Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Silikone-Sugekopper Til Cupping-Vakuummassage
4.77(13)
Farve:Grøn
kr.
215
kr.
323
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
215
kr.
323
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til muskelspændinger og ømhed

Forbedr dit velbefindende derhjemme med Ortorex-massagekopperne. De reducerer muskelspændinger, forbedrer cirkulationen og fremmer en sund hud. Kopperne findes i forskellige størrelser og giver en nem tilgang til afslapning for enhver del af din krop. Brug vores kopper regelmæssigt for at opnå hurtige resultater.

Lindrer muskelspændinger

Vores massagekopper lindrer ubehag ved at skabe et vakuumlignende sug på huden. Denne effekt strækker og løfter det underliggende væv. Det fremmer afslapning og lindrer spændinger i din muskulatur.

Forbedring af huden

Ortorex-vakuumkopperne stimulerer blodcirkulationen og sikrer en bedre tilførsel af ilt og næringsstoffer til cellerne. Det bidrager til at forbedre hudens sundhed.

Booster immunforsvaret

Vores kopper forbedrer lymfedrænagen, så de hvide blodlegemer kan bevæge sig frit i din krop. Det resulterer i et forfinet immunrespons.

Kvalitetsmaterialer

Vores massagekopper er fremstillet af ikke-giftige materialer. Med en glat kant giver de dig mulighed for at nyde en behagelig massage.

Forskellige størrelser

Det er nemt at finde den rigtige kop til en bestemt kropsdel. Vores silikonemassagekopper fås i fire forskellige størrelser.

Bærbar

Tag vores silikonesugekopper med dig overalt takket være deres lette og kompakte design.

Flere grunde til at elske vores sugekoppesæt

Anti-Cellulite

Stressaflastning

Let At Bruge

Vaskbar

Holdbar

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***a
Danmark

Jeg bruger dem til ansigtsbehandlinger, og de er fantastiske. Jeg vidste ikke, at cupping kunne være så nemt og effektivt! God kvalitet og en fin værdi for 3 kopper.

D***e
Danmark

Robuste og fungerer til cupping på mindre områder! De har gjort en verden til forskel i min huds udseende og struktur. Jeg elsker dem!

K***n
Danmark

Elsker disse, føles som en massage. Kopperne er tykke og giver derfor et godt sug. Fantastisk køb.

E**a
Danmark

Jeg har aldrig prøvet noget som disse før, men de føles virkelig gode. Jeg har kun brugt dem i ansigtet indtil videre. Den mindste fungerer fantastisk på poser under øjnene, på øjenlågene og langs læbekanten. Det føles fantastisk!

O****a
Danmark

Jeg elsker disse kopper og bruger dem, når jeg bader. Min hud ser fin og glat ud, når jeg kommer ud. Jeg elsker, at der er flere størrelser. De er også meget nemme at bruge!

M***h
Danmark

Jeg er seriøst besat af disse ... De er af god kvalitet, suget er stærkt. Jeg kan endda gøre mine læber mere opsvulmede med dem! Og mit ansigt føles forfrisket og forynget efter hver brug. Kan varmt anbefale disse kopper

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.