Maske til Ansigtsformning

kr.145

Tilbud

Maske til Ansigtsformning

kr.145

Beskrivelse

Få intensive anti-aging-effekter uden operationer!

Ortorex-masken forbedrer ansigtets konturering og strammer ansigtet op. Den udglatter kæbelinjen og giver dig et yngre udseende. Desuden reducerer vores ansigtsformning rynker og fine linjer.

Stramt greb
Vores V-maske giver en tæt støtte omkring ansigtet. Kompressionen hjælper med at mindske hævelse og oppustethed i ansigtet.
Forynget udseende
Ortorex-masken udglatter tegn på ældning. Den fjerner effektivt en dobbelthage og forhindrer hængepartiet.
Ansigtsløftning
Denne ansigtsformgiver anvender en innovativ lifting-teknologi. Den opstrammer halshuden, definerer den nederste del af ansigtet og giver en slankende effekt.
Styrbart tryk

Velcrolukningerne gør det lettere at justere.

Nem at bruge

Du skal blot justere hagen, justere ørerne og kontrollere stramheden.

Behagelig pasform

Vores maske har ørehuller for en kontinuerlig procedure uden at glide.

Flere grunde til at elske vores maske
Letvægts
Bærbar
Justerbar
Åndbar
Hudvenlig
Elastisk
4.56
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. C***n (verificeret køber)

  Danmark

  PRØV DETTE!!! Den passer perfekt på din hage og trækker den fast op. Materialet er åndbart, så du kan endda sove med den, hvis du anvender det rette trækpres. DU VIL IKKE FORTRYDE DET!!!

 2. P***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan virkelig godt lide denne hage-løftebandage, selv om mine ører ikke stikker helt ud af de to huller i siderne, men den klæbende lukning på toppen gør, at den bliver siddende fast omkring mit ansigt.

 3. N*****t (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har altid haft et kompleks med min dobbelthage og har desperat ledt efter en løsning uden at skulle ty til invasive behandlinger. Dette produkt har været vidunderligt, jeg bruger det en time dagligt, og jeg kan se forskellen. Det holder det hele på plads, og mit ansigt ser bedre ud nu. Jeg elsker det og anbefaler det.

 4. D**e (verificeret køber)

  Danmark

  Så langt så godt! Min store bekymring var, om dette produkt ville passe godt og kvæle mig. Overraskende nok er det ganske behageligt. Produktet kan strækkes meget godt.

 5. T**a (verificeret køber)

  Danmark

  Denne maske fungerer godt og den er holdbar! Den passer også til alle ansigtstyper. Jeg kan allerede mærke, at den virker, så snart jeg har taget den på!!! Ville købe igen!!!

 6. Z****a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har set folk på Instagram bruge denne, men jeg var lidt skeptisk over hvor effektiv den er. Så jeg bestilte en og har brugt den hver dag i over en uge. Jeg plejer at tage det på 10min før jeg går i seng. Jeg vil sige, at jeg så en lille forskel i mine kæbelinjer, begge sider er strammet og hævet. Jeg er helt sikkert tilfreds med det og vil fortsætte med at bruge det for endelig at slippe af med mine dobbelte hager!

 7. M*****m (verificeret køber)

  Danmark

  Meget dejligt strækbart materiale! Jeg har meget følsom hud, så jeg var bekymret for denne maske i starten, men den føles faktisk dejlig og irriterer ikke. Jeg elsker også, hvor justerbar denne maske er. Min søster ville også gerne bruge den, men mit hoved og ansigt er større end hendes. Vi kan stadig begge bruge den samme maske, bare ved at justere størrelsen. Fantastisk ting.

 8. F***h (verificeret køber)

  Danmark

  Masken bliver mere behagelig at have på efterhånden som tiden går. Overordnet set kan jeg godt lide den. Jeg bruger den før jeg går i seng og efter jeg vågner for at reducere hævelser og hævelser om morgenen. Virker fantastisk til det!

 9. I***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg var vild med materialet, fordi det sidder godt, men strækker sig samtidig. Da jeg tog den på, var den ubehagelig, men efter 10 minutter mærkede jeg den ikke engang i ansigtet! Min hud føles mere tonet efter hver behandling. Ville anbefale!

 10. B****y N***a (verificeret køber)

  Danmark

  Det er stramt og ubehageligt i ansigtet. Men det er meningen at det skal være det! Fordi den trækker huden op. Efter bare 4 brug på 45min hver, så jeg allerede nogle resultater! Tak!