Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

U Form Elektrisk Massageapparat til Nakke og Skuldre
4.88(16)
kr.
335
kr.
670
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
335
kr.
670
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slip af med muskelspændinger!

Ortorex-massagemaskinen lindrer stivhed og træthed ved at simulere en rigtig massørs håndbevægelser. Den giver målrettet massage for at lindre trætte og stramme muskler. Desuden giver den dig mulighed for at slappe af og fremmer en bedre søvn.

Smertelindring

Shiatsu-massagen fremmer blodcirkulationen og tilfører ilt til musklerne. Dette virker smertestillende og giver mulighed for at slippe smerter, stress og overbelastninger.

Ergonomisk udformning

Vores enhed har en U-form. Den passer til kroppens konturer for at udføre effektiv massage og giver dine hænder mulighed for at hvile.

Let at bruge

Ortorex-massagemaskinen har en enkeltknapskontrol. Du skal blot påføre den på målområdet og trykke på tænd/sluk-knappen for at starte terapisessionen.

Dyb æltning

De 16 knuder ændrer deres rotationsretning for at opnå større afslapning.

Justerbare indstillinger

Kontrolpanelet gør det muligt at få personlig massage med maksimal komfort.

Brug af hele kroppen

Vores apparat kan bruges fra top til tå for at sikre en rolig tilstand.

Flere grunde til at elske vores massageapparat

Bærbar

Automatisk Slukning

Håndfri

Letvægt

Åndbar Mesh

Lav Støj

Specifikationer

Vægt:
3.3lbs (1.5 kg)
Dimensioner:
19.7x17.7x11.8 inch (50x45x30 cm)
Strøm:
25W
Materiale:
PU & ABS

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J****n
Danmark

Dette massageapparat er fantastisk til en afslappende skuldermassage. Jeg kan godt lide, at den styres med én knap, så jeg kan starte en terapisession uden problemer🙌

B***y
Danmark

Jeg kan varmt anbefale dette produkt. Jeg har altid smerter i nakke og skuldre og er fyldt med knuder, og efter kun to gange brug af denne fantastiske maskine føler jeg, at jeg har fået en dybdegående massage, og smerterne er meget bedre!

S****e
Danmark

Købte denne til min far, som har kroniske smerter. Han elsker det! Det får hans nakke og ryg til at føle sig meget bedre efter hver session! Tak!

A**A
Danmark

Når du først har lært at holde den, er resultatet fantastisk. Jeg brugte den på mine underben, som gør ondt efter at have gået, og smerten var bogstaveligt talt væk efter én brug. Hvad angår min nakke og øvre ryg, har jeg ingen ord! Simpelthen fantastisk! Fantastisk køb!

L**e
Danmark

Dette er et fantastisk produkt. Det hjalp med at lindre smerter og ubehag i mine ben, lår og glutes og meget mere. Massagen føles fantastisk, og den er stærk nok til at man føler, at man får en god massage.

J***t
Danmark

Jeg købte dette produkt for at afhjælpe min klemt nerve. Jeg bruger det to gange om dagen, og det hjælper med at løsne nerveområdet. Jeg bruger det stadig, da jeg har spændte muskler.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.