Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Varme Knæ Skulder Albue Terapi
4.70(10)
kr.
480
kr.
960
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
480
kr.
960
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Smertelindring er et skridt væk!

Ortorex elektrisk varmebehandling lindrer effektivt smerter fra trætte og stive muskler og led. Den kan ikke kun bruges til knæene, men også til skuldre og albuer. Vores varmepude giver fremragende afslapning og komfort takket være den sikre varmefunktion. Dette øger til gengæld blodgennemstrømningen, hvilket kan være til gavn for hjertet og kroppens muskler og arterier i hele kroppen.

Universel anvendelse

Vores massageapparat kan bruges til varme og varm kompressionsbehandling, hvilket effektivt kan lindre træthed, forbedre blodets mikrocirkulation og fremskynde genoptræning efter skader.

Spa-lignende effekt

Dette elektriske varmemassager giver en kraftig vibrerende massage. Det får dig til at føle dig som om du er i en spa, og på kort tid får du en spaeffekt i dit eget hjem.

Fri bevægelse

Det elegante, lette og let justerbare design gør det muligt for dig at bære Ortorex varmemassageren, uanset hvor du går. Du kan frit bære den på en gåtur, under nogle spil og endda mens du kører bil.

Justerbare indstillinger

Vibrationsmassage slapper perfekt af i knæ, albue eller skulder. Samtidig stimulerer varmefunktionen cirkulationen. Der er mulighed for at nyde de to funktioner på samme tid eller hver for sig.

Skridsikre

Varmepuden kan vikles og låses om et ben eller en arm af enhver størrelse. Den glider ikke af, og du behøver ikke længere at holde den med hånden.

Funktion mod utilsigtet berøring

Når du bruger produktet, kan du slå berøringsbeskyttelsesfunktionen til for at låse kontrolpanelet og undgå utilsigtede tryk på tasterne.

Flere grunde til at elske vores varmepude

Åndbar

Overophednings-
beskyttelse

Vandtæt

Justerbare Stropper

5000 mAh Genopladeligt Batteri

Let At Bruge

Bedømmelse og anmeldelser

4.70
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
G****y
Danmark

Denne opvarmede, masserende wrap er meget afslappende at bruge på flere steder på min krop! Der er muligheder for forskellige massageindstillinger og opvarmning, så du kan slå massagefunktionen fra og bare bruge varmen eller omvendt!

L***t
Danmark

Remmen er meget behagelig og robust. Opvarmning og vibration er begge meget nemme at indstille, med 3 niveauer af hver. Min bedste brug er på mine skuldre. Den varmer op for at slappe af og lindre smerten. Meget behagelig, ville købe igen

A***r G*****y
Danmark

Mit erhverv er ret fysisk krævende, især for mine knæ. Efter en hård dag havde jeg brug for noget til at lindre min smerte. Jeg var nødt til at teste denne knæstøtte med varmemassage, som jeg opdagede. Den varmer ret hurtigt op og giver hyggelig varme. Selv om massagen kun involverer vibrationer, ser det ud til at være noget gavnligt. Jeg bruger den normalt i ca. 20 minutter hver dag, og det ser ud til at hjælpe på ubehaget.

C**r
Danmark

Fremragende enhed, jeg kunne bedst lide den på den tredje vibrationsmulighed, som er en slags pulserende vibration. Temmelig imponerende!

S***e
Danmark

Godt køb! Let at bruge, og kombinationen af varme og massage er vidunderlig. For trætte og ømme knæ virker dette som magi til at lindre smerte og stivhed.

M*****n
Danmark

Jeg er så glad for at jeg købte dette massageapparat. Stoffet er ret blødt og føles godt på huden. Den begynder at varme op i det sekund man tænder den, og det er fantastisk. Virker vidundere for mig.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.