Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Infrarødt Terapiapparat til Behandling af Allergisk Rhinitis og Løbende Næse

4.38(8)
kr.
180
kr.
270

Sig farvel til alle dine næseproblemer

Uanset om du sidder ved skrivebordet på kontoret eller er på forretningsrejse i et bakket område, kan du få øjeblikkelig lindring af tilstoppet næse, nysen, hovedpine og grådige øjne med Ortorex' infrarøde terapiapparat. Vores produkt bruger rødlysterapi til effektivt at fjerne forurenende stoffer, der forårsager cirkulationsproblemer i næsepassagen.

Let at bruge

Det tager kun fem minutter at administrere proceduren efter at have indsat Ortorex-anordningen til behandling af næsebetændelse i dine næsebor.

Forebyggelse af sygdomme

Vores produkt forbedrer din næseslimhindes afgiftningsevne samt dens evne til at bekæmpe patogener.

Overlegen beskyttelse

Ortorex-infrarødbehandlingsapparatet reducerer symptomerne på allergisk rhinitis og høfeber mere effektivt end en næsespray med antihistaminer.

LED-lasere

Med en optimal bølgelængde på 630 nm opnås hurtige og effektive resultater.

Ikke-invasiv

Smertefri procedure uden bivirkninger.

Bærbar

Du kan nemt få enheden med i din rygsæk, når du rejser.

Flere grunde til at elske vores enhed

Hurtig Genopretning

Letvægts

Holdbart Materiale

Let At Rengøre

Sikker Med Al Medicin

Bedømmelse og anmeldelser

4.38
Baseret på 8 anmeldelser
(4)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
F****r
Danmark

Jeg kan godt lide at bruge denne enhed til allergilindring i bihuler. Den eneste ulempe er, at dioderne er placeret langt fra hinanden, hvilket gør det svært at indføre den i min næse. Bortset fra det er det 4/5.

N****l
Danmark

Indtil videre er der intet at være utilfreds med denne enhed. Lille, bærbar, og den virker. Den hjalp mig med at rydde mine næsepassager på to anvendelser. Værd at prøve, ville anbefale

S****a
Danmark

Jeg har en kronisk stoppet næse. Dette rydder den ud! Har kun haft det et par dage, så ved ikke om det vil fortsætte med at virke. Men for nu, det er FEDT!

J**l
Danmark

Jeg lider af en stoppet næse når jeg ligger ned. Når jeg ikke kan trække vejret gennem næsen, sætter jeg den bare i stikket og tænder for den. Virker!!!

T**e
Danmark

Brugervenlig og ganske effektiv. Vejledningen er nem at følge. Det er ikke en øjeblikkelig lindring, men det hjælper, hvis man bruger det konsekvent. Samlet set, dejlig ting

P**e
Danmark

Jeg brugte denne enhed 3 dage i træk og på den tredje dag kunne jeg se, at der var en betydelig reduktion i næsepassagerne. Nu bruger jeg den to gange om ugen for at holde dem ryddet op. Ville anbefale til prisen

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
179.99
kr.
270

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.