Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ultralydsskrubber til Fjernelse af Hudorme
4.69(16)
kr.
220
kr.
440
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
220
kr.
440
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hudbehandling i salonkvalitet i dit hjem

Oplev den transformerende kraft i Ortorex ultralydsskrubber. Med fire tilstande eksfolierer, hydrerer og forynger vores ansigtsrens epidermis. Regelmæssig brug af apparatet giver dit ansigt en sund, strålende glød.

Forynger huden

Mikrostrømsstimulering sætter gang i produktionen af kollagen i dermislaget. Som et resultat øger det hudens elasticitet og reducerer dybden af rynker.

Forbedrer produktabsorptionen

Ultralydsbølger fremmer aktiv indføring af aktiv kosmetik i dybe hudlag. Fungerer perfekt sammen med hudplejeprodukter som dybderensende olie, renseskum, toner, fugtighedscreme, æterisk olie osv.

Fjern hudorme

Ortorex skin scrubber bruger højfrekvente vibrationer til at blødgøre talgpropper, fjerne partikler af urenheder fra porerne, udjævne og udglatte hudens relief. Den hjælper også med at forbedre lymfeflowet og fjerne hævelser i ansigtet.

Alsidig

Vores ansigtsspatel tilbyder programmer til rensning af porer, fjernelse af snavs, forbedring af hudfarven og opstramning af huden. Vælg et, der passer til dine behov.

Lang batterilevetid

Det tager kun 3-4 timer at oplade enheden helt, så du kan bruge den i op til en uge.

Bærbar

Med sin kompakte størrelse passer den ultrasoniske hudskrubber nemt ned i din lille taske.

Flere grunde til at elske vores ultralydshudskrubber

Til Alle Hudtyper

Nem At Bruge

Automatisk
Nedlukning

Trådløs

Ansigtsløftning

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H***e
Danmark

Så jeg har brugt en før og elskede, hvad den gjorde for min hud og besluttede at få en af mine egne og lad mig bare sige, at denne er absolut hver en krone værd for hvad den gør! Den er nem at bruge, og jeg elsker den lyserøde farve. Hvis du er i tvivl om det, så prøv det bare og se selv! Men jeg anbefaler at se et par YouTube-videoer for at finde ud af den bedste måde at bruge den på for at opnå de bedste resultater, hvis du aldrig har brugt en.

M***e
Danmark

Jeg var spændt, da varen ankom. Jeg har glædet mig til at bruge dette værktøj i et stykke tid nu. Det renser perfekt og fjerner mine morkler, der trækker olie ud af mit ansigt. Mit ansigt føles mere rent og klart. Jeg vil helt sikkert tilføje dette til min ansigtsrensningsrutine. Jeg kan varmt anbefale det.

A****a
Danmark

Jeg bruger den to gange om ugen. Jeg kan virkelig godt lide resultaterne. Min hud er meget klar nu, og den føles faktisk frisk. Jeg elsker det.

L****y
Danmark

Jeg bruger det hver dag og jeg elsker det. Det virker vidundere for mig! Helt sikkert hvad jeg ledte efter. Anbefalet!

K****y
Danmark

Jeg har officielt opgraderet min ugentlige hudplejerutine med dette værktøj. Jeg elsker, hvor skånsom den er mod min hud, og den hjælper mig virkelig med at få en bedre rensning af mit ansigt. Jeg rejser også med dette værktøj, fordi jeg ikke vil gå glip af noget, når det kommer til mine rutiner.

O****a
Danmark

Med blide pulser fjerner denne skrubber pus fra hvide porer, bringer snavs fra sorte porer op og zapper med tiden åbne porer tæt. Jeg elsker den!!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.