Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Manuel Nakkemassager Triggerpunkt Rulle
4.60(10)
Farve:Blå
kr.
210
kr.
420
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
210
kr.
420
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Beroligende behandling for at udglatte din hals

Ortorex manuelle nakkemassager hjælper med at forbedre blodcirkulationen og reducere stress, hvilket gør den til den mest fordelagtige investering for folk, der kæmper mod hektiske arbejdsforhold. Vores produkt anvender direkte tryk på akupunkturpunkterne i din nakke og skuldre for at lindre hverdagens smerter.

Ergonomisk udformning

Ortorex nakkemassagerullen har justerbare håndtag med et stramt greb, så du kan tilpasse massagens intensitet til den specifikke kropstype.

Menneskelignende massage

Med Ortorex-massagemaskinen vil du opleve følelsen af en massørhånd, når flere bløde massagekugler trænger ind i dine stramme muskler og lindrer underliggende ubehag.

Stramning af huden

Ortorex triggerpunktrullen trykker samtidig på forsiden og bagsiden af nakken for at undgå slaphed og hjælper med at genoprette en blød og elastisk hudstruktur.

360-graders roterende aksel

Rullens retning kan justeres frit for at sprede det absorberede fedt.

Hurtig genopretning

En simpel behandling på tre minutter vil give dig en frisk og ungdommelig følelse.

Bærbar

Nyd en håndholdt personlig massage derhjemme, på kontoret eller i din bil.

Flere grunde til at elske vores massageapparat

Praktisk Opbevaring

Letvægt

Spa-Lignende Effekt

Skridsikker

Holdbart Materiale

Bedømmelse og anmeldelser

4.60
Baseret på 10 anmeldelser
(7)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T*m
Danmark

Jeg købte den faktisk til min far. Han lider ofte af nakkesmerter, og efter at have brugt den i et stykke tid, siger han, at han ikke har flere smerter. Den hjælper virkelig med at slappe af i musklerne og lindre nakkesmerter. Jeg prøvede det også og følte stor spændingsløsning. Anbefaler det varmt!

M*****n
Danmark

Jeg har en diskusprolaps i halshvirvelsøjlen, og min nakke kan blive meget stiv! Dette massageapparat giver mig en fantastisk lindring. Jeg bruger den før sengetid eller mellem arbejde, når jeg føler mig for stiv. Jeg har allerede anbefalet den til nogle af mine kolleger!

A****e
Danmark

Dette er et fantastisk produkt, jeg bruger det af og til, det hjælper mig meget og sparer mig for flere penge ved at gå til massagesaloner.... Til prisen er dette en mirakelmager for min nakke og ben efter en lang arbejdsdag. Elsker det!

C***s
Danmark

Jeg har brugt denne nakkemassager i en uge nu, og jeg kan virkelig godt lide den. Fordelen er, at man kan kontrollere det tryk, man lægger på den, så man kan starte let og derefter gå dybere, når det er nødvendigt. Anbefaler den absolut

R***e
Danmark

Jeg købte denne til min mand, fordi han har mange nakkesmerter. Han siger, at det hjælper på smerterne, og han bruger det endda på sine ben. Gode resultater!

E******h
Danmark

Jeg er kontorarbejder og sidder ofte længe, og min nakke er ofte øm og stiv. Efter at have brugt dette nakkemassagemiddel er mine nakkeproblemer blevet meget bedre, og massagemidlet er meget fast og kan vrides og bøjes i en stor vinkel.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.