Rødt Lys Terapilampe

kr.735

Tilbud

Rødt Lys Terapilampe

kr.735

Beskrivelse

Helbred indefra og genopret kroppens balance i komforten af dit eget hjem!

Ortorex rødt lys lampen giver en regenererende og helbredende effekt på kroppens celler. Dette lindrer til gengæld spasmer, smerter og træthed ved at øge iltningen i kroppen. Desuden forbedrer den hudens udseende. Denne behandling styrker også immunforsvaret og forbedrer søvnkvaliteten.

Smertelindring
Ved at forbedre blodgennemstrømningen reducerer vores lampe muskelsmerter, hævelse og inflammation. Det fremskynder helingsprocessen for at opnå hurtigere helbredelse.
Energiboost
Vores lampe styrker mitokondrierne. Derved øger den energiniveauet og forbedrer velvære. Dette fremmer også afslapning og hjælper til at sove bedre.
Hudforyngelse
Ortorex lampen fremmer væksten af kollagen. Den minimerer rynker, ar, rødme og akne. Desuden gør den huden mere elastisk og reducerer ujævn tone og mørke pletter.
Dækning af hele kroppen

Vores lampe er udstyret med 225 LED'er for at forbedre hele organismens velvære.

Flere positioner

Vores lampe kan hænges horisontalt, vertikalt eller placeres uafhængigt.

Nem at bruge

Du skal blot tilslutte den, tage brillerne på og sidde i en afstand på 0-78 tommer (0-2 m) i 2-15 minutter.

Flere grunde til at elske vores lampe
Letvægts
Sikker
Energibesparende
Bærbar
Smertefri
Bred Dækning
Specifikationer
Dimensioner:
12.2x12.2x1.3 inch (31 x 31 x 3.3 cm)
Bølgelængde:
Rød:
660 nm
Infrarødt Rødt:
850 nm
Vægt:
2.43 ibs (1.1 kg)
Antal LED'er:
225
4.81
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. B***y (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en meget god investering. Der er sket en betydelig forbedring i min hud. Jeg bruger den næsten dagligt, normalt 20 til 30 minutter om dagen. Jeg er faldet i søvn med den på og havde ingen bivirkninger. Godt apparat.

 2. A***r (verificeret køber)

  Danmark

  Vi har brugt den som en del af vores hudplejerutine og til ømme muskler! Virker fantastisk! Tak!!

 3. L***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg fik dette som en gave til min mand. Han elsker det virkelig, og det ser ud til at gøre hans sæsonbestemte depression mindre.

 4. K**e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har brugt dette i ca. 2 måneder nu (to gange om dagen, 15 minutters behandlinger, ansigt og hals). Jeg har bemærket, at min hud er meget glattere og blødere. Det tager tid at se resultater, men det virker

 5. A*****y H***t (verificeret køber)

  Danmark

  WOW! Denne ting er MAGISK! Jeg føler mig 5 år yngre. Jeg har tabt et par inches omkring min talje/mave. Alle skal prøve det!

 6. D*****y (verificeret køber)

  Danmark

  Ved at bruge denne infrarøde lampe føles det som at få sollys uden at gå udenfor. Jeg føler en vis smertelindring på mine skuldre, men jeg bruger den mest til mit ansigt. Jeg føler virkelig, at nogle af mine aknepletter er ved at forsvinde!

 7. A*****y (verificeret køber)

  Danmark

  Er helt vild med den røde lysbehandling! Dette produkt har alt, hvad jeg ønskede. Størrelsen og kraften af det førte røde lys er bare perfekt. Jeg kan virkelig mærke min hud, muskelvæv og andre dele af min krop helbrede. Min hud ser også strammere og fastere ud! Fantastisk terapi!

 8. C****e (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk produkt! Det hjælper mine allergier og mine skuldersmerter. Jeg begyndte at se resultaterne efter 2 ugers brug af lampen. Jeg anbefaler den fuldt ud.

 9. L**e (verificeret køber)

  Danmark

  Dette apparat har hjulpet med at lindre mine knoglesmerter i mit ben og lavere betændelse. Den er meget lysstærk og udsender en meget blid varme. Den er let og nem at flytte rundt. Det er perfekt til at målrette et specifikt område af kroppen. Ville anbefale.

 10. K***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg blev positivt overrasket over denne lygte. Jeg hørte om rødt lys og besluttede at prøve denne lampe. Første gang jeg brugte den, følte jeg mig mærkbart mere afslappet og fik bedre søvn. Jeg har mindre spændinger og smerter i mine muskler, og jeg føler, at det har forbedret min hud, så den ser glattere ud! Jeg vil fortsætte med at bruge den for at se flere resultater! Tak!!