Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Cellulite Fjernelse Massage Maskine
4.75(16)
kr.
410
kr.
820
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
410
kr.
820
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Reducer forekomsten af cellulite, knopper og fordybninger med denne hårdtarbejdende elektriske massager!

Cellulite får ikke nødvendigvis din hud til at se bedst ud. Men den kan håndteres og reduceres ved hjælp af dybdegående massage af hudvævet. Hvis du har ledt efter en praktisk måde at reducere cellulite på, er dette massageapparat dit bedste valg! Cellulitmassageapparatet hjælper dig med at rense giftstoffer og det væskeholdige fedt eller cellulite. Dens robuste hoveder øger blodcirkulationen og tilbyder dyb vævsmassage, der virker på hudens dybere lag. De bryder fedtaflejringer selv fra de mest vanskelige områder. Din hud vil straks føles blødere ved fortsat brug over et par uger.

Ud over at fungere som cellulitemassager er denne enhed multifunktionel og kan bruges til at lindre smerter, ømhed og ubehageligheder på kroppen. Den giver også enorm lindring af træthed og giver dig energi.

Fordelene ved at bruge cellulite massageapparat:

  • Effektiv og fantastisk hudrensningsoplevelse
  • Reduktion af cellulitemærker
  • Aflastning af muskelspændinger
  • Boost af blodcirkulationen
  • Forbedring af hudens tone og fasthed

Denne ergonomiske enhed leveres med 4 unikke massagehoveder, som du kan bruge til forskellige massagebehandlinger. Der er forskellige intensitetsniveauer, fra minimal til maksimal intensitet. 220V-motoren leverer en dyb, æltemassage, som fremmer blodcirkulationen og forbedrer lymfedannelse. Dens formål er at efterligne en håndholdt massage, som du ville få i et spa eller på en klinik.

Denne enhed er ideel til at massere alle dele af kroppen, herunder mave, talje, lår, hals, bryst, ben, balder og arme. Den er super effektiv, når den bruges på den rigtige måde i en konsekvent periode. Du kan bruge den en gang hver dag i 5 til 20 minutter sammen med en anti-cellulite lotion. Og det bedste er, at du kan lave din kropsformende øvelse overalt og når som helst — på en personlig tur, derhjemme og endda på dit kontor. På grund af sin alsidighed ville dette kropsmassageapparat være en perfekt gave til både kvinder og mænd.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ FJERNER UBEHAGELIGE CELLULITE — Massageapparatet giver en robust dyb vævsmassage, der gør din hud strålende og ren og fjerner cellulite fra din krop.

✔️ GIVER ALSIDIG MASSAGE — Den leveres med 4 unikke massagehoveder til brug på forskellige kropsdele. Massageapparatet er effektivt til toning af mave, ben, balder og lår.

✔️ TILBYDER JUSTERBAR KOMFORT — Uanset om du foretrækker en blid overflademassage eller en højhastighedsmassage, kan du forsigtigt dreje på kontrolkontakten for at justere vibrationerne til dit komfortniveau.

✔️ ENKEL & NEM AT BRUGE — Det ergonomiske design gør massageapparatet let at gribe fat i og hjælper med at glide det ubesværet hen over forskellige kropsdele. Desuden er dette cellulitemassager bærbart og kan bæres hvor som helst.

 

Bemærk: Sættet leveres med enheden og dens kabelstik.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***a
Danmark

Godt produkt, godt massageapparat, og det fungerer godt. Den leveres med en række massagehoveder. Et fremragende køb.

J*****a
Danmark

Hvad kan jeg sige... Mine damer, det er vidunderligt! Det hjælper mig med at arbejde på mine ben MEGET. Det er absolut den bedste lille gadget. Den kommer virkelig ind i musklerne og hjælper med cirkulationen. Jeg er forelsket i den!

K***a
Danmark

Det virker perfekt til mave fedt reduktion. Jeg kan allerede se resultaterne på bare to uger! Det virker helt sikkert. Anbefal!

L***y
Danmark

Denne massager er SÅ udglattende! Jeg bruger den på min mave og mine lår, og jeg er vild med resultaterne! Tak!!

B*****e
Danmark

Jeg bruger dette massageapparat til min iskiasnerve, og det hjælper mig meget med at slippe af med mine smerter. Og det er også godt for min cellulite.

D***e
Danmark

Apparatet er perfekt til behandling af cellulite. Imponerende resultater inden for 1 uge.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.