Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kinesiologi Ansigts- og Halstape til Rynker
4.73(11)
Farve:Beige
Størrelse:2.5CM x 5M 2 Ruller
kr.
180
kr.
360
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
180
kr.
360
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Se dine rynker forsvinde

Forbedre cirkulationen og løfte din hud med vores kinesiologiske ansigt- og halstape mod rynker. Tapen er designet latexfri med blød akryllim og giver optimal vedhæftning på ansigts- og halsområdet.

Multifunktionel

Ud over at skulpturere ansigtet kan Ortorex halsbåndene bruges til at reducere dobbelthage og stramme en slap kalkunhals op.

Opløftende udseende

Strategisk taping af ansigtet hjælper med at slappe af i musklerne ved at forhindre dem i at bevæge sig, hvilket mindsker rynker i øjenbrynene, nasolabiale folder og kragefødderynker.

Slankende effekt

Ortorex ansigt- og halsbånd anvender kinesiologiske principper til at forbedre blodcirkulationen og lymfedrænage for at opnå en synlig ansigtskontureringseffekt.

Holdbart materiale

Vores tape's bløde og åndbare stof kan holde i op til 3 dage.

Trækegenskaber

Tapeens stærke elasticitet sikrer, at den forbliver på plads.

Ikke-allergisk

Perfekt til følsom hud.

Flere grunde til at elske vores produkt

Lægemiddelfri

Let At Bruge

Foryngende Udseende

Ikke-Kirurgisk

Sikker At Bruge

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 11 anmeldelser
(8)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M***e
Danmark

Brugte disse til ansigtstape i løbet af natten. Det fungerede godt! Ingen dårlige reaktioner i ansigtet. Jeg tapede det hver aften i en uge og fik rigtig gode resultater. Anbefalet!!!

A****a
Danmark

Jeg har prøvet alle cremer, specielle puder, ubehagelige plastre, intet virkede. Jeg sover på siden, hvilket presser mit ansigt sammen, især min mund, hvilket forårsager grimme vertikale rynker, som er blevet værre med alderen. Jeg besluttede mig for at prøve denne tape. Jeg lavede et overskæg ud af tapen, så min overlæbe ikke kunne blive klemt. Da jeg trak tapen af (som fjernes meget smertefrit), kunne jeg ikke tro mine egne øjne! ALLE mine rynker var væk, som om jeg aldrig havde haft nogen, og min hud var slet ikke beskadiget! 10000% anbefale det!

C*****e
Danmark

Ansigtstapen er fantastisk! Jeg har brugt det i ca. en måned hver aften & jeg kan mærke en sådan forskel i mine panderynker, de er ikke så dybtliggende længere. Jeg har også ekstremt følsom hud med eksem & denne tape generede ikke min hud overhovedet.

N***r
Danmark

Dette produkt er virkelig effektivt og giver god værdi for pengene. Jeg begyndte at få fine linjer på min pande efter at have fået en baby. Jeg brugte disse bånd i 2 uger i træk, og de forsvandt! De holder sig i ave, og så længe du er konsekvent, vil du se gode resultater

T***e
Danmark

Jeg får virkelig slemme søvnlinjer af at sove i ansigtet. Efterhånden som jeg bliver ældre, tager de længere og længere tid om at forsvinde i løbet af morgenen. Nogle af linjerne var begyndt at blive hele dagen. Siden jeg har brugt denne tape, vågner jeg uden dybe folder, og mine oprindelige linjer er ikke så mærkbare. Jeg er meget tilfreds med denne teknik

O***e
Danmark

Har helt klart været nyttig indtil videre til at få mine ansigtsmuskler til at føle sig afslappede og foryngede næste dag! Hjælper mig også med at trække vejret bedre, når jeg bruger dem på min næse. Jeg elsker at sove med dem på!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.