Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

D'arsonval Højfrekvent Hår- og Hudskønhedsapparat
4.69(16)
kr.
295
kr.
443
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd højfrekvente ansigtsbehandlinger, der giver dig mulighed for at opnå spa-lignende resultater fra komforten i dit eget badeværelse!

D'arsonval højfrekvente skønhedsapparat er det ultimative ansigtsværktøj med et 4-i-1-system af behandlingsmekanismer til at målrette specifikke områder i ansigtet. Den består af indirekte og direkte højfrekvens, der er velegnet til aknepronende hud, dehydreret hud, aldrende hud og personer med hårtab. Når den påføres huden, dræber højfrekvensbehandlingen bakterierne direkte under huden, samtidig med at den giver et naturligt boost af celleenergi for både at dræbe aknefremkaldende bakterier og reducere inflammation på samme tid. Den producerer 10 watt strøm ved højfrekvente 50-60 Hz bølger, som er fuldstændig smertefri og effektiv til at reducere rynker og fine linjer over tid ved at øge cirkulationen og kollagenproduktet. Du kan se din hud forvandle sig med dette professionelle redskab i spa-kvalitet, som du kan bruge direkte fra dit badeværelse.

Den højfrekvente behandling bruges til at hjælpe:

  • Behandle og forebygge genstridig akne
  • At mindske forstørrede porer
  • At fremskynde blodcirkulationen
  • At mindske fine linjer, rynker og cellulite
  • Berige huden med næringsstoffer
  • Fjerne svulmende øjne og udviske mørke øjenomgivelser
  • Forynge hovedbundens tilstand for at forbedre hårvæksten

Du kan bruge den før eller efter hudpleje, det vigtige er at sørge for at vælge elektroder i overensstemmelse med dine hudproblemer. Champignonrør til behandling af store områder (kinder, pande, kæbelinje) hjælper med at reducere rynker, cellulite og fine linjer. Tunge rør til følsomme områder, f.eks. mørke rande og oppustede øjne. Bøjningsrøret til pletområder hjælper med at fjerne akne, behandle bumser, sterilisere og helbrede forstørrede porer. Kamrør til stimulering af hovedbundens blodcirkulation. Det hjælper med at give energi til hårsækkene for at fremskynde ny hårvækst og reducere hårtab.

Sådan bruger du dit Højfrekvensværktøj:

1) Vask og tør dit ansigt grundigt, og påfør dit serum.

2) Indsæt det valgte glasrør i højfrekvensapparatet.

3) Tænd for apparatet.

4) Test den med din finger, før du placerer den på din hud.

5) Placér apparatet på din hud, og bevæg det over målområdet i cirkulære bevægelser i højst tre til fem minutter.

6) Når du har ramt alle steder, er din højfrekvente ansigtsbehandling officielt slut, og du kan afslutte med at påføre din fugtighedscreme.

Brug den 2-3 dage om ugen og 10 minutter pr. behandling for et strålende og genopfrisket look. For overfølsom hud foreslås det at bruge gaze for at beskytte din hud mod irritation.

✔️ SIKKER & IKKE-INVASIV BEHANDLING Huden føles revitaliserende med højfrekvensstrømmen, der øger blodcirkulationen, behandler akne og forhindrer dannelse af nye udbrud, mindsker forstørrede porer og giver antibakterielle fordele.

✔️ 4 BEHANDLINGSMETODER Du kan vælge 4 forskellige elektroder til at behandle forskellige hud- og hårproblemer. 

✔️ FOREBYGGELSE AF HÅRTAB Fremmer blodcirkulationen i hovedet, styrker næringsstofforsyningen og hjælper med at fremme hårvækst og reducere hårtab.

✔️ HØJ KVALITET Lavet af glasrørdesign af premium kvalitet for at sikre din behagelige oplevelse.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H***h
Danmark

DETTE PRODUKT VIRKER! Jeg har været helt i vildrede over hvad jeg skulle gøre for at behandle akneområdet på min kind. Jeg blev anbefalet dette af en veninde, som er æstetiker. Jeg har kun brugt det i 4 dage, men jeg kan se resultater. Jeg ved ikke, hvad det er for en heksekunst, men det virker.

S***a
Danmark

Jeg har ikke prøvet det endnu, men det blev leveret hurtigt. Håber at se resultater snart.

L***n
Danmark

Kom hurtigt. Elsker produktet.

V***a
Danmark

Fantastisk værktøj!

M***a
Danmark

Hjælper virkelig!

S***n
Danmark

Godt for huden.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
295
kr.
443

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.