Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Badepude
4.60(15)
Farve:Net
kr.
250
kr.
375
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
250
kr.
375
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd et afslappende spabad i dit hjem med Ortorex-badpuden!

Når dine led gør ondt efter en lang dag, kan ORTOREX™-badpuden hjælpe dig med at holde dig komfortabel, mens du slapper af i badet. Den støtter dit hoved og din nakke. Vores puder er ergonomisk designet til at passe perfekt til din kropskurve og giver blød og kraftig støtte, så du kan slappe helt af efter arbejde eller sport.

Badekar er smertefuldt at hvile på, så vi har udformet vores badepuder og hovedstøtte med blødt skum. Stærke sugekopper på puden giver skridsikker sikkerhed og ekstra fast greb på glatte overflader. Derudover har ORTOREX™-badpuderne et åndbart antibakterielt netbetræk og en tørringskrog, der gør det muligt at tørre dem hurtigt og forhindre vandophobning indeni. Efter badning kan du hænge den til tørre med den vedlagte krog.

De stærke sugekopper på bagsiden af vores badepuder passer til ethvert badekar, spa eller jacuzzi og klæber sig fast. Med ORTOREX™ badepuden kan du få den maksimale nydelse af dit bad og lade dine muskler blive beroliget og afslappet. Vi anbefaler, at puden lægges i blød i et minut før brug, hvilket gør den mere behagelig og nem at bruge.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️HELPS MUSKLER SLAPPER AF — Denne spabadspude støtter dit hoved og din nakke, så dine muskler bliver beroliget og afslappet.

✔️DOESN GLIDER IKKE — Bademåtten er skridsikker, hvilket skaber en sikker forsegling på enhver badeoverflade. Således kan puden ikke glide ud, mens du tager et bad.

✔️ADDS EKSTRA KOMFORT — På grund af dens blødhed og humaniserede design giver den maksimal komfort, mens du tager et bad.

✔️FITS FORSKELLIGE TYPER BADEKAR — De stærke sugekopper på bagsiden af vores badepude passer til ethvert badekar, spa eller jacuzzi og klæber sig fast.

Bedømmelse og anmeldelser

4.60
Baseret på 15 anmeldelser
(10)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H****y
Danmark

Godt produkt til afslapning i badekarret!!! Tak!!!

A***y
Danmark

Elsker det! Skulle have købt dette for år siden.

A**e
Danmark

Så behagelig til brug! Sugekopperne er store og de holder godt fast, materialet er meget blødt og hyggeligt. Godt godt godt godt!!!

D***a
Danmark

Jeg kan godt lide materialet, det tørrer meget hurtigt, så man kan nemt hænge det til tørre... Perfekt!

Y**e
Danmark

Min mesh-pude er så behagelig, og det vigtigste for mig er, at rengøringen er meget let. Jeg elsker den!

T***s
Danmark

Denne pude har en meget god sugeevne. Hver gang nyder jeg mit bad takket være denne perfekte pude. Tak

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.