Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Hovedbund Massager Hårvækst
4.69(16)
Farve:Sort
kr.
155
kr.
310
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
155
kr.
310
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lås op for dit hårs potentiale

Ortorex hovedbundsmassageapparat fremmer hårets sundhed og skønhed, mens du nyder en massage. Med sine bløde silikonebørster påvirker vores massageapparat forsigtigt din hovedbund. Det stimulerer blodgennemstrømningen og cellefornyelsen og fremmer tykkere hår. Regelmæssig brug af apparatet forbedrer dit udseende.

Lindre stress

Silikonebørsterne efterligner trykket fra menneskefingre. Som på en massagebriks føler du behagelig afslapning.

Tør og våd brug

Ortorex-enheden kan bruges til både tørt og vådt hår. Når den bruges i brusebadet, fordeler den dit hårprodukt jævnt og sikrer en grundig rensning.

Forfin håret

Vores massageapparats børster stimulerer hovedbunden og øger blodgennemstrømningen. Denne proces tilfører huden næringsstoffer. Samtidig spreder de naturlige olier gennem dit hår, hvilket øger dets vitalitet og tykkelse.

Smertefri

De bløde silikonebørster lægger et blidt tryk på din hovedbund. Du føler intet ubehag ved at bruge vores massageapparat hver dag.

Ergonomisk design

Ortorex hovedbundsmassageapparatets størrelse og form passer komfortabelt til din håndflade. Det er nemt at holde og styre vores apparat.

Alsidig

Vores apparat er lavet af blød silikone. Det kan bruges på hår af enhver længde og type uden at forårsage spaltede spidser.

Flere grunde til at elske vores hårmassager

Hudvenlig

Sikker For Børn

Let At Bruge

Holdbar

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
G****a
Danmark

Jeg har en tør, skællende hovedbund. Jeg kan mærke, at denne vare virkelig trænger ind i min hovedbund og renser alting af. Jeg bruger den hver gang jeg vasker mit hår. Dette er helt sikkert pengene værd. Elsker det.

J*****r
Danmark

Jeg er meget glad for at bruge denne hovedbundsmassager. Jeg påfører shampoo, gnider forsigtigt mit hoved fra bag til foran i små cirkler og øger derefter gradvist trykket i ca. et minut eller deromkring. Det føles fantastisk!

H****e
Danmark

Denne tingest føles fantastisk på dit hoved. Det vikler slet ikke mit hår sammen. En meget behagelig ting at bruge. Kan varmt anbefales!

L****a
Danmark

Jeg købte denne til min mand, hvis skæl var latterlig, selv når han brugte medicinsk shampoo. Jeg havde ikke forventet, at det ville virke så godt! Bogstaveligt talt efter den første brug var der næsten ingen skæl! Og nu, efter at have brugt den i en uge, er hans hovedbund helt skælfri. Det virker mirakler!

I***y
Danmark

Jeg skulle have købt den for mange år siden. Det ville have sparet mig så mange penge. Jeg har prøvet næsten alle skælshampooer på markedet, men ingen kunne hjælpe mig. INDTIL jeg købte dette massageapparat. Det har forbedret min hovedbund MEGET meget. Jeg elsker dette! Jeg kunne ikke være lykkeligere!!!

E****a
Danmark

Massageapparatet gør det nemmere for mig at få shampooen derhen, hvor den skal hen, hvor den skal. Det gør også min hårvask hurtigere, da jeg virkelig har brug for at massere min hovedbund, og det er ikke så effektivt at gøre det med hænderne alene som med denne hovedbundsmassager. Alt i alt kan jeg varmt anbefale dette massageapparat!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.