Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Nakkehalskrave og Halsretraktor
4.55(11)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
50
kr.
100
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Næsten øjeblikkelig lindring af nakkesmerter!

Ingen medicin, ingen operation, bare hurtig og nem genopretning med Ortorex nakketraktionshalsbåndet. Cervikal spondylose er en reel fare for regelmæssige computer- og mobilbrugere, og det er netop denne tilstand, som kraven bl.a. bekæmper.

Lindring af alle smerter

Ortorex nakkekrave strækker forsigtigt nakken for at reducere trykket på rygsøjlen ved at trække og adskille ryghvirvlerne.

Multifunktionel

Vores produkt åbner effektivt de rum, hvor nerverne kommer ud af din rygmarvskanal, for at give lindring af klemte nerver, led og spasmesmerter.

Ergonomisk udformning

Ortorex cervikal retraktor følger nakkens naturlige krumning og tilpasser sig dens form med en støtte mekanisme med tre pletter.

Familieorientering

Stærkt klæbende velcro og en selvroterende kontakt sikrer personlig brug.

Fuld mobilitet

Kan bruges siddende, stående eller liggende.

Komfortabel

Blød polstring og trækkestøtte gør det behageligt at have på.

Flere grunde til at elske vores halsbånd

Let At Rengøre

Åndbar

Førsteklasses Materiale

Vandtæt

Skridsikker

Bedømmelse og anmeldelser

4.55
Baseret på 11 anmeldelser
(7)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M***e
Danmark

Forventninger overgået. Denne fantastiske trækkraft gør underværker for at frigøre trykket fra nakke og ryg. Ser holdbar og virkelig godt lavet ud. Vil anbefale den til alle med problemer med nakke og ryg.

J***y
Danmark

Dette produkt er fantastisk og giver så meget lindring. Slapper fuldstændig af i min nakke. Ja, det er omfangsrigt, men det er fantastisk. Ville anbefale!!

N****s
Danmark

Jeg har mindre nakkesmerter, lidt skuldersmerter og hovedpine. Jeg bruger dette en eller to gange om dagen, afhængigt af hvor meget arbejde jeg laver, og det gør jobbet meget godt! Sparer mig ture til kiropraktor, tid og penge. Godt køb.

M*****n
Danmark

Jeg har oplevet, at mine nakkesmerter er blevet værre og værre siden lockdown, og dette giver en rigtig god lindring. Lagde mærke til det næsten med det samme. Ville have betalt det dobbelte af prisen i betragtning af hvor meget jeg sparer på massager. 5 stjerner.

T***r
Danmark

Dette er en helt fantastisk trækanordning! Hjælper med mine nakkesmerter efter jeg har haft den på i ca. 15-20 minutter. Absolut pengene værd!

P****n
Danmark

Jeg har for nylig haft et ton af nakkeproblemer og fandt ud af mine diske er blevet forringet og er ikke længere levedygtige. 15 minutter hver aften med dette apparat har hjulpet mig meget og har lindret en masse af mine smerter.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.