Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Rødt Lys Terapilampe
4.81(16)
kr.
735
kr.
1060
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
735
kr.
1060
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Helbred indefra og genopret kroppens balance i komforten af dit eget hjem!

Ortorex rødt lys lampen giver en regenererende og helbredende effekt på kroppens celler. Dette lindrer til gengæld spasmer, smerter og træthed ved at øge iltningen i kroppen. Desuden forbedrer den hudens udseende. Denne behandling styrker også immunforsvaret og forbedrer søvnkvaliteten.

Smertelindring

Ved at forbedre blodgennemstrømningen reducerer vores lampe muskelsmerter, hævelse og inflammation. Det fremskynder helingsprocessen for at opnå hurtigere helbredelse.

Energiboost

Vores lampe styrker mitokondrierne. Derved øger den energiniveauet og forbedrer velvære. Dette fremmer også afslapning og hjælper til at sove bedre.

Hudforyngelse

Ortorex lampen fremmer væksten af kollagen. Den minimerer rynker, ar, rødme og akne. Desuden gør den huden mere elastisk og reducerer ujævn tone og mørke pletter.

Dækning af hele kroppen

Vores lampe er udstyret med 225 LED'er for at forbedre hele organismens velvære.

Flere positioner

Vores lampe kan hænges horisontalt, vertikalt eller placeres uafhængigt.

Nem at bruge

Du skal blot tilslutte den, tage brillerne på og sidde i en afstand på 0-78 tommer (0-2 m) i 2-15 minutter.

Flere grunde til at elske vores lampe

Letvægts

Sikker

Energibesparende

Bærbar

Smertefri

Bred Dækning

Specifikationer

Dimensioner:
12.2x12.2x1.3 inch (31 x 31 x 3.3 cm)
Bølgelængde:
Rød:
660 nm
Infrarødt Rødt:
850 nm
Vægt:
2.43 ibs (1.1 kg)
Antal LED'er:
225

Bedømmelse og anmeldelser

4.81
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A**a
Danmark

Jeg kan varmt anbefale denne rødlysterapilampe til alle. Dette lys er let at bruge på mine fødder, jeg kan læse en bog, mens jeg laver terapi. Hjælper med neuropatien i mine fødder!

A***y
Danmark

Jeg er helt sikkert en fan af rødlysterapi! Så glad for at jeg bestilte denne lampe. Inden for 10 dage så jeg en forskel på alderspletter og rynker på min pande. Efter at have brugt den dagligt, og smerten fra gigt er mindsket! Kan varmt anbefales!

P***t
Danmark

Der er mange lamper og alle er lyse nok og har virket i en måned nu. Intet at være utilfreds med denne enhed. Min kone elsker at bruge den to gange om ugen før hun går i seng og siger, at det hjælper hende.

M***a
Danmark

Perfekt lille rødt lys terapi sessioner hjemme!! Jeg bruger den til mit ansigt og min kæreste bruger den til ryg og benmuskler!!! Vi elsker det!!

B***y
Danmark

Dette er en meget god investering. Der er sket en betydelig forbedring i min hud. Jeg bruger den næsten dagligt, normalt 20 til 30 minutter om dagen. Jeg er faldet i søvn med den på og havde ingen bivirkninger. Godt apparat.

A***r
Danmark

Vi har brugt den som en del af vores hudplejerutine og til ømme muskler! Virker fantastisk! Tak!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.