Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Smart Elektrisk Blæksprutte Hoved Massager
4.70(10)
kr.
545
kr.
1090
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
545
kr.
1090
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slap af i hovedbunden for at fjerne angst!

Ortorex Blæksprutte-Massageren giver dit hoved mulighed for at få afslapning uden hænder. Med 10 vibrerende hoveder giver den multipunkts akupunkturterapi. Vores enhed efterligner bevægelserne fra en rigtig massørens hænder i komforten af dit eget hjem. En sådan teknik hjælper med at lindre træthed og muskelømhed. Desuden giver vores massageapparat mulighed for musikafspilning via Bluetooth for at hjælpe dig med at berolige dit nervesystem.

Smertelindring

Den blide TMS-vibration, der anvendes på hovedbunden, øger blodcirkulationen. Dette forbedrer ilt- og næringsstoftilførslen til hjernen, hvilket lindrer migræne og hovedpine.

Forbedring af søvn

Det har en positiv effekt på søvnkvaliteten at bruge vores enhed, inden du går i seng. Det reducerer stress og angst og gør det lettere at falde hurtigere i søvn.

Fokusforbedring

Ortorex smart massager stimulerer hovedbundens muskler og nerver. Under proceduren sender nerverne signaler til hjernen, hvilket har en positiv effekt på hukommelsen og forbedrer opmærksomheden.

Ergonomisk udformning

Ortorex-massagemaskinen tilpasser sig hovedets form og giver fuld dækning.

Justerbar intensitet

Vælg mellem de fire tilstande for at få personlig terapi.

Fleksibelt materiale

Hovederne på vores massageapparat kan nemt udvides, så de passer til forskellige hovedbundstyper.

Flere grunde til at elske vores massageapparat

Letvægt

Automatisk Slukning

Stille

Bærbar

USB Strømforsyning

Trådløs

Specifikationer

Vægt:
0.53 lbs (240 g)
Dimensioner:
6.3x6.3x6.3 inch (16x16x16 cm)
Batterikapacitet:
500 mAh
Strøm:
5V/1A
Lyd:
53 dB
Strømforsyning:
USB Type-C

Bedømmelse og anmeldelser

4.70
Baseret på 10 anmeldelser
(7)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
V****r
Danmark

Jeg søgte efter et hovedmassageredskab til min mor, som nogle gange har forfærdelig migræne. Jeg er glad for, at jeg fandt denne til hende. Jeg er også vild med den. Jeg vil helt sikkert få en til mig selv! Hun har brugt den på sin hovedbund om morgenen og før sengetid. Hun sagde, at det mindskede spændingerne og lindrede hendes smerter, overraskende nok hjalp det hende endda med at sove bedre! Den er sikker og nem at bruge.

H***y
Danmark

Det er hver en krone værd!! Vibrationen bevæger sig gennem benene og ryster dem, hvilket overfører vibrationen, men forårsager også en blid æltning. Jeg får forfærdelig migræne og bihulehovedpine, og dette massageapparat hjælper virkelig med at afværge dem.

L****a
Danmark

Enkelt smart design og elsker, at den er genopladelig, og at den holder opladningen i lang tid. God til lindring af hovedpine og afslapning. Ville købe igen

C***a
Danmark

Tilfredsstillende fornemmelse, der svarer til at bruge en manuel hovedmassageapparat. Den masserer på tilfældige steder/mønstre. Sidder behageligt på mit hoved og på min søns. Meget beroligende!

K****l
Danmark

Den er så nem at bruge og super behagelig. Det glider let på hovedet og klemmer ikke, men holder sig ret godt på plads. Ville anbefale!

N***e
Danmark

Jeg elsker dette vibrerende massageapparat. Fingrene" bevæger sig ikke. De har afrundede spidser, der giver en behagelig vibration i forskellige mønstre. Fingrene er fleksible og behagelige. Den passer lige så godt på min mands hoved som på mit. Han kan også godt lide det. Meget behagelig for os begge.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.