Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk USB Genopladelige Opvarmet Faux fur Tørklæde
4.67(9)
Farve:Sort
kr.
195
kr.
293
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
195
kr.
293
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold dig varm, se stilfuld ud

Ortorex' opvarmede pelstørklæde vil være din perfekte ledsager til alle vinteraktiviteter. Takket være det unikke varmesystem vil det holde dig varm og hyggelig udenfor.

Justerbar

Styr varmeniveauet efter dine behov. Vores elektriske halstørklæde har tre varmetilstande: 60°C, 55°C og 45°C.

Genopladelig

Døde batterier vil ikke være et problem for dig! Bare sæt halstørklædet i din powerbank, så er du klar. Du vil være beskyttet mod kulden når som helst og hvor som helst!

Vaskbar

Du behøver ikke at skille tørklædet ad for at rengøre det. Det gør Ortorex' opvarmede halstørklæde til et bekvemt og praktisk valg.

Æstetisk design

Halstørklædet ser elegant og stilfuldt ud og passer til ethvert udendørs vinteroutfit. Det fås i flere farver, så du kan vælge den, der passer dig bedst.

Langvarig brug

Vores halstørklæde er lavet af kvalitetsstof og vil holde i mange år.

Blødt materiale

Ortorex fleecetørklæde føles godt mod huden. Du vil føle det som at have dit yndlingstæppe på.

Flere grunde til at elske vores opvarmede pelstørklæder

Åndbart

Ultimativ Komfort

Blødt

Behagelig Pasform

Hudvenlig

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 9 anmeldelser
(6)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K****e
Danmark

Der er absolut intet at være utilfreds med dette tørklæde. God kvalitet, tre gear varme, lang batterilevetid og TRÅDLØST! Hvis jeg har nakkesmerter og har det på indenfor, kan jeg holde hænderne fri og lave andre ting.

J***n
Danmark

Hvis du bor i meget kolde byer, vil dette tørklæde hjælpe dig til at føle dig varm. Jeg er imponeret over kvaliteten og blødheden! Elsker den justerbare temperatur

L****e
Danmark

ELSKER disse tørklæder!!! Jeg fik først et til mig selv og kunne lide det så meget, at jeg bestilte fire mere som gaver. Disse ser godt ud og giver en dejlig varme til nakkeområdet. Super behagelige og hyggelige! Kan varmt anbefales!

H***a
Danmark

Fantastisk varmetørklæde! Det varmer op på få sekunder. Meget beroligende, holder mig varm og gør et godt stykke arbejde for at lindre mine nakke- og skuldersmerter. Tak!

S***a
Danmark

Hvis du har ubehag og ømhed i halshvirvelsøjlen, er dette varmetørklæde et godt valg. Det er varmt nok og har tre gear, der kan justeres. Det røde gear er for varmt for mig, så når jeg går ud, vælger jeg at bruge det blå gear.

G***t
Danmark

Da jeg først fik denne, fik jeg den til mig selv på grund af konstante nakkesmerter. Jeg elsker, hvor behageligt det er at have på i huset og i byen for at lindre mine smerter. Værd hver en øre værd

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.