Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Cellulite Meridian Børste Massageapparat
4.67(9)
kr.
355
kr.
710
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slip af med cellulite og bliv slankere, uden kirurgi

Moderne intelligente funktioner kombineres med traditionel gua sha-massage i det nye Ortorex-meridianmassageredskab. Vores apparat fremmer blodcirkulationen og fjerner fugt og kulde for at fjerne din krops irriterende cellulite og overskydende fedt.

Slankende effekt

Ortorex-børsten nassager uddyber effektivt meridianerne og fremskynder dit naturlige stofskifte for regelmæssigt at give dig et ungdommeligt udseende.

Multifunktionel

Ortorex cellulitmassageapparatet kombinerer forskellige fysioterapimetoder - vibrationer med flere hastigheder, varm komprimering med rødt lys og moxibustionsterapi - i et fleksibelt og selvstyrende elektrisk apparat.

Smertelindring

Vores produkt har stor fysioterapeutisk effekt på træthed i kroppen, rygsmerter, skulder- og nakkesmerter.

Mikrostrøms-teknologi

Stimulerer celleaktivitet og reducerer ophobning af fedtdepoter.

Flere børstehoveder

Meget målrettet kontakt med meridianpunkterne stimulerer energistrømmen.

Forebyggelse af sygdomme

Apparatet stimulerer frigivelsen af endorfiner og styrker dermed kroppens immunforsvar.

Flere grunde til at elske vores massageapparat

Bærbar

Automatisk
Slukning

Beskyttelse Mod Overophedning

Ergonomisk Udformning

Trådløs

Specifikationer

Dimensioner:
6.22x3.66x3.66 inch (15.8x9.3x9.3 cm)
Vægt:
0.42 lbs (190 g)
Indgangsspænding:
5V/1A
Indgangseffekt:
5W
Batterikapacitet:
1200 mAh
Strømforsyning:
USB

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 9 anmeldelser
(7)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T****y
Danmark

Dette massageapparat har justerbare indstillinger, så det er super nemt at kontrollere, hvis det føles for kraftigt. Jeg startede med de laveste indstillinger og gik gradvist op. Min hud føles så meget bedre efter brug af denne. Jeg kan også se, at den øger lymfedrænage og cirkulationen. Ville anbefale og købe en anden som gave

S***h
Danmark

Selve massageapparatet er godt, men det skal bruges sammen med olier. Og bemærk, at resultaterne ikke er øjeblikkelige, du skal være konsekvent og gøre denne behandling regelmæssigt. Bortset fra det kan jeg godt lide den massage, som den giver. Beroligende og forfriskende.

M****a
Danmark

Vidunderligt massageapparat, det hjælper mig virkelig med at forbedre blodcirkulationen. Jeg kan især godt lide akupunkturfunktionen. Tak!

V****e
Danmark

Fantastisk apparat!!!! Let at bruge, rengøre og holde. Den er lille og ret let, så den er god at tage med på rejser. Virker som forventet!

W**l
Danmark

Super nem at bruge! Elsker, at den er trådløs, når den er opladet. Og det tager ca. en time at oplade den helt. Stor ydeevne

D*****y
Danmark

Denne enhed er virkelig hver en krone værd, da den har flere indstillinger og virker på hele kroppen. Jeg kan godt lide at bruge den i 15 minutter en gang om dagen. Anbefalet

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
355
kr.
710

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.