Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Nano Tåge Spray Ansigtsfugter
4.50(16)
kr.
190
kr.
285
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
190
kr.
285
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Brug nano mist spray til at nyde en forfriskende tåge når som helst og hvor som helst! Eller til at holde dig og dine ejendele bakteriefri!

Nano tåge spray, der er eksklusivt med nanoteknologi, producerer den fineste tåge, der straks lader næringsstoffer trænge ind og hjælper med at stramme porerne og forfine hudens struktur for en klarere, mere strålende og sundt udseende teint. Det giver din hud mulighed for at optage alle de essentielle elementer fra mineralvand til enhver tid. Hvis du har virkelig tør hud eller ønsker at holde dig hydreret, når og hvor det er muligt, er dette det perfekte redskab til det. Ved hjælp af Nanoforstøvningsteknologi absorberes mineralerne af huden hurtigere end nogensinde før, så den føles blød, hydreret og opfrisket. Du kan endda bruge denne spray til at lægge din makeup til en dugfrisk finish og hjælpe den til at holde længere hele dagen. Sprayen fugter din hud uden at beskadige din makeup og giver et opfrisket look til enhver tid. Desuden er den perfekt til at bruge på farten. Nyd denne ansigtsspray i lommestørrelse, uanset hvor du er, i fitnesscenteret, fra kontoret, på indkøb eller endda på flyet.

Nano tåge spray er det ultimative kompakte værktøj, der kombinerer en fantastisk fugtighedscreme til ansigtet med en praktisk desinfektionsmiddel. Den er både effektiv og virkningsfuld, når det gælder om at dræbe bakterier. Ved at blande 75% vand og 25% desinfektionsmiddel får du den perfekte desinficerende formel og sparer dig for at købe desinfektionsmidler ofte. Med et enkelt tryk på en knap sprøjter den en tåge, der dræber alle bakterier rundt omkring. Du kan fylde den op med et hvilket som helst desinfektionsmiddel for at skabe en effektiv rengørings- og desinfektionsløsning.

Ud over at vaske og desinficere vores hænder er det også vigtigt at desinficere de ting, vi ofte rører ved, såsom mobiltelefoner, nøgler, dørhåndtag, penge og andre overflader, der berøres meget. Ved at bruge nanoforstøvningsteknologien og højhastigheds-svingningsprocesser kan sprøjten opløse molekylært brint i nanopartikler til dybderengøring og skabe tåge, der lander jævnt på enhver overflade. Med den kan du desinficere elektronik og dagligdags vigtige genstande hurtigt og nemt. Nano tågesprøjten er intelligent designet og har en kompakt størrelse, så du kan tage den med dig overalt, især når du rejser. Den passer perfekt i din taske, pung eller lomme. Ikke mere klæbrig desinfektionsgel rod i din taske!

Sådan bruger du den:

1. Drej mod uret for at åbne 30ml påfyldningstanken.

2. Efter åbning fyldes vandtanken med naturligt mineralvand til hudpleje eller 75% alkoholbaseret hånddesinfektionsmiddel til desinfektion.

3. Når du har tilføjet væsken, skal du dreje med uret for at stramme mistertanken.

4. Dobbeltklik på tænd/sluk-knappen for at spay Misteren til at desinficere tingene eller nyde.

✔️ MULTIFUNKTIONELLE Kan bruges som en ansigtsmister og som en kompakt nano mist desinfektionsmiddel.

✔️ DYB FUGTGIVENDE Nanoforstøvningsteknologi forstøver væsken i nanostørrelse små molekylære partikler, som kan trænge direkte ind i det dybe hudlag og opnå bedre absorption. Det hjælper huden med at holde på fugten, så din teint ser mere strålende og sund ud.

✔️ ØJEBLIKKELIG DESINFEKTION Desinficer dine ejendele og hænder for hurtig og nem desinfektion fra bakterier hvor som helst og når som helst. Den hjælper med at rense de dagligdags genstande, du rører ved, for at minimere risikoen for spredning af bakterier: mobiler, nøgler, bil, pung, fjernbetjeninger, ure, bærbare computere.

✔️ BÆRBAR & LETVÆGT Designet som en mini størrelse, behagelig at håndtere, et must-have til at have på dig til desinfektion hele dagen.

✔️ REJSEVENLIG Med en kapacitet på 30 ml er den bekvemt bærbar og USB-opladelig, hvilket gør det problemfrit at bære den, uanset hvor du går hen.

✔️ USB GENOPLADELIG Den kan oplades via det medfølgende USB-kabel.

Bedømmelse og anmeldelser

4.50
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(4)
(2)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
E***T
Danmark

très contente

G***s
Danmark

Muito bom

S***a
Danmark

Elsker denne lille ting!

N***y
Danmark

Fantastisk produkt!!

A***n
Danmark

Sikke en fin lille ting! Passer lige ind i min taske. Den har en stærk, men delikat tåge, der kommer ud, så du kan desinficere dine hænder, din telefon, nøgler hvad som helst, og den er USB-opladelig.

J***z
Danmark

Jeg kunne godt lide at den var nem at bruge jeg putter i mest vand og tilsætter så noget alkohol. Jeg kan desinficere mine nøgler rattet indkøbsvogn dørknopper. Den er lille, men gør tricket. Kan bruge den et par dage, før den oplades igen. Godt produkt god pris.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.