D’arsonval Højfrekvent Hår- og Hudskønhedsapparat

kr.295

Tilbud

D’arsonval Højfrekvent Hår- og Hudskønhedsapparat

kr.295

Beskrivelse

Nyd højfrekvente ansigtsbehandlinger, der giver dig mulighed for at opnå spa-lignende resultater fra komforten i dit eget badeværelse!

D’arsonval højfrekvente skønhedsapparat er det ultimative ansigtsværktøj med et 4-i-1-system af behandlingsmekanismer til at målrette specifikke områder i ansigtet. Den består af indirekte og direkte højfrekvens, der er velegnet til aknepronende hud, dehydreret hud, aldrende hud og personer med hårtab. Når den påføres huden, dræber højfrekvensbehandlingen bakterierne direkte under huden, samtidig med at den giver et naturligt boost af celleenergi for både at dræbe aknefremkaldende bakterier og reducere inflammation på samme tid. Den producerer 10 watt strøm ved højfrekvente 50-60 Hz bølger, som er fuldstændig smertefri og effektiv til at reducere rynker og fine linjer over tid ved at øge cirkulationen og kollagenproduktet. Du kan se din hud forvandle sig med dette professionelle redskab i spa-kvalitet, som du kan bruge direkte fra dit badeværelse.

Den højfrekvente behandling bruges til at hjælpe:

 • Behandle og forebygge genstridig akne
 • At mindske forstørrede porer
 • At fremskynde blodcirkulationen
 • At mindske fine linjer, rynker og cellulite
 • Berige huden med næringsstoffer
 • Fjerne svulmende øjne og udviske mørke øjenomgivelser
 • Forynge hovedbundens tilstand for at forbedre hårvæksten

Du kan bruge den før eller efter hudpleje, det vigtige er at sørge for at vælge elektroder i overensstemmelse med dine hudproblemer. Champignonrør til behandling af store områder (kinder, pande, kæbelinje) hjælper med at reducere rynker, cellulite og fine linjer. Tunge rør til følsomme områder, f.eks. mørke rande og oppustede øjne. Bøjningsrøret til pletområder hjælper med at fjerne akne, behandle bumser, sterilisere og helbrede forstørrede porer. Kamrør til stimulering af hovedbundens blodcirkulation. Det hjælper med at give energi til hårsækkene for at fremskynde ny hårvækst og reducere hårtab.

Sådan bruger du dit Højfrekvensværktøj:

1) Vask og tør dit ansigt grundigt, og påfør dit serum.

2) Indsæt det valgte glasrør i højfrekvensapparatet.

3) Tænd for apparatet.

4) Test den med din finger, før du placerer den på din hud.

5) Placér apparatet på din hud, og bevæg det over målområdet i cirkulære bevægelser i højst tre til fem minutter.

6) Når du har ramt alle steder, er din højfrekvente ansigtsbehandling officielt slut, og du kan afslutte med at påføre din fugtighedscreme.

Brug den 2-3 dage om ugen og 10 minutter pr. behandling for et strålende og genopfrisket look. For overfølsom hud foreslås det at bruge gaze for at beskytte din hud mod irritation.

✔️ SIKKER & IKKE-INVASIV BEHANDLING Huden føles revitaliserende med højfrekvensstrømmen, der øger blodcirkulationen, behandler akne og forhindrer dannelse af nye udbrud, mindsker forstørrede porer og giver antibakterielle fordele.

✔️ 4 BEHANDLINGSMETODER Du kan vælge 4 forskellige elektroder til at behandle forskellige hud- og hårproblemer. 

✔️ FOREBYGGELSE AF HÅRTAB Fremmer blodcirkulationen i hovedet, styrker næringsstofforsyningen og hjælper med at fremme hårvækst og reducere hårtab.

✔️ HØJ KVALITET Lavet af glasrørdesign af premium kvalitet for at sikre din behagelige oplevelse.

4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. C***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har brugt den hver dag i en uge nu, og den har fjernet alle de små bumser, jeg havde spredt ud over hele ansigtet, og den har fjernet de to cystiske acnepletter, der har været på min hage i en evighed. Jeg er ret overrasket. Venter stadig på at mine mørke og oppustede øjne forsvinder og mine rynker i panden, men det vil tage lidt mere tid, tror jeg. Alt i alt, fantastisk produkt!

 2. F***f (verificeret køber)

  Danmark

  Dette produkt er genialt! Jeg er en medicinsk æstetiker og har brugt dette i min praksis. Resultaterne er fantastiske. Pletmærker forsvinder dramatisk, og fine linjer og rynker forsvinder praktisk talt. Mine kunder og jeg er meget tilfredse med dit produkt. Det er omkostningseffektivt, og jeg vil anbefale det til alle.

 3. G***g (verificeret køber)

  Danmark

  Til min forbløffelse føltes kamrøret bedre, end jeg havde forestillet mig. Det føltes virkelig godt, og hvis du har tykt og langt hår, skal du måske dele sektioner i rækkefølge for at få glastakkerne til at koncentrere sig om at få kontakt med hovedbunden. Hjælper virkelig med hårtab. Kan varmt anbefales.

 4. V***v (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg fik den anbefalet af en veninde, som er æstetikerinde. DETTE PRODUKT VIRKER! Jeg har været helt i tvivl om, hvad jeg skulle gøre for at behandle mit akneområde på kinden. Intet har virket, og jeg har prøvet en masse ting, tro mig. Tak for denne fantastiske skønhed enhed!!

 5. I***a (verificeret køber)

  Danmark

  Dette produkt overgår langt mine forventninger, og jeg er meget kræsen. For det første er kvaliteten fremragende. Det er godt lavet, godt designet, let at bruge. For det andet har jeg brugt den på mit ansigt og min hals for at reducere rynker og øge fastheden. Wow, jeg har kun brugt den i en uge, og jeg kan allerede se resultater. Jeg er overbevist om, at alle bør have en af disse! Jeg kan varmt anbefale!

 6. R***r (verificeret køber)

  Danmark

  Virker vidunderligt med mit hår! En rigtig hårvækst stimulator! Kan varmt anbefales!

 7. I***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har kun brugt dette produkt i en kort periode, men jeg kunne se en forskel næsten med det samme. Jeg ønskede at forbedre udseendet af min kæbelinje/ kindben og reparere nogle fine pande linjer. Dette produkt har gjort begge dele! Jeg kan ikke vente med at fortsætte med at bruge det!

 8. R***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er meget glad for produktet, og jeg er begyndt at bruge det mest til mit hår. Meget nyttigt for hårvækst. Håber at se endnu større resultater efter at have brugt det i et stykke tid.

 9. E***s (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er et fantastisk produkt. Jeg har brugt det hver dag i ca. 10 minutter i de sidste par uger eller deromkring, og mit hårs tilstand er blevet meget bedre.

 10. A***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg bruger den i ansigtet og i håret, og den fungerer perfekt for mig! Jeg behøver ikke at besøge hudlægen så ofte. Fantastisk produkt.