Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bærbar Maskine til Massage af Ben og Lægge
4.73(11)
kr.
700
kr.
1400
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Oplev smertelindrende massage, mens du er på farten!

Ortorex benmassageapparatet simulerer en rigtig massørens håndbevægelser for at lindre trætte og stramme ben- og lægmuskler. Ved at tilbyde målrettet massage lindrer vores apparat stivhed og træthed. Desuden giver den fremragende afslapning og komfort.

Smertebehandling

Vores apparat anvender luftkompressionsterapi omkring dine ben for at øge blodcirkulationen. Det hjælper med at levere ilt og næringsstoffer til musklerne, hvilket frigør smerter, stress og overbelastninger. Desuden reducerer den hævelse og inflammation.

Let at bruge

Vores massageapparat har en enkeltknapskontrol. For at begynde skal du blot sætte den på målområdet og fastgøre den med velcro. Tryk derefter på tænd/sluk-knappen for at starte sessionen.

Hurtig genopretning

Lufttrykket i Ortorex-massagemaskinen stimulerer dybe lag i dine muskler for at lindre spændinger. Det hjælper effektivt med at fremskynde genopretningen efter en skade eller operation.

Alsidig brug

Vores enhed kan ikke kun bruges til dine lægge, men også til dine arme for at sikre en forbedring af dit velvære.

360° massage

Ortorex-massagemaskinen omslutter læggene fuldstændigt og lægger både horisontalt og vertikalt pres på dem.

Intelligent styring

Vores massageapparat har tre justerbare intensitetsniveauer for en personlig procedure med maksimal komfort.

Flere grunde til at elske vores massageapparat

Åndbart Stof

Trådløs

Automatisk Slukning

Håndfri

USB-Opladning

Skridsikker

Specifikationer

Materiale:
linen, cotton
Dimensioner:
22.4x12.6 inch (57x32 cm)
Nominel effekt:
7.5W
Nominel spænding:
5V
Batteritype:
lithium
Batterikapacitet:
1800mAh

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S***a
Danmark

Wow, jeg elsker dem! Jeg har ofte kramper i benene efter at have gået lange ture og været i mine fødder hele dagen, og disse har virkelig hjulpet. Jeg kan lide at bruge dem om natten, mens jeg sidder eller ligger i sengen. De lindrer virkelig den kalvesmerte, jeg havde.

P******a
Danmark

Jeg kunne godt lide at den kan justeres til dine ben og at den virkelig masserer dine ben. Det eneste jeg ikke kunne lide var, at styringen var tung og omfangsrig. Men den gør sit arbejde og hjælper med at lindre smerter i benene og masserer dem. Godt produkt i det hele taget.

D****a
Danmark

Disse kompression ben ærmer er fantastiske. De giver lige nok tryk til at være effektive, men stadig behagelige. De har virkelig hjulpet mine ben hævelse! Ville anbefale.

F***h
Danmark

Jeg vil anbefale dette massageapparat. Det er super nemt at bruge og det er blødt. Min venstre skinnebensmuskel blev skadet og var hævet i et stykke tid. Jeg bruger dette massageapparat i dagevis, og det hjælper med at lindre mine smerter.

J**s
Danmark

Jeg er så glad for at jeg prøvede disse massageapparater. Hjælper med at lindre smerter og ømhed i benene. Ret afslappende også! Mange tak.

B****d
Danmark

Mine ben var hævede efter at have fået kemo- og strålebehandlinger. Massagen stimulerer blodgennemstrømningen og mindsker dermed hævelsen og ubehaget. Meget tilfreds med produktet. Meget behageligt!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
700
kr.
1400

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.