Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Jade Ansigtsmassagerulle og Gua Sha Løfteværktøj
4.75(16)
kr.
200
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
200
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Uanset om du vælger en massage eller en ansigtsbehandling, er en jade ansigtsrulle og et gua sha-værktøj et must-trives!

Jade ansigtsrullen er et massageværktøj, der forbedrer cirkulationen og vitaliteten og hjælper med at friske din teint og lysstyrke op. Det at rulle jade er dybt beroligende og forkælende, hvilket hjælper med at reducere spændinger i ansigtet og fører til en afslappet følelse. Det har været et skønhedsritual siden oldtiden i Kina. Fysisk hjælper det med at opstramme hudens udseende gennem blid massage. Det hjælper også med at støtte lymfedrænage, hvilket igen reducerer udseendet af hævelser og rynker og forbedrer hudens tone.

Fordelene ved at bruge jaderulle:

 • Reducerer forekomsten af små rynker og udtrykslinjer
 • Forbedrer produktoptagelsen for at opnå maksimale fordele
 • Toner og opstrammer hudens udseende
 • Reducerer hævelser og forbedrer hudens elasticitet
 • Køler og beroliger din huds udseende
 • Reducerer stress

Rullen hjælper dig med at få lidt mere ud af dine produkter, mens du nyder en afslappende massage. Efter rensning og toning skal du blot påføre din foretrukne ansigtsserum eller olie og derefter rulle værktøjet i opadgående retning. Med hver rulle vil dine produkter arbejde sig dybere ind i din hud og hjælpe dig med at få deres fulde fordele. Rullen kan afkøles i køleskabet for at forbedre dens antiinflammatoriske og beroligende virkninger. På denne måde støtter den cirkulationen og den naturlige kollagenproduktion, dræner overbelastede lymfeknuder og renser kroppen for giftstoffer. Regelmæssig brug af dette massageværktøj kan hjælpe med at reducere udseendet af oppustethed, da det køler og beroliger din hud.

Sådan bruger du din jaderulle:

1) Øjne: Brug den mindre ende af din rulle til huden omkring dine øjne. Begynd med at placere din roller på den inderste hjørne af dit underøje. Rul udad mod dit øre. Gentag 5 gange, og gentag derefter på den anden side.

2) Pande: Begynd med at placere din jaderulle forsigtigt på midten af din pande nær din hårgrænse. Rul nedad mod dit øre, indtil du når til din tinding. Gentag 5 gange, og gentag derefter på den anden side.

3) Ansigt: Rul dine kindben, læber og hage med samme grundmetode som panden og øjnene. Start midt i ansigtet (ved siden af næsen, midt på overlæben eller midt på hagen), og rul udad mod ørerne. Gentag 5 gange på hver side.

4) Brug sammen med andre produkter: Brug en renseprodukt til at rense din hud, før du bruger din rulle. Påfør din foretrukne ansigtsolie eller serum, og brug derefter din roller som beskrevet ovenfor. Massagen vil hjælpe produkterne med at trænge bedre ind i din hud.

Gua sha-værktøjet er et værktøj til ansigtsmassage, der er designet til at slappe af i ansigtets muskler, øge blodcirkulationen og fremme lymfedrænage for at forbedre hudens elasticitet og reducere udseendet af fine linjer. Det forbedrer skønhedsritualer ved at fremme løft og udglatning af huden, og efterlader ansigtet løftet og strålende efter brug. Facial gua sha er en gammel healingteknik inden for traditionel kinesisk medicin, der synligt forynger huden ved hjælp af blide skrabende bevægelser med en flad jades sten over huden. Med et let påført tryk hjælper redskabet med at lindre spændinger og fremme absorptionen af hudplejeprodukter på hudens overflade.

Fordelene ved gua sha-behandling af ansigtet:

 • Forbedrer hudens generelle sundhed og udstråling
 • Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker
 • Afhjælper spændinger og stramhed i ansigtet og kæberne
 • Løfter og giver ansigtet konturer
 • Øger strømmen af ilt og vitale næringsstoffer til huden
 • Forbedrer hudens elasticitet
 • Hjælper til meditation og refleksion

Efter at have forberedt huden med tonic eller olie, skal du udføre gua sha-ritualet. Den er god til alle hudtyper, herunder tør, moden, følsom, uren hud, tendens til uren hud, kombineret hud og normal hud. Værktøjets unikke "vingeform" har tre forskellige kanter til forskellige massageteknikker: den udadgående buede kant hjælper med at forme og reducere hævelser på områder som kæbelinjen og kindbenene, den indadgående buede kant omfavner din naturlige ansigtsform for at fremme lymfedrænage, og den skælformede kant giver blidt tryk og massage. Ved konsekvent brug skaber ansigtsgua sha en betydelig og langsigtet forandring af huden og en generel følelse af velvære.

Sådan bruger du dit Gua Sha-værktøj:

1) Forbered dit ansigt med en rensecreme for at vaske dagens (eller nattens) snavs og bakterier væk.

2) Påfør derefter din foretrukne ansigtsolie eller fugtighedscreme på dit ansigt. Du ønsker noget med holdbarhed her, så din gua sha glider langs din hud.

3) Tag dit ansigtsværktøj og start ved bunden af din hals, og med en let skrabende bevægelse arbejder du dig op til din kæbelinje.

4) Skrab opad, mod din pande, og gå over din kæbelinje, hage og mund.

5) Skrab hen over dine kontroller og tryk under øjnene og hen over dine øjenbryn.

6) Afslut med flere opadgående skrabninger på panden op til hårgrænsen.

HVORNÅR BRUGER DU EN ROLLER ELLER EN GUASHA?

Vi foreslår ansigtsruller til de vigtigste formål for at:

 • Reduktion af oppustethed
 • Påføring af produkt (serum, olier, fugtighedscreme)
 • Udglatning af huden

Vi foreslår Gua Sha til de vigtigste formål:

 • Manuel lymfedrænage
 • Aflastning af ansigts- og kæbespændinger
 • Løft og konturering af huden

* Svage variationer i stenens farve skyldes dette produkts unikke naturlige karakter. Værktøjerne er udformet med forbedret hardware og etisk udvundet sten af højere kvalitet for at modstå tidens og brugets prøvelser.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***n
Danmark

5 stjerner!!

S***a
Danmark

Fantastiske massagemidler!

N***l
Danmark

Elsker produkterne! Føles virkelig godt på min hud.

L***a
Danmark

FANTASTISK!!

T***b
Danmark

Jeg er virkelig glad for min jaderulle. Jeg forsøger at passe meget godt på min hud. Jeg tror, at det er noget af det, der holder mig ung. Jaderullen har været en dejlig tilføjelse til min hudplejerutine. Det er en dejlig massage for mit ansigt! Og meget nem at opbevare og rengøre.

A***l
Danmark

Elsker dette Jade sæt til ansigtet, det flade stykke lægger jeg på mit øje, man kan køle det ned, men Jade er altid køligt nok. Jeg holder det flade stykke og glatter over huden hvor jeg vil, ingen knirken eller ødelagte dele. Let at bruge. Helt anbefale!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.