Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar Microneedling Derma Stamp Hudplejeværktøj
4.91(11)
kr.
220
kr.
330
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
220
kr.
330
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd hudopfriskning på salon-niveau

Få effektiv hudpleje med Ortorex mikronålsstempel. Dette værktøj er designet til at bekæmpe aldringstegn og forbedre kvaliteten af din hud.

ØGET ELASTICITET

Vores apparat stimulerer kollagenproduktionen, hvilket udglatter fine linjer og rynker.

REDUKTION AF UFULDKOMMENHEDER

Konsekvent brug kan gradvist minimere synligheden af aknear, så du får en klar teint.

FORBEDRET ABSORPTION

Ortorex derma stamp forbedrer indtrængningen af hudplejeprodukter og maksimerer deres fordele.

Høj effektivitet

Denne enhed har 140 nåle til effektiv hudbehandling.

Justerbar dybde

Du kan ændre nålenes længde efter dit komfortniveau.

Ergonomisk håndtag

Designet sikrer et behageligt greb og forhindrer træthed i hænderne.

Bedømmelse og anmeldelser

4.91
Baseret på 11 anmeldelser
(10)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
F***a
Danmark

Jeg kan varmt anbefale dette stempelværktøj. Det kommer steriliseret og forseglet, og generelt er det meget sikrere end ruller. Det er også nemt at opbevare og desinficere.

J***a
Danmark

Dette er så meget bedre end den valsenål, jeg normalt bruger. Den giver dig mulighed for at justere dybden, og nålene går direkte ned i huden. Nålene er superskarpe og gør mindre ondt end rollers. Fantastisk til brug med serum eller med nogle topiske lotioner til at få håret til at vokse.

S****a
Danmark

Du kan erstatte flere derma rollers med denne ene enhed! Den er nem at justere ved at dreje på knappen. God idé og fungerer, som den skal!

M****a
Danmark

Jeg ville gerne prøve microneedling, og denne stamper ser mere sikker ud for mig, da du ikke river i huden med den, som du ville med en rulle. Men det bedste er de justerbare nåle, så du kan starte med kortere og gå op! Den er pengene værd!

V***y
Danmark

Jeg elsker, at man kan justere størrelsen på nålen til forskellige områder. Den er let, brugervenlig og bærbar. Den er blevet en vigtig del af min hudplejerutine om aftenen, og jeg kan ikke forestille mig at pleje min hud uden dette værktøj! Tak!

S**a
Danmark

Jeg kan godt lide at bruge microneedling til hårvækst. Dette særlige stempelværktøj er fantastisk og fungerer som annonceret. Det hjalp min hårgrænse med at blive fyldigere igen på en måned. Jeg vil helt sikkert anbefale dette til alle!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.