Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kold Laserterapianordning LLLT til Smertelindring
4.50(8)
kr.
1685
kr.
3370
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
1685
kr.
3370
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Din fysioterapeut i hjemmet

Få effektiv lindring af stærke smerter i kroppen og sportsskader med Ortorex kold laserterapiapparatet. Den bruger lasere med lav intensitet til at forbedre blodcirkulationen og fremskynde vævsreparation og dermed fremme hurtig og effektiv heling.

Sikker at bruge

Vores terapienhed er egnet til både mennesker og kæledyr. Der er ingen bivirkninger og ingen krydsinfektioner.

Anvendes i vid udstrækning

Ortorex LLLT-enheden hjælper med rehabiliteringsterapi, dermatologi og sårheling ved at fremme nervefornyelse, kollagenproduktion og knogledannelse.

Ergonomisk udformning

Ortorex kold laserterapienheden leveres med en slank, håndholdt konstruktion, så du kan administrere den selv eller på en anden person.

Flere laserdioder

Gør det muligt at anvende hurtigere og mere udbredt end lignende enheder.

Brugervenlig grænseflade

Et praktisk LED-display med effektniveauer og en automatisk timerfunktion.

Let at bruge

Alt, hvad du behøver, er 3-15 minutter hver dag.

Flere grunde til at elske vores enhed

Beskyttelse Af Øjnene

Genopladelig

Organizer Opbevaringspose

Bærbar

Hygiejnisk Anvendelse

Bedømmelse og anmeldelser

4.50
Baseret på 8 anmeldelser
(5)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****r
Danmark

Har været til rygkirurger med MRT'er, fysioterapi, kiropraktorer og akupunktur.... intet meget hjalp på mine lændesmerter. Efter at have prøvet denne enhed i en uge... WOW! Sikke en forskel! Jeg er forbløffet, jeg kan nu gå med meget lidt smerte. Denne ting virker virkelig, i hvert fald for mig! Hvis du lider af smerter, er denne lasermaskine værd at prøve.

A***e
Danmark

Let at bruge, alt pakkes sammen i en fin kuffert. Kold laser til hjemmebrug sparer penge i forhold til kolde laserbehandlinger fra kiropraktor. Tager kun et par minutter om dagen. Den trådløse funktion gør den super praktisk at bruge overalt.

A**y
Danmark

Stor værdi for prisen! Meget effektiv!!! Letvægt og leveres med en taske, der er let bærbar og kan tages med på rejser. Tak!

M****e
Danmark

Jeg købte dette med en vis skepsis over at skulle helbrede et brud i min fod. Laseren har bevist, at jeg tog fejl, den er nem at bruge, har hjulpet med at reducere hævelser og øget mobiliteten i min fod! Jeg viste denne enhed til professionelle, som har været imponeret over kvaliteten til den lave pris. Jeg kan varmt anbefale den!

D**d
Danmark

Min søn købte denne enhed for en komprimeret nerve og følelsesløshed i fingrene. Dette hjalp hans smerter enormt meget. Min mand bruger det på sine gigtfingre, og det hjælper med at lindre nogle af smerterne. Jeg bruger det til smerter i basen af min tommelfinger og er forbløffet over hvor godt smerten reduceres. Ville købe det igen.

S**n
Danmark

Jeg har lidt af nakke- og skuldersmerter, så jeg er altid på markedet efter noget nyt, der kan hjælpe. Jeg har brugt dette apparat i et par dage. For at være ærlig, så varmer den op og lindrer smerten, ikke øjeblikkeligt, men det gør den. Vil fortsætte med at bruge den for at opnå en ophobende effekt

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.