde foran computeren hele dagen lang. Elsker det!

A**e
Danmark

Det giver en vidunderlig følelse, når jeg bruger dette massageapparat. Den er meget let, men samtidig robust 🥰.

V***o
Danmark

Massageapparatet er fantastisk, jeg får endda hovedrystelser på nogle tilstande. 🙂 Nakken stoppede med at knække og gøre ondt efter første gang.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.