Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Massagepistol

4.69(16)
kr.
1005
kr.
2010

Er du træt efter en lang dag? Få øjeblikkelig lindring af muskelsmerter med Ortorex-massagepistolen!

Kan du mærke, at dagens smerter og smerter sniger sig ind på dig? ORTOREX™-massagepistolen vil hjælpe dig med at få den lindring, du har brug for mod muskelsmerter. Den afhjælper effektivt spændinger og giver afslapning uden manuelt arbejde. Desuden stimulerer vores massageapparat blodcirkulationen, hvilket vil forbedre dit helbred i det lange løb.

ORTOREX™ massagepistolen er især god til dem, der lider af gigt, reumatisme, ømhed og stivhed. Du kan bruge vores apparat til at massere de berørte områder og få lindring af ubehaget med det samme!

Vores massagepistol fungerer ved at sende strømmen fra motoren. De hurtige trykstød frigives i muskelvævet og øger blodgennemstrømningen, hvilket bidrager til at reducere betændelsen. Du kan bruge apparatet på alle dele af kroppen, herunder nakkemuskler, skulderblade, rygmuskler og endda områder som lår eller balder med samme effektivitet.

Fordele ved at bruge ORTOREX™ massagepistolen:

  • Forebygger stivhed og ømhed i musklerne
  • Mindsker træthed og inflammation
  • Afgiver positivt tryk i vævet
  • Giver generel afslapning
  • Stimulerer blodcirkulationen

ORTOREX™-massagepistolen leveres med seks massagehoveder, der er specielt designet til at arbejde med forskellige muskler og problemer. Enheden har en børsteløs motor, der arbejder støjsvagt, under 45db, og som ikke forstyrrer de andre. Den har også et genopladeligt lithiumbatteri, der kan holde op til seks timer på en enkelt opladning. LCD-touchskærmen hjælper med at styre massagens intensitet og batteriets opladningsniveau. Desuden er der op til 30 gear afhængigt af en model, så du kan vælge det mest passende gear.

Sådan bruger du den:

Det er ganske enkelt at bruge ORTOREX™ massagepistolen. Først og fremmest skal du installere et af massagehovederne i sættet. For det andet skal du tænde batteriet og tænde for apparatet ved at trykke på ON/OFF-knappen. Skift derefter op eller ned i det passende gear, og tryk massagehovedet fast men forsigtigt mod huden for at få det bedst mulige resultat.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER ØJEBLIKKELIG LINDRING AF MUSKELSMERTER — Det sammensatte tryk, som ORTOREX™-massagepistolen giver, trænger dybt ind i musklen og giver en afslappende og beroligende effekt.

✔️ FREMMER HURTIGERE GENOPRETNING OG HELING — Massagehovedet på ORTOREX™-pistolen stimulerer blodgennemstrømningen og fremskynder cirkulationen, der hjælper cellerne med at regenerere det beskadigede væv.

✔️ GIVER AFSLAPNING I HELE KROPPEN — Ved at massere din hud øger vores pistol blodcirkulationen, hvilket ikke kun lindrer muskelsmerterne, men også giver dig en behagelig følelse af lindring.

✔️ GÅR TIL RODEN AF PROBLEMET — ORTOREX™-massagepistolen er direkte rettet mod det berørte område uden at spilde tid eller kræfter for at give lindring så hurtigt som muligt.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
G****e
Danmark

Har lige fået pakken, den kom hurtigt! Åbnede den, prøvede den, og elsker den indtil videre! Tak! Vil fortsætte med at bruge det.

W*****y
Danmark

Det var langt bedre end forventet. Kvaliteten er meget høj. God til efter mine basketballkampe for at slappe af i de trænede muskler eller til efter de lange træningsdage. Jeg anbefaler.

J***y
Danmark

Den holder evigt, og jeg behøver næsten aldrig at oplade den. Den har også mange niveauer til at skrue op for den. Sådan en livredder, hvis du har fødder eller nakkeproblemer!!!! Værd at pengene!

N****y
Danmark

Den giver en dejlig massage og lindrer ømme muskler rigtig godt. Den hjælper også med spændinger i nakken. Alt i alt er der ikke noget at være utilfreds med produktet.

M****e
Danmark

Jeg har fibromyalgi, og der er aldrig et tidspunkt, hvor jeg ikke har smerter. Men dette værktøj har forbedret min hverdag 100%! Jeg sover bedre end jeg nogensinde har gjort. Denne ting vil slappe af disse muskler og få dig til at sove. Det er heller ikke højt og batteriet holder meget længere end det står. Hvis du har muskelsmerter, så gør dig selv en tjeneste og prøv dette!

K****y
Danmark

Jeg har aldrig haft nogen massageapparater, så det er mit første massageapparat nogensinde. Virker som annonceret! Den er stille og har lang batterilevetid. Jeg er en fan!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
1004.98
kr.
2010

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.