Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Fodvarmere
4.69(16)
Farve:Lyserød
kr.
270
kr.
540
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
270
kr.
540
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold dine fødder hyggelige og varme på kolde dage!

ORTOREX™ fodvarmere er perfekte til dem, der lider af kolde fødder, f.eks. diabetikere, og dem, der bor i kolde klimaer. De vil hjælpe folk til at kunne gå til deres daglige aktiviteter uden at have ubehag af kolde fødder. Desuden giver vores fodvarmere lindring af smerter i forbindelse med gigt, seneskedehindebetændelse, muskelspændinger og andre medicinske tilstande. De hjælper også med at lindre stress ved at slappe af fra tæerne til hovedet. Desuden holder de din krop ved optimal temperatur og forbedrer blodcirkulationen.

Vores elektriske fodvarmere er effektive, fordi de leverer gennemtrængende varme direkte der, hvor der er mest brug for det - omkring tæerne! Den fungerer fantastisk som en varmepude under bordet, der passer perfekt under skriveborde på arbejdet, i skolen, i bilen og i hjemmet for at holde dine fødder og ben varme.

Fordelene ved at bruge ORTOREX™ fodvarmere:

  • Effektivt lindre smerter i forbindelse med gigt, seneskedehindebetændelse, muskelspændinger
  • Fremmer blodcirkulationen ved at holde dig varm
  • Slapper af i musklerne og lindrer stress fra top til tå
  • Lindrer ømhed og trætte hænder
  • Hjælper din krop med at holde sig sund i perioder med langvarig udsættelse for kolde temperaturer

ORTOREX™-fodvarmerne er fremstillet af termisk plys og fleece af høj kvalitet og er polstret med tyk bomuld for at omgive dig med varme. De har en elektrisk varmepude, der nemt kan adskilles for at vaske plysbetrækket. Det tager et par sekunder for varmeren at nå sin varmetilstand på 45 °C, og den kan give kontinuerlig varme, så længe den er tilsluttet.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER SMERTELINDRING — ORTOREX™-fodvarmerne lindrer smerter og symptomer på gigt, seneskedehindebetændelse og andre medicinske tilstande.

✔️ LINDRER STRESS — De lindrer stress ved at forbedre blodcirkulationen, hvilket øger iltgennemstrømningen i kroppen.

✔️ HOLDER FØDDERNE SUNDE — Vores fodvarmere hjælper med at holde fødderne sunde ved at opretholde et mere behageligt miljø. Elektriske fodvarmere fremmer også en bedre blodcirkulation, hvilket er afgørende for dine fødders sundhed.

✔️ ØGER ENERGINIVEAUET — Elektriske fodvarmere hjælper med at øge dit humør og din energi ved at øge stofskiftet, lindre muskelsmerter, reducere stresshormoner i kroppen og fremme en afslappet tilstand.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***a
Danmark

Denne varmer har været PERFEKT til mine behov. Noget om aftenerne har tendens til at få al blodgennemstrømning til at ophøre fra ankler og nedefter. Jeg lægger dette tæppe ud i bunden af min seng og tænder for det. Det varmer hurtigt op og er bare perfekt! Meget blødt også. Jeg vil helt sikkert anbefale det.

P****p
Danmark

Dette er den første elektriske fodvarmer jeg har prøvet, og jeg er glad for at jeg fandt dette design! Det virker virkelig til at holde på varmen. Det er meget varmt! Jeg starter normalt med høj eller medium, men tager den så ned på lavt, når mine fødder er blevet varme. Meget behagelig og beroligende!

D***l
Danmark

Jeg fik denne varmer, fordi jeg har kolde fødder meget af tiden. Det viste sig at være perfekt. Varmer mine fødder hurtigt op. Jeg vil helt sikkert anbefale den.

G****e
Danmark

Den plysagtige flannel er beroligende allerede. Tilføj den varme, som denne baby giver, og jeg har lindring af kroniske smerter. Jeg har ikke nogen klager. Den har en lang nok ledning og har en automatisk slukning. Godt køb.

E***a
Danmark

Jeg købte denne til min far, som har Parkinson. Hans ben bliver meget kolde. Som det, jeg købte den til, fungerer den perfekt. Min far er virkelig glad for denne varmer. Tak.

I***n
Danmark

Som en person med fodproblemer og slidgigt kan det være en pine at gå og stå. At lægge mine fødder i den luksuriøse lomme i 30 minutter hjælper uhyre meget. Varmen er helt sikkert terapeutisk. Anbefales varmt

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.