Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ansigtsmassager Dobbelthage Ansigtsformere
4.69(16)
Farve:Hvid
kr.
260
kr.
520
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
260
kr.
520
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Få professionel spa-lignende anti-aging behandling derhjemme!

Ortorex ansigtsmassageapparatet giver elektrisk muskelstimulering til hudopstramning. Det forbedrer blodcirkulationen og giver en ansigtsløftende effekt. Som følge heraf reducerer vores ansigtsformere dobbelthage og rynker. Desuden giver den en blid vibrationsmassage til forbedring af cellemetabolismen.

Ansigtsbehandling

Vores ansigtsmassageapparat løfter og forynger huden. Den hjælper også med hævelse og oppustethed.

Let at bruge

Ortorex ansigtsmassageapparatet er brugervenligt. Du skal blot sætte apparatet på, justere båndet og vælge tilstand og intensitetsniveau. Det anbefales at bruge den i 15 minutter flere gange om ugen.

Mikrostrøms-teknologi

Vores shaper bruger en sikker elektrisk strøm. Det øger produktionen af kollagen og stimulerer ansigtsmusklerne.

Rødt og blåt lys

De røde og blå stråler fra vores massageapparat øger elastinproduktionen og bekæmper bakterier, der forårsager akne.

Justerbar udformning

Vores enhed opfylder hovedets form og størrelse, hvilket giver en personlig pasform.

Forskellige tilstande

Vælg mellem de fem behandlingstilstande og juster intensiteten for hver af dem.

Flere grunde til at elske vores massageapparat

Foldbar

Letvægt

Bærbar

Automatisk Slukning

Sikker

Håndfri

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K***y
Danmark

enhver kvinde fortjener sådan en behandling! den føles fantastisk! den gør underværker på den nederste tredjedel af ansigtet og har lysbehandling og en lille opvarmning. jeg vil anbefale den til alle!!!

C*******a
Danmark

Fremragende massageapparat. Fungerer godt til de problematiske områder. Meget god kvalitet. Min datter kunne også godt lide effekten. Vi er tilfredse med vores køb. Vil helt sikkert anbefale den.

S***h
Danmark

Har lige modtaget mit massageapparat og besluttede mig for at prøve det! Jeg prøvede alle tilstande, og mine yndlingstilstande er nål og massage. Jeg kunne godt lide at øge EMS-styrken, mens jeg brugte. Det føltes fantastisk!

N***e
Danmark

Jeg har brugt den i en måned (ikke hver dag), og den har en vis effekt på at stramme min hud op. Jeg bruger den inden jeg går i seng. Proceduren er meget behagelig, jeg kan vælge min egen tilstand og slappe af. Jeg kan godt lide det meget. Jeg kan varmt anbefale det!

L****a
Danmark

Vidunderlig enhed! Jeg ved ikke, hvor længe det vil vare, men jeg kan godt lide det! Ingen batterier er nødvendige, og det slukker automatisk, det er fantastisk! Det sender små pulser af strøm, som kan øges

H****r
Danmark

Det er sådan et fantastisk massageapparat! Jeg kan mærke effekten allerede efter én brug - mine kinder er strammet op og fastere. Den har flere tilstande, der føles rigtig godt. Og det vigtigste er, at den er håndfri - du kan sætte den på og gøre, hvad du vil. Jeg er vild med den! Tak så meget!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.