Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Maske til Ansigtsformning
4.56(16)
kr.
145
kr.
290
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
145
kr.
290
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Få intensive anti-aging-effekter uden operationer!

Ortorex-masken forbedrer ansigtets konturering og strammer ansigtet op. Den udglatter kæbelinjen og giver dig et yngre udseende. Desuden reducerer vores ansigtsformning rynker og fine linjer.

Stramt greb

Vores V-maske giver en tæt støtte omkring ansigtet. Kompressionen hjælper med at mindske hævelse og oppustethed i ansigtet.

Forynget udseende

Ortorex-masken udglatter tegn på ældning. Den fjerner effektivt en dobbelthage og forhindrer hængepartiet.

Ansigtsløftning

Denne ansigtsformgiver anvender en innovativ lifting-teknologi. Den opstrammer halshuden, definerer den nederste del af ansigtet og giver en slankende effekt.

Styrbart tryk

Velcrolukningerne gør det lettere at justere.

Nem at bruge

Du skal blot justere hagen, justere ørerne og kontrollere stramheden.

Behagelig pasform

Vores maske har ørehuller for en kontinuerlig procedure uden at glide.

Flere grunde til at elske vores maske

Letvægts

Bærbar

Justerbar

Åndbar

Hudvenlig

Elastisk

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K***t
Danmark

Jeg elsker, hvordan dette bånd gør din hud strammere i det nederste af ansigtet. Jeg bruger det før jeg går i seng og vil fortsætte med at bruge det resten af mit liv. Jeg ville ønske, at jeg kendte til dette i mine 20'ere!

C***n
Danmark

PRØV DETTE!!! Den passer perfekt på din hage og trækker den fast op. Materialet er åndbart, så du kan endda sove med den, hvis du anvender det rette trækpres. DU VIL IKKE FORTRYDE DET!!!

N*****t
Danmark

Jeg har altid haft et kompleks med min dobbelthage og har desperat ledt efter en løsning uden at skulle ty til invasive behandlinger. Dette produkt har været vidunderligt, jeg bruger det en time dagligt, og jeg kan se forskellen. Det holder det hele på plads, og mit ansigt ser bedre ud nu. Jeg elsker det og anbefaler det.

D**e
Danmark

Så langt så godt! Min store bekymring var, om dette produkt ville passe godt og kvæle mig. Overraskende nok er det ganske behageligt. Produktet kan strækkes meget godt.

T**a
Danmark

Denne maske fungerer godt og den er holdbar! Den passer også til alle ansigtstyper. Jeg kan allerede mærke, at den virker, så snart jeg har taget den på!!! Ville købe igen!!!

Z****a
Danmark

Jeg har set folk på Instagram bruge denne, men jeg var lidt skeptisk over hvor effektiv den er. Så jeg bestilte en og har brugt den hver dag i over en uge. Jeg plejer at tage det på 10min før jeg går i seng. Jeg vil sige, at jeg så en lille forskel i mine kæbelinjer, begge sider er strammet og hævet. Jeg er helt sikkert tilfreds med det og vil fortsætte med at bruge det for endelig at slippe af med mine dobbelte hager!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.