Ansigtsmassager Dobbelthage Ansigtsformere

kr.260

Tilbud

Ansigtsmassager Dobbelthage Ansigtsformere

kr.260

Beskrivelse

Få professionel spa-lignende anti-aging behandling derhjemme!

Ortorex ansigtsmassageapparatet giver elektrisk muskelstimulering til hudopstramning. Det forbedrer blodcirkulationen og giver en ansigtsløftende effekt. Som følge heraf reducerer vores ansigtsformere dobbelthage og rynker. Desuden giver den en blid vibrationsmassage til forbedring af cellemetabolismen.

Ansigtsbehandling
Vores ansigtsmassageapparat løfter og forynger huden. Den hjælper også med hævelse og oppustethed.
Let at bruge
Ortorex ansigtsmassageapparatet er brugervenligt. Du skal blot sætte apparatet på, justere båndet og vælge tilstand og intensitetsniveau. Det anbefales at bruge den i 15 minutter flere gange om ugen.
Mikrostrøms-teknologi
Vores shaper bruger en sikker elektrisk strøm. Det øger produktionen af kollagen og stimulerer ansigtsmusklerne.
Rødt og blåt lys

De røde og blå stråler fra vores massageapparat øger elastinproduktionen og bekæmper bakterier, der forårsager akne.

Justerbar udformning

Vores enhed opfylder hovedets form og størrelse, hvilket giver en personlig pasform.

Forskellige tilstande

Vælg mellem de fem behandlingstilstande og juster intensiteten for hver af dem.

Flere grunde til at elske vores massageapparat
Foldbar
Letvægt
Bærbar
Automatisk Slukning
Sikker
Håndfri
4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. H****r (verificeret køber)

  Danmark

  Det er sådan et fantastisk massageapparat! Jeg kan mærke effekten allerede efter én brug – mine kinder er strammet op og fastere. Den har flere tilstande, der føles rigtig godt. Og det vigtigste er, at den er håndfri – du kan sætte den på og gøre, hvad du vil. Jeg er vild med den! Tak så meget!!

 2. D***y (verificeret køber)

  Danmark

  Fin shaper! Den ser robust ud og fungerer godt. Jeg elsker det justerbare bånd, min mor og jeg kan bruge den samme enhed bare ved at justere størrelsen. Tak!

 3. E**a (verificeret køber)

  Danmark

  Fik dette produkt for at reducere mit ansigtsfedt. Jeg har brugt det i ca. tre uger. Når jeg ser mig i spejlet, kan jeg se, at mit ansigt ikke er så buttet som før. Jeg har ikke dyrket meget motion i løbet af disse tre uger, så jeg vil give kredit til denne ansigtsformgiver. Anbefalet.

 4. N****e (verificeret køber)

  Danmark

  Elsker denne ansigtsmassageapparat. En af mine venner anbefalede det til mig. Hun har fantastiske resultater efter at have brugt den, så jeg besluttede mig for at prøve den også. Min hud føles fantastisk. Det hjælper virkelig med hævelser næsten øjeblikkeligt! Håber det også vil reducere min dobbelthage!

 5. S**a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har kun brugt dette massageapparat et par gange. Men det føles godt, og min hage føles tonet efter sessionen!

 6. P***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har ventet længe nok på at skrive denne anmeldelse. Det er en måned siden jeg begyndte at bruge dette massageapparat. Jeg kan helt sikkert sige, at det virker! Den løfter slap hud og former kæbelinjen. Dette er en meget vigtig del af min hudkur nu for at opretholde en fast hals. Det er meget afslappende, og massagefunktionen er fantastisk! Værd hver en krone værd at bruge!

 7. M***t (verificeret køber)

  Danmark

  WOW det føles godt efter brug! Kan varmt anbefale dette massageapparat, hvis du ønsker at opstramme kæbelinjen. Den giver pulsering ved kæbelinjen og kindbenene. Jeg har haft den i tre uger nu og ja! Jeg kan mærke og SE, at mine muskler er blevet strammere og min kæbelinje er blevet mere formet. Kan varmt anbefale det!!!

 8. A*****y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide dette massageapparat indtil videre. Den er justerbar, så du kan tilpasse pasformen. Der er flere forskellige tilstande, så du kan vælge den, der er bedst for dig. Min favorit er æltning. Jeg kan ikke tale om resultaterne endnu, men jeg håber, at det vil virke!

 9. L**a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg sætter dette massageapparat på om morgenen i bare 10 minutter. Min plan er at gøre det et par gange om ugen og se fremskridt. Må vente med at se det.

 10. R***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg var meget skeptisk, før jeg bestilte dette apparat… Jeg var bange for, at det ville gøre ondt eller ikke ville give nogen resultater. Men det overgik alle mine forventninger! Det er meget nemt at bruge og gør slet ikke ondt, det føles endda afslappende på et tidspunkt. Jeg har allerede bemærket, at mine muskler er mindre slappe. Fantastisk massageapparat!