Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Cupping Massager Vakuum Sugekop Gua Sha
4.83(12)
Farve:Grøn
kr.
330
kr.
495
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
330
kr.
495
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd hurtig genopretning og reducer ubehag i kroppen!

Ortorex-massagemaskinen anvender skrabe- og cupping-teknikker, der gavner det generelle velvære. Ud over det genopretter og gavner den også kredsløbet og fremmer fysisk genopretning. Vores massageapparat er konstrueret med antibakterielle og rustfrie ABS-materialer, hvilket sikrer sikker og langvarig brug.

Smertelindring

Gua sha-teknikken gør det muligt at lindre muskelsmerter og spændinger ved at skrabe huden. Dette nedbryder arvæv og stimulerer blodcirkulationen. Som følge heraf forbedres ilt- og næringsstoftilførslen i hele kroppen, hvilket lindrer problemer som dårlig kropsholdning, smerter, inflammation, stive led og andre lidelser.

Afgiftning

Cupping hjælper med at frigøre giftstoffer fra din krop. Det øgede flow og lymfesystemet skyller alle stagnerede toksiner i blodet ud og tiltrækker immunceller til det behandlede område.

Forbedring af huden

Det sug, der skabes af Ortorex-massagemaskinen, hjælper med at stimulere produktionen af kollagen og elastin, så huden bliver mere fyldig og strammer op. Dette er igen med til at reducere hævelser, strækmærker, ar, fine linjer og cellulite.

Praktisk greb

Det ergonomiske håndtag giver et sikkert og behageligt greb under brug.

Nem kontrol

Du kan justere de seks sugestyrker ved hjælp af knapperne og et LED-display.

Fuld kropsmassage

Ortorex-massagemaskinen er velegnet til sikker og effektiv terapeutisk massage over hele kroppen.

Flere grunde til at elske vores massageapparat

Letvægt

Automatisk Slukning

Bærbar

Sikker At Bruge

Trådløs

Brugervenlig

Specifikationer

Dimensioner:
7.5x3.14 inch (19x8 cm)
Vægt:
0.66 lbs (300 g)
Indgang:
5V/1A
Strøm:
8W
Batterikapacitet:
1200mAh
Strømforsyning:
Type-C USB

Bedømmelse og anmeldelser

4.83
Baseret på 12 anmeldelser
(11)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C***i
Danmark

Jeg er vild med denne enhed. Den gør alt det, jeg ønskede, at den skulle gøre. Hvis sugeevnen ikke er for hård på mine mere følsomme steder, hvor jeg har brug for mere, kan jeg bare øge den. Fantastisk enhed og er helt sikkert pengene værd.

S**a
Danmark

Vi er virkelig glade for dette produkt. Det er super nemt at bruge og ekstremt effektivt. Min mand er personlig træner og har været begejstret for de positive virkninger, som dette allerede har haft. Anbefales!

H***y
Danmark

Jeg har brugt denne enhed i ca. en måned. Sugeevnen er MEGET stærk. Jeg har bemærket, at mine cellulitemønstre er blevet udjævnet efter gentagen brug, hvilket indebærer, at jeg trækker apparatet langs de berørte områder. Kraftig og effektiv cupping maskine!

S****r
Danmark

Brugt på min mave for at afhjælpe æggestokcyster. Det virkede efter en måned med brug hver dag. Anbefaler det stærkt.

F****n
Danmark

Dette produkt fungerer rigtig godt, sugeevnen er stærk! Jeg kan kun lave niveau 1-2, og der er 6! Så stærk er den. Absolut, nemmere at bruge end manuelle sugekopper. Brug af kropsolie til smøring anbefales stærkt. Så glad for det!

K***y
Danmark

Sugningen er for stærk for mig, jeg er på niveau 1, og jeg har gjort det i over en uge. Jeg bruger den til cellulite cupping på mine lår, de bliver så blå mærker, men det er sådan jeg ved, at det virker vidundere. Hvis du stadig laver cupping med almindelige silikonekopper, er dette din opgradering. Ville købe igen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.