Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

4 stk. Vakuum Massage Kopper Cupping Terapi Sæt
4.80(10)
Farve:Lyserød
kr.
320
kr.
640
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

En naturlig måde at forynge din hud på og løsne muskelspændinger

Ortorex vakuum massage cupping sæt er en sikker og ikke-invasiv måde at fremme sundhed og velvære på. Cupping forbedrer hudens tekstur, reducerer cellulite og lindrer muskelspændinger og kroniske smerter. Ved at anvende teknikker som lymfedrænage giver det et sikkert alternativ til traditionelle behandlinger.

Slankende effekt

Cuppingterapi er kendt for at stimulere stofskiftet. Den fremmer bedre iltning og næringsstofgennemstrømning til kroppens celler, hvilket nedbryder fedtceller og forbedrer den generelle sundhed.

Hudbehandling

Massage med sugekopper forbedrer hudens udseende ved at øge blodcirkulationen, reducere inflammation og fremme lymfedrænage. Dette reducerer i høj grad cellulite, rynker og andre ufuldkommenheder i huden.

Smertebehandling

Vakuum cupping massage har gode resultater for dem, der lider af kroniske smerter. Den lindrer ømhed i muskler og led ved at øge blodgennemstrømningen og løsne spændinger.

Hjælp til genopretning

Ved at bruge vores cupping-terapisæt øges blodgennemstrømningen til det berørte område, hvilket hjælper med at fremskynde helingsprocessen.

Sundt alternativ

Som et ikke-invasivt alternativ til andre former for fysioterapi er vakuumcupping en sikker og naturlig måde at fremme sundhed og velvære på. Kopperne er fremstillet af medicinsk silikone og glas, så de er perfekte til personer med allergier eller hudproblemer.

Afslapning

Ortorex cupping-terapisæt giver en afslappende og foryngende oplevelse. Det hjælper med at reducere stress og fremmer en følelse af ro og velvære for personer med angst.

Flere grunde til at elske vores vakuum-massagekopper

Genanvendelig

Nem At Passe På

Sikker At Bruge

Afgiftning

SIZE CHART
SOCKS US UK EU cm inch
34 5 3 35.5 21.5 8.5
34 5 3 35.5 21.5 8.5
34 5 3 35.5 21.5 8.5
34 5 3 35.5 21.5 8.5
34 5 3 35.5 21.5 8.5

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****e
Danmark

Jeg har prøvet andre slags kopper, men disse glaskopper er de bedste. Du kan løsne pæren fra glasset og nemt rengøre dem. Meget høj kvalitet og gør det arbejde, jeg har brug for dem til!

L*x
Danmark

Disse kopper er bedre end forventet. Super nemme at bruge, især hvis man gør det uden hjælp fra en anden. Jeg kan varmt anbefale.

R***e
Danmark

Jeg var super skeptisk da jeg først hørte om facial cupping, men efter at have prøvet det, elsker jeg virkelig denne form for massage! Og disse kopper er virkelig gode til det. Jeg gør det en gang om ugen, og indtil videre er effekten synlig

K**e
Danmark

Disse kopper er af fremragende kvalitet. De er lavet af glas og har et godt sug, der bliver siddende, når man bevæger den hen over ansigtet, hvilket er svært med kopper af silikone-typen. Jeg føler, at det virkelig bringer noget blodcirkulation og fylder huden op. Vil anbefale, hvis du leder efter foryngende ansigtsbehandlinger

K***a
Danmark

Meget tilfreds med dette sæt. Det kommer i en æske, som gør det nemt at opbevare kopperne. Jeg bruger dem til mit ansigtsødem og cirkulation og rynker i ansigtet. Virker rigtig godt og efterlader mig opfrisket. Anbefalet

R*****l
Danmark

Købte dette sæt til mit ansigt og området under øjnene. Jeg tror virkelig, at cupping hjælper under mine øjne. Det føles også godt rigtig godt, når jeg er færdig.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
320
kr.
640

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.