Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Oppustelig Cervikal Trækhalsbånd til Behandling af Nakkesmerter
4.75(16)
Farve:Rød
kr.
225
kr.
338
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
225
kr.
338
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Få styr på din stive nakke på 5 minutter!

Den Cervikale Trækkraftkrave til Nakkesmerter giver en nem og øjeblikkelig behandling af nakkesmerter. Denne behandling indebærer at trække dit hoved fra nakken for at skabe ekspansion og fjerne kompression. Denne strækningshandling frigør trykket på din rygsøjle og justerer placeringen af rygmarvsskiverne. Denne anordning er specielt designet til at hjælpe dig med at håndtere nakkeforstuvninger, nakkegigt og spasmer i halsmusklerne. Den giver tiltrængt støtte til at holde og hvile dit hoved og din nakke, så du kan opretholde en korrekt nakkestolthed.

Du skal blot placere den Cervikale Nakketraktionsanordning omkring din nakke, justere enheden til den rette størrelse, fastgøre nylonstropperne foran, og så er den klar til at give dig øjeblikkelig smertelindring. Brug den i din seng, på kontoret, i bilen eller på sofaen derhjemme. Enheden kan hjælpe dig med at sætte en stopper for en fremad- og nedadgående hovedposition, når du bruger computeren eller mobiltelefonen. Den fungerer effektivt for alle mennesker uanset tilstand og alder. Du kan bruge den for at forhindre dig selv i at få nakkesmerter eller nagende hovedpine i fremtiden eller praktisere cervikal traktionsterapi i hjemmet.

Den Cervikale Nakke-Traktionsanordning pustes op på under et minut via en let anvendelig luftpumpe. Du kan nemt justere puden til din egen komfort ved at styre luftmængden for at opnå en behagelig spinal strækning for at slappe af i nakke og skuldre. Enheden kombinerer superblødt, allergivenligt mikrovelourbetræk, der sikrer en behagelig overflade og den blødeste berøring for din nakke og dit ansigt. Det føles så godt - du kan mærke forskellen.

✔️ ØJEBLIKKELIG SMERTELINDRING – Gør det muligt for nakken at bevare sin naturlige kurve for at frigøre tryk og forbedre den sunde tilpasning for smertelindring og afslappende oplevelse på ingen tid.

✔️ KOMPAKT OG LET – Uanset hvor du er, er puden absolut bærbar og let nok til at passe i din bil, taske, kuffert eller rygsæk.

✔️ SUPERBLØD – Lavet af ekstremt behageligt mikrovelourstof for det blødeste touch, der sikrer optimal komfort.

✔️ HURTIGT OPPUSTELIG & JUSTERBAR – Oppustes på under et minut via en brugervenlig luftpumpe, hvor du selv styrer luftmængden for at opnå en behagelig udstrækning af rygsøjlen.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M**y
Danmark

Jeg købte den med den hensigt at hjælpe min mand med nakke- og skuldersmerter. Efter at have haft den på i ca. 15 minutter, sagde han, at han følte mindre nakkesmerter.

N***a
Danmark

Fremragende kvalitet! Godt stræk for ryghvirvlerne. Jeg bruger den 2-3 gange om ugen i ca. 15 minutter. Virkelig godt køb

N****a
Danmark

Denne nakkepude er fantastisk! Den er behagelig, nem at bære og blød. Den er lige tilpas!

B***b
Danmark

Lige hvad jeg havde brug for. Denne enhed er nem at bruge og hjælper med nakkesmerter i nakken. Værd at betale pengene!

V***n
Danmark

Endelig en nakkepude, der rent faktisk støtter nakken, mens man kører i bilen. Den er ret stor, men holder hovedet støttet. Meget blød, men flader ikke ud som nogle.

J***a
Danmark

Meget behagelig! Vi bruger den til hver eneste tur, vi tager, herunder bilture.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.