Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Varmepude til Menstruationskramper
4.77(13)
kr.
250
kr.
375
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
250
kr.
375
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Den varme og behagelige løsning mod menstruationskramper

Ortorex-varmepuden er baseret på grafenvarmeteknologi og giver konstant massage, der fremmer blodcirkulationen og afslapper kroppen under dine menstruationer. Giv vores magiske produkt i gave til dig selv, venner, ældre eller dine partnere for at vise dem, at du holder af dem.

Multi-frekvensmassage

Vores produkt bruger NTK intelligente systemer til at styre temperaturen og effektivt fremme blodcirkulationen og stabilisere nerverne.

Helbredende komfort

Ortorex menstruationskrampepuden afgiver beroligende varme, der holder din mave varm og effektivt lindrer ubehaget ved dysmenoré.

Ergonomisk udformning

Ortorex-periodepudens hule krumning sikrer en problemfri fastgørelse til din krop, når du bruger den, med jævn og bekvem opvarmning.

Hurtig anvendelse

PI-metalvarmefilm elektrificeres for at frigive infrarøde bølger, der sikkert opvarmer på mindre end 5 sekunder.

Justerbar

Elastisk bælte kan strække sig op til 52 tommer, velegnet til alle former og størrelser.

Multifunktionel

Bruges også mod smerter i taljen og ryggen af både mænd og kvinder.

Flere grunde til at elske vores puder

Ultra-Tynde

Velcrolukninger

Letvægts

Nemme At Bruge

Aktiv Livsstil

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K***e
Danmark

Jeg elsker denne varmepude så meget. Jeg har virkelig slemme kramper, nogle gange føler jeg mig virkelig svimmel eller føler, at jeg ikke kan gå på den første dag af min cyklus. Den er virkelig varm og varmen hjælper med kramperne og vibrationerne hjælper med at maven ikke gør ondt.

T**e
Danmark

Lille, men mægtig. Virker fantastisk med smertelindring. Meget blød og let, så den er behagelig at have på. Meget praktisk og ville være perfekt til at rejse

C***a
Danmark

Denne lille bærbare varmepude er nem at bære, og den har temperatur- og tilstands-justering. Det bedste ved denne varmepude er, at den er ledningsfri, og du kan bære den og gå overalt uden at snuble over ledninger.

H***e
Danmark

For mig personligt virker varme helt sikkert til muskelaflastning og smerter, især under menstruationer. Denne enhed varmer virkelig hurtigt. Det er også meget nemt at løsne og justere bæltet, og jeg ELSKER, at der er en udløserknap lige foran, så du nemt kan sætte den på og af

K****a
Danmark

Den er virkelig kompakt og funktionel. Den har ekstra stropper til bæltet. Hjælper med mine menstruationskramper. Jeg kan bære det hele dagen uden ubehag.

D****k
Danmark

Sikke en fantastisk varmepude! Den varmer hurtigt op og er ledningsfri og lavet af godt kvalitetsmateriale

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.