Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ultralyd Anti-Cellulite Massager Tabe Sig Maskine
4.75(16)
kr.
260
kr.
520
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Få en tonet og skulpturel krop hurtigt! Føl dig godt tilpas i den hud, du er i!

Fedtet i maven, taljen, armene, ryggen, hofterne og lårene er stædigt. Det er her en kropsskulpturerende ultralydsmaskine kommer ind i billedet! Dette er et ikke-invasivt og smertefrit apparat, der bruger varme- og lydbølger til at forbrænde fedt, reducere cellulite og stramme løs hud op. Det er et imponerende gennembrud inden for ikke-kirurgisk fedttabsteknologi!

Apparatet kører på de 3 mest effektive klinisk dokumenterede teknologier: EMS (Elektrisk Muskelstimulation), infrarødt lys og ultralydkavitation. Denne avancerede teknologi hjælper med at nedbryde fedtcellerne og frigøre dem gennem lymfedrænage. EMS-mekanismen stimulerer kroppen med passiv bevægelse under mikrostrøm. Mere muskelbevægelse øger stofskiftet og nedbryder mere fedt. Hele processen slanker og toner kroppen for at sikre kropsskulpturering.

Fordele ved at bruge den ultralydsbaserede slankemaskine:

  • Forbrænder fedt og former din krop
  • Reducerer vægten
  • Fjerner genstridigt fedt og cellulite
  • Strammer slap og løs hud op
  • Forbedrer hudens struktur
  • Eliminerer fine linjer, rynker og mørke rande

Desuden forbedrer EMS-behandling stofskiftet ved at forbedre blodcirkulationen. Den giver impulser til de motoriske nerver, så de målrettede muskelgrupper skal træne passivt for at udvide og trække sig sammen. Det forbedrer muskelstyrke og udholdenhed. Derfor anvendes denne teknologi i vid udstrækning inden for fysioterapi, konditionstræning og skønhedsforyngelse.

Det bedste er, at du kan udføre denne procedure i komforten af dit eget hjem! Alt du skal gøre er at massere problemområdet med apparatet i 10-30 minutter i 10-12 sessioner for at opnå langvarige resultater. Det er bevist, at det reducerer taljeomfanget med 2-4 cm og fedtlaget med 13%. Denne multifunktionelle vægttabs-maskine tilbyder en løsning, der virker på de fleste kropstyper og kræver minimal indsats.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ SLANKNING & TONING — Maskinen forbrænder fedt, strammer din hud, genopretter dens elasticitet og aktiverer cellerne for at regulere den indre sekretion og fremskynde forbruget af fedt. Den fjerner effektivt fedt selv fra de genstridige områder for at give dig et tonet udseende.

✔️ FJERNELSE AF CELLULITE — Højfrekvent varme og lydbølger trænger ind i din hud for at fjerne cellulite og genoprette hudens elasticitet.

✔️ BRUG PÅ HELE KROPPEN — Du kan bruge ultralydsmaskinen på alle områder af din krop med ekstra fedt - lår, mave, ryg, ben, arme, skuldre, nakke eller balder. Den kan også bruges på mindre områder som f.eks. hagen og området omkring øjnene.

✔️ SIKKER OG SMERTEFRI — Ultralyd bruges rutinemæssigt til mange diagnostiske og terapeutiske medicinske procedurer. Under og efter proceduren vil du ikke opleve nogen smerte eller ubehag. Du kan højst føle en let opvarmende fornemmelse, når maskinen arbejder sig gennem din hud.

 

Bemærk: Generelt bemærkes resultaterne efter 2-5 sammenhængende sessioner. Afhængigt af din kropstype kan du have brug for mindst 6-12 sessioner for at opnå de ønskede resultater.

 

Pakken indeholder:

1 x slankende apparat
4 x EMS-kontaktpuder
1 x ledningsledning
1 x strømadapter (UK, US, EU, AU)
1 x engelsk brugermanual

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
O****e
Danmark

Jeg bruger dette massageapparat 10 minutter om dagen på forskellige områder af kroppen, herunder mine arme, mave, hals og ansigt. Den har mange funktioner, og man kan kombinere visse funktioner sammen. Jeg kan godt lide, at den ikke er trådløs, for jeg ville hade, at batteriet løber tør for brug. Perfekt enhed!

N****a
Danmark

Let at bruge. Jeg ser Youtube-videoer om, hvordan man bruger den mere effektivt. Jeg tabte 5 pund på bare 2 uger! Mine gamle bukser passer igen. Godt køb!

V*****n
Danmark

Piger I bør helt sikkert prøve det!!! Det er perfekt til mig. Jeg ser SHOCKING resultater siden mit første afsnit. Jeg kan vente med at se, hvad der vil ske i nogle få måneder. TAK!!!

A****a
Danmark

Massageapparatet virker fantastisk. Jeg elsker, at det er nemt at bruge, og grebet på massageapparatet er meget behageligt. Jeg kan også godt lide, at den har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Jo mere man øger intensiteten, jo bedre har jeg det. Alt i alt kan jeg varmt anbefale dette produkt.

K***n
Danmark

Jeg mærkede forskellen efter de første to behandlinger. Det virker på hele min krop og ansigt. Det virker faktisk, man skal bare være konsekvent

M***a
Danmark

Jeg får faktisk mærkbare resultater uden at jeg overhovedet træner! Elsker det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
260
kr.
520

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.