Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Fodpeeling-Maske til Fjernelse af Død Hud
4.67(15)
kr.
180
kr.
360
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
180
kr.
360
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør din fodhud glat og blød med Ortorex baby fodskræl!

Slut med ru hård hård hud og sprukne hæle! ORTOREX™ baby fodskræl giver dine fødder den babybløde fornemmelse af en salonbehandling derhjemme, og der er endda ingen skrubning nødvendig! Vores maske hjælper dig med at slippe af med død hud og gør dine fødder bløde og glatte som en babyfødder.

Vores fodskræl forbedrer effektivt tør, ru og sprukken fodhud og reducerer udseendet af fine linjer, hvilket forbedrer hudens vitalitet og nærer huden, især i den tørre årstid. Denne aloe vera fodskrælningsmaske giver en eksfolierende behandling for at fjerne hærdet, død, hård hud og hård hud, så din fodhud bliver blød og øm som babyens på 1-2 uger.

Efter brug i ca. 2 til 5 dage vil den gamle hud gradvist falde af. Processen kan vare ca. 5-7 dage. Bemærk, at alles stofskifte er forskelligt, så faldtiden er også forskellig. Både mænd og kvinder kan nyde en total spaoplevelse med ORTOREX™ baby fodskræl masken. Den er perfekt til personer, der har fortykkelse eller hård hud af død hud!

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️SIKKER OG SMERTEFRI — De naturlige ekstrakter og botaniske stoffer trænger forsigtigt og sikkert ind i de døde hudceller for at nedbryde og fjerne de yderste lag. Der er ingen smerte i denne proces til foryngelse af huden på fødderne.

✔️GØR DIN HUD SUND — Hjælper med at forbedre tørre fødder, ru hud og solbrændthed. De nye celler kan nemt optage fugt fra din krop og omgivelserne for at opretholde deres skinnende nye tilstand.

✔️HELPS ELIMINERER LUGTE — En frisk fod betyder også, at du kan være fri for lugt. Disse problemer skyldes ophobning af død hud og svamp. Vores fod skrælning hjælper dig med at slippe af med revner og skæl og forsegler de områder, hvor lugten kan plante sit flag.

✔️LEAVES 100% FUGTET HUD — Denne baby fod skrælning 100% fugter huden og efterlader den fast og smidig.

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 15 anmeldelser
(11)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****a
Danmark

Jeg har prøvet så mange fodskræl til forskellige priser. Dette er langt det bedste, jeg har prøvet. Jeg har aldrig haft disse resultater før. Min fod skrællede temmelig hurtigt, plus jeg brugte en pimpsten i bruser for at få.

D***y
Danmark

Virkelig tilfreds med denne maske. Den hjalp mig med at rense mine fødder og fjerne hård hud fra den allerførste maske jeg brugte.

W***y
Danmark

Den virkede fantastisk. Efter 2 dage begyndte mine ben at fælde. De er ekstremt sarte, så det var helt sikkert fantastisk

F***a
Danmark

Fantastisk vare. Så utrolige resultater at slippe af med hård hud. Jeg foreslår dette produkt, hvis du vil have flotte ben.

S***n
Danmark

Jeg kæmpede i lang tid med den hårde hud på mine ben, mærker alt, huden var tør i lang tid, senere, men nu er den virkelig blød og glat.

D**e
Danmark

Det tog kun 4 dage at have en ny og frisk fod, folkens. Meget god maske... Anbefalet

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.