Ultralyd Anti-Cellulite Massager Tabe Sig Maskine

kr.260

Tilbud

Ultralyd Anti-Cellulite Massager Tabe Sig Maskine

kr.260

Beskrivelse

Få en tonet og skulpturel krop hurtigt! Føl dig godt tilpas i den hud, du er i!

Fedtet i maven, taljen, armene, ryggen, hofterne og lårene er stædigt. Det er her en kropsskulpturerende ultralydsmaskine kommer ind i billedet! Dette er et ikke-invasivt og smertefrit apparat, der bruger varme- og lydbølger til at forbrænde fedt, reducere cellulite og stramme løs hud op. Det er et imponerende gennembrud inden for ikke-kirurgisk fedttabsteknologi!

Apparatet kører på de 3 mest effektive klinisk dokumenterede teknologier: EMS (Elektrisk Muskelstimulation), infrarødt lys og ultralydkavitation. Denne avancerede teknologi hjælper med at nedbryde fedtcellerne og frigøre dem gennem lymfedrænage. EMS-mekanismen stimulerer kroppen med passiv bevægelse under mikrostrøm. Mere muskelbevægelse øger stofskiftet og nedbryder mere fedt. Hele processen slanker og toner kroppen for at sikre kropsskulpturering.

Fordele ved at bruge den ultralydsbaserede slankemaskine:

 • Forbrænder fedt og former din krop
 • Reducerer vægten
 • Fjerner genstridigt fedt og cellulite
 • Strammer slap og løs hud op
 • Forbedrer hudens struktur
 • Eliminerer fine linjer, rynker og mørke rande

Desuden forbedrer EMS-behandling stofskiftet ved at forbedre blodcirkulationen. Den giver impulser til de motoriske nerver, så de målrettede muskelgrupper skal træne passivt for at udvide og trække sig sammen. Det forbedrer muskelstyrke og udholdenhed. Derfor anvendes denne teknologi i vid udstrækning inden for fysioterapi, konditionstræning og skønhedsforyngelse.

Det bedste er, at du kan udføre denne procedure i komforten af dit eget hjem! Alt du skal gøre er at massere problemområdet med apparatet i 10-30 minutter i 10-12 sessioner for at opnå langvarige resultater. Det er bevist, at det reducerer taljeomfanget med 2-4 cm og fedtlaget med 13%. Denne multifunktionelle vægttabs-maskine tilbyder en løsning, der virker på de fleste kropstyper og kræver minimal indsats.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ SLANKNING & TONING — Maskinen forbrænder fedt, strammer din hud, genopretter dens elasticitet og aktiverer cellerne for at regulere den indre sekretion og fremskynde forbruget af fedt. Den fjerner effektivt fedt selv fra de genstridige områder for at give dig et tonet udseende.

✔️ FJERNELSE AF CELLULITE — Højfrekvent varme og lydbølger trænger ind i din hud for at fjerne cellulite og genoprette hudens elasticitet.

✔️ BRUG PÅ HELE KROPPEN — Du kan bruge ultralydsmaskinen på alle områder af din krop med ekstra fedt – lår, mave, ryg, ben, arme, skuldre, nakke eller balder. Den kan også bruges på mindre områder som f.eks. hagen og området omkring øjnene.

✔️ SIKKER OG SMERTEFRI — Ultralyd bruges rutinemæssigt til mange diagnostiske og terapeutiske medicinske procedurer. Under og efter proceduren vil du ikke opleve nogen smerte eller ubehag. Du kan højst føle en let opvarmende fornemmelse, når maskinen arbejder sig gennem din hud.

 

Bemærk: Generelt bemærkes resultaterne efter 2-5 sammenhængende sessioner. Afhængigt af din kropstype kan du have brug for mindst 6-12 sessioner for at opnå de ønskede resultater.

 

Pakken indeholder:

1 x slankende apparat
4 x EMS-kontaktpuder
1 x ledningsledning
1 x strømadapter (UK, US, EU, AU)
1 x engelsk brugermanual

4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. D****y (verificeret køber)

  Danmark

  Produktet er fremragende og virker godt

 2. M****a (verificeret køber)

  Danmark

  Dette massageapparat virker faktisk! Jeg har bemærket, at min mave er blevet fladere. Har brugt den i 2 uger indtil videre. Kan anbefales!

 3. G****a (verificeret køber)

  Danmark

  Fin gadget. Jeg kan lide det

 4. F***a (verificeret køber)

  Danmark

  Fremragende produkt! Enkel at betjene. Jeg kan se forskellen i hudforbedringer

 5. S****a (verificeret køber)

  Danmark

  Maskinen fungerer godt, varmer lidt op. Jeg synes den er rigtig effektiv

 6. Q****y (verificeret køber)

  Danmark

  Denne slankende massagemaskine er et must for dovne mennesker som mig 🙂 Den sætter virkelig fart på vægttabet. Jeg er meget glad for at få denne!

 7. R***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg brugte den præcis som anvist, og jeg kunne mærke noget varme. Men det er sådan det skal fungere tror jeg. Jeg kan se, at mine strækmærker helt klart forsvinder

 8. I***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg bruger den sammen med en anti-cellulite gel, og min mave og mine strømpebukser føles strammere

 9. G****a (verificeret køber)

  Danmark

  Let at følge instruktionerne, og det virker! Efter en uges brug af dette massageapparat kan jeg se, at min hud er meget glattere og lysere!

 10. H*****y (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en fantastisk enhed! Jeg havde en masse cellulite på min mave efter graviditeten. Siden jeg er begyndt at bruge den, har jeg bemærket fantastiske ændringer i min hudtilstand. Kan varmt anbefales.